Ah canım deli gbi sevinmek istiyorum ama işte olmuyo sende yaşamışsındır tedirgin oluyor insan inşAllah sende bende sağ salim bebişlerimize kavuşuruzÇok sevindim canım senin adına seninle daha önce dış gebelikle ilgili konuda konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Bende dış gebelik geçirmiştim şimdi oğluşumu bekliyorum. Çok üzücü bir süreç geçirmenin ardından mutlu haberi almıştım. Değerlerinin artışı normalse hiç korkma o seninle şimdiden sevmeye başla onu
hamileliğini doktorun biliyordur ilaç falan birşey verdimi tedbir amaçlı genelde erken haftalarda kalp durması olan hamileliklerde bir sonraki için kan sulandırıcı veriyorlar yada bakıldımı kan pıhtılaşması da en büyük etken erken kayıplara benimde bildiğim iki düşüğüm var sonra zaten tedaviyle oldu tedbir amaçlı kullandığım ilaçlarım var doktorum verdi ve o ilaçların zararı yok bunları yazdım sakın yanlış anlama kötü maksatlı değil bende aynı şeyleri yaşamış biri olarak imkânın varsa tesbirini al diye inşallah sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına[/QUOTE
Evet canım kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hemen başladı doktorum onun dışında folik asitten başka birşeye gerek yok dedi bakalım Rabbim inşAllah sağ salim kavuşturur bebeğime
İnşAllah canım seninde Rabbim yardımcın olsunRabbim saglikla kucaginiza almayi nasib etsin insallah
Sağol canım öyle yapıcamHayırlısı ile kucağına al.
Kötü düşünme. Ayrıca göğüs acısı falan 8. Haftadan sonra başlar. Kendini dinleme seni mutlu eden şeylerle ilgilen. Şu anda bebeğinin senden tek beklediği bu.
Canım Allah razı olsun.konuyu okuyan ve umudu olmayan kişilere inşAllah umut olsun.tek tüpüm yok ve ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.hiç tahmin bile etmedim testte çıkınca yanlıştır dedim beş tane daha yaptım.Rabbim ol derse olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaOlumsuzluklardan sonra gebe kalman beni bile heycanlandirdi.. Olumsuz düşünecek hiçbirşey yok ne dusunursen o gelir başına olumlu dusun.. O kdr istemissin olmamış,Allah sonra sana lutfetmis ne güzel bisey.. Bu arada aannemden de örnek vereyim bana gebe kaldığını fark etmemiş çay taşımış çay kesmiş fındık toplamış (tahmin ediyorsundur karadenizde işlerin ne kdr ağır olduğunu) ve bana hamile iken regl gormus 4 ay, sonrasında adeti kesilince doktora gidip öğrenmiş bana hamile kaldığını.. Ben anneme sıkıca tutunmusum dusun :) Allah'a sığın mutlaka koruyacaktır bebeğini. Doktor kontrolünü de aksatma.. Allah gönlüne genişlik versin
Evet canım çok süpriz geldi bebeğim.tek tüple anca bi senede olur dedim.Rabbim sen ne bilirsin der gibi gönderdi meleğimi.tek duam sağlıkla gelsin ömürlü olsun benimde herkesindeBebek istediğini biliyorum başlığa şaşırdım o yüzden başta ama okuyunca tedirginliğini anladım...Bu durumlarda kaderci olmaktan başka insanın içini ne rahatlatır bilmiyorum, veren de O alan da O diyeceksin canım, ol dedi ise olacak, hayırlısını dile, bir de her hamilelik başka, aynı kadının hamilelikleri bile farklı oluyo benim de göğüslerim ağrımadı belim ağrıdı,3 hafta çok erken zaten, inşallah gönlüne göre olur hersey
Çok dua ettik sana kkcaCanım Allah razı olsun.konuyu okuyan ve umudu olmayan kişilere inşAllah umut olsun.tek tüpüm yok ve ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.hiç tahmin bile etmedim testte çıkınca yanlıştır dedim beş tane daha yaptım.Rabbim ol derse olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
tek tüpünün olmaması şansını azaltır elbet ama hiç olmayacak diye bişey yokmuş demekki ki bebişin karnında sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyümeye başlıyorCanım Allah razı olsun.konuyu okuyan ve umudu olmayan kişilere inşAllah umut olsun.tek tüpüm yok ve ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.hiç tahmin bile etmedim testte çıkınca yanlıştır dedim beş tane daha yaptım.Rabbim ol derse olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
İnşAllah canım seninde Rabbim yardımcın olsun
Amin canım inşaAllah bende hamile olduğumu öğrendiğimde ilk önce kelebek gibi sevindim ama sonrasında dank etti bazı şeyler geceleri uyumadğımda olmuştu geçiyo ama kanaman veya tek taraflı ağrın yoksa hiiiçç korkma :)Ah canım deli gbi sevinmek istiyorum ama işte olmuyo sende yaşamışsındır tedirgin oluyor insan inşAllah sende bende sağ salim bebişlerimize kavuşuruz
Geçmiş olsun bende yaşadım bi tane kayıp çok zor allah kimseye yasatmasin inşallah bir daha olumsuz şeylerle karşılaşmasın bebeğini sağ saglim kucagina alirsin. Ne kadar sure ara verip hamile kaldin acabaKızlar beni bilenler var ama kısaca durumumu özetliyim.iki bebek kaybımdan sonra (biri 8 haftalık kalbi durdu diğeri dış gebelik ve tüpüm alındı) korunmayı bıraktığım gibi hamile kaldım.şu an çok yeni 3 haftalık.değerlerim normal şimdilik.gelin görün ki hamile olduğuma sevinemiyorum.sürekli olumsuz bişeyler bulup mutsuzluğa kapılıyorum.mesela gögüslerim hiç acımıyor korkuyorum niye acımıyor kesin bişey olcak diyorumiştahımın kapanması dışında bi belirtim yok.benim bu ruh halinden acilen sıyrılmam gerek.mantıklı düşünmeme yardımcı olur lütfen okuyanlar benim için dua ederlerse bebeğime busefer kavuşabilmem için , çok sevinirim.okuyan herkesten Allah razı olsun.
Canım Rabbim bebeğine kavuştursun sağ salim şükür yok şuan kanama ve ağrı bakalım nasip inşAllah busefer gelir bebeğimAmin canım inşaAllah bende hamile olduğumu öğrendiğimde ilk önce kelebek gibi sevindim ama sonrasında dank etti bazı şeyler geceleri uyumadğımda olmuştu geçiyo ama kanaman veya tek taraflı ağrın yoksa hiiiçç korkma :)
Canım ben dış gebelik ameliyatından sonra 4 adet korundum sonra bıraktığım ay hamile kaldım :)Geçmiş olsun bende yaşadım bi tane kayıp çok zor allah kimseye yasatmasin inşallah bir daha olumsuz şeylerle karşılaşmasın bebeğini sağ saglim kucagina alirsin. Ne kadar sure ara verip hamile kaldin acaba
Canım o yaraları öyle iyi biliyorumki durumun ne belki yardımcı olabiliriminşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..
eskiden bebek konularını okumadan geçerdim ne çok abartıyorlar bu mevzuyu olmuyorsa olmuyor derdim ama artık içimde bi yara..
dilerim isteyen herkese Allah nasip eder..
Allah binlerce kez razı olsun canım Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin benimkinede inşAllahÇok dua ettik sana kkcadiğer konulara yazdıklarından biliyorum seni. Yıpratma kendini, sağlıkla kucağına al bebeğini. Kardeş olsun benimkine.
Canım o yaraları öyle iyi biliyorumki durumun ne belki yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?