Hamileyim :(

Çok sevindim canım senin adına seninle daha önce dış gebelikle ilgili konuda konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Bende dış gebelik geçirmiştim şimdi oğluşumu bekliyorum. Çok üzücü bir süreç geçirmenin ardından mutlu haberi almıştım. Değerlerinin artışı normalse hiç korkma o seninle şimdiden sevmeye başla onu

Ah canım deli gbi sevinmek istiyorum ama işte olmuyo sende yaşamışsındır tedirgin oluyor insan inşAllah sende bende sağ salim bebişlerimize kavuşuruz

Evet

Hayırlısı ile kucağına al.
Kötü düşünme. Ayrıca göğüs acısı falan 8. Haftadan sonra başlar. Kendini dinleme seni mutlu eden şeylerle ilgilen. Şu anda bebeğinin senden tek beklediği bu.
Sağol canım öyle yapıcam

Canım Allah razı olsun.konuyu okuyan ve umudu olmayan kişilere inşAllah umut olsun.tek tüpüm yok ve ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.hiç tahmin bile etmedim testte çıkınca yanlıştır dedim beş tane daha yaptım.Rabbim ol derse olur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda

Canım benim inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inan bana bende hiç bisey yasamadim ne mide bulantısı ne göğüs acisı ne bisey evet zor bi hamilelik geçirdim ama başta hiç biseyim yoktur bende senin gibi düşünüyordum ama sukret bu günlerine sonra başlıyor ve bitmiyor o ağrılar

Evet canım çok süpriz geldi bebeğim.tek tüple anca bi senede olur dedim.Rabbim sen ne bilirsin der gibi gönderdi meleğimi.tek duam sağlıkla gelsin ömürlü olsun benimde herkesinde

Çok dua ettik sana kkca diğer konulara yazdıklarından biliyorum seni. Yıpratma kendini, sağlıkla kucağına al bebeğini. Kardeş olsun benimkine.

tek tüpünün olmaması şansını azaltır elbet ama hiç olmayacak diye bişey yokmuş demekki ki bebişin karnında sağlıklı sıhhatli bir şekilde büyümeye başlıyor benimde bir tane yumurtalıkta sorun var rahime yapışık şekilde kist ameliyatmdan sonra yapışmış meğer... diğer yumurtalıkta da yeniden çıkan bir kist var bakalım hayırlısı bende regl günümü bekliyorum işte ilk ay denemem olacak daha yolun başındayım anlayacağın

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..

eskiden bebek konularını okumadan geçerdim ne çok abartıyorlar bu mevzuyu olmuyorsa olmuyor derdim ama artık içimde bi yara..
dilerim isteyen herkese Allah nasip eder..

Ah canım deli gbi sevinmek istiyorum ama işte olmuyo sende yaşamışsındır tedirgin oluyor insan inşAllah sende bende sağ salim bebişlerimize kavuşuruz
Amin canım inşaAllah bende hamile olduğumu öğrendiğimde ilk önce kelebek gibi sevindim ama sonrasında dank etti bazı şeyler geceleri uyumadğımda olmuştu geçiyo ama kanaman veya tek taraflı ağrın yoksa hiiiçç korkma :)

Geçmiş olsun bende yaşadım bi tane kayıp çok zor allah kimseye yasatmasin inşallah bir daha olumsuz şeylerle karşılaşmasın bebeğini sağ saglim kucagina alirsin. Ne kadar sure ara verip hamile kaldin acaba

Canım Rabbim bebeğine kavuştursun sağ salim şükür yok şuan kanama ve ağrı bakalım nasip inşAllah busefer gelir bebeğim

Geçmiş olsun bende yaşadım bi tane kayıp çok zor allah kimseye yasatmasin inşallah bir daha olumsuz şeylerle karşılaşmasın bebeğini sağ saglim kucagina alirsin. Ne kadar sure ara verip hamile kaldin acaba
Canım ben dış gebelik ameliyatından sonra 4 adet korundum sonra bıraktığım ay hamile kaldım :)

Canım o yaraları öyle iyi biliyorumki durumun ne belki yardımcı olabilirim

Çok dua ettik sana kkca diğer konulara yazdıklarından biliyorum seni. Yıpratma kendini, sağlıkla kucağına al bebeğini. Kardeş olsun benimkine.
Allah binlerce kez razı olsun canım Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin benimkinede inşAllah

Canım o yaraları öyle iyi biliyorumki durumun ne belki yardımcı olabilirim

hayatımda ilk kez adetim 3 gün gecti kesin hamileyim die düşündüm gittim doktora kan testi yaptırdım negatif çıktı geç döllenmedir diye 2 gün kendi kendimi yedim sonra bi baktım beynim benle dalga geçmiş... ortada bişey yok hepi topu 4 gün gecikti diye kendi kendime hayaller alemine dalmışım..

bu kadar istediğimi bile bilmiyordum. büyük hayal kırıklığı yaşadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…