Hamileyim

Çok teşekkürler bugünde biraz geldi korktum açıkçası cuma günü doktora gidicem inş dediğiniz gibidir

Amin inş çok teşekkürler :)

Sen yerleşme kanaması falan diye düşünme Can'ım doktora git mutlaka belki düşük tehliken vardır Protestan başlaman gerekebilir

Hayırlı olsun. İkisi bir arada büyüyeceği için zor ama güzel olacak.
Bence hamilelikte her türlü kanama ciddiye alınmalı. Benim 10.haftada olmuştu düşük tehlikesi demişti doktor bu yüzden yattım ve ilaç kullandım. Ara ara oluyorsa bence dün temizlik yapıp kendini zorladığın için kanaman var. Tecrübesiz değilsin ama bunu hafife alıyorsun doktora gitmelisin.

Haklısınız gideceğim inş ilk bebeğimde böyle bişeyle karşılaşmamıştım hiç korkuyorumda açıkçası

Canim hamileligimiz ayni asagi yukari benimde lekelenmem oldu daha once dusugum oldugu icin progestana hamileligi ogrenir ogrenmez baslamistik lekelenme olunca doktorum 2 ye cikartti ve dinlenmemi is yapmamami istedi. Bence ertelemeden biran once dra git. Ayrica ikisi birlikte arkadas gibi buyuyecek cok guzel bu elbette biraz zorlanirsin ama deger. Insallah Rabbim banada pespese nasip eder. Saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ama kanamayi ihmal etme biran once dr a git.

Hayirli olsun cnm ne mutlu sana vardir bunda da yine bir hayir benim de kac gündür kahve akintim var ama testim negatif sadece peceteye mi geliyor

Çok teşekkürler canım inş sanada peşpeşe nasip etsin öyleyse Allahım ama böyle kanama gibi değil leke işte sadece peçeteyle silinince farkediyorum açık pembemsi sonrada kahverengi geliyo

Bende de olmuştu bşr ıkı gün sürdü sonra gectı . Normal dogum mu

Hayirli olsun cnm ne mutlu sana vardir bunda da yine bir hayir benim de kac gündür kahve akintim var ama testim negatif sadece peceteye mi geliyor
Teşekkür ederim ama inş kötü bişey yoktur peçeteye geliyor iççamaşırımı kirleticek seviyede değil ama bu bile korkutuyo beni

Kızlar bende oyle istiyorum bazen kızım bir bucuk yada ıkı yaşına girince ama benim Kı sezeryan dı Malesef . Benım gibi olup peşpeşe cocuk yapan var mı ? Merak ettim ?

Evet normal doğumdu kızım.inş benimde geçer ilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım
Ne guzel hıc korkma . Hemde normal miş . Ben sezeryan dım insan korkuyor düşğnemıyor bile . Bende cok ara koymak ıstemıyorum beraber büyüsünler diye

Bırde her hamilelık cok farklı oluyor Muş bunuda unutma . Çok şanslısın ne guzel iki arkadaş gibi olacaklar . Hıc üzülme dua et Mutlu ol

Kızlar bende oyle istiyorum bazen kızım bir bucuk yada ıkı yaşına girince ama benim Kı sezeryan dı Malesef . Benım gibi olup peşpeşe cocuk yapan var mı ? Merak ettim ?

Komşumuz vardı bebeği 9aylıkken hamile kalmıştı sezeryan olmuştu,ikinci bebeğini de 8 aylık hamileyken sezeryanla aldılar dikişleri yırtılma derecesine geldiği için vede bebeği 3800 olduğu için almışlardı.onun bebekleri tosuncuk oluyor maşallah

Ne guzel hıc korkma . Hemde normal miş . Ben sezeryan dım insan korkuyor düşğnemıyor bile . Bende cok ara koymak ıstemıyorum beraber büyüsünler diye
Normal ama çok aşırı zor bi doğum süreci geçirdim 20. Günde ayaklandım öyle söylim doktorum zorla normal doğurttu aynı acıları yaşamak istemiuorum bu sefer sezeryan olurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…