- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Çok teşekkürler bugünde biraz geldi korktum açıkçası cuma günü doktora gidicem inş dediğiniz gibidirHayırlı olsun,ne güzel peş peşe büyürler.
Benim de ikinci hamileliğimde bir kaç güren süren hafif lekelenmeler olmuştu yerleşme kanamasıymış,ben de meraklanmıştım.
Bir kaç gün içinde kesilirse sizinki de öyledir.
Amin inş çok teşekkürler :)Aynı durum benim ablamda oldu. Tabi çok çok zorlandığı zamanlar oldu ama simdi iyiki olmuş diyor çokta mutlu çünkü çocuklar beraber buyuyorlar evde sürekli arkadaş gibiler. Bide tek çocuğu buyutup rahatlayip 2. Çocukla hersey başa sarıyor zor oluyor simdi ne olcak buyuduklerinde bir rahatlican pir rahatlican. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin.
Sen yerleşme kanaması falan diye düşünme Can'ım doktora git mutlaka belki düşük tehliken vardır Protestan başlaman gerekebilirBebeğim bir aylıkken bıraktı emmeyi sütüm bi anda kesildi daha doğrusu.çok teşekkür ederim az önce yine bu sümüğümsü tarzda gördüm pembe leke açıkçası şimdi korkmaya başladım böyle aralıklarla devam edermi yerleşme kanaması bi bilginiz varmı ?
Bebeğim bir aylıkken bıraktı emmeyi sütüm bi anda kesildi daha doğrusu.çok teşekkür ederim az önce yine bu sümüğümsü tarzda gördüm pembe leke açıkçası şimdi korkmaya başladım böyle aralıklarla devam edermi yerleşme kanaması bi bilginiz varmı ?
Haklısınız gideceğim inş ilk bebeğimde böyle bişeyle karşılaşmamıştım hiç korkuyorumda açıkçasıHayırlı olsun. İkisi bir arada büyüyeceği için zor ama güzel olacak.
Bence hamilelikte her türlü kanama ciddiye alınmalı. Benim 10.haftada olmuştu düşük tehlikesi demişti doktor bu yüzden yattım ve ilaç kullandım. Ara ara oluyorsa bence dün temizlik yapıp kendini zorladığın için kanaman var. Tecrübesiz değilsin ama bunu hafife alıyorsun doktora gitmelisin.
Haklısınız.. İnş değildir ;( ama gidicem inşallahSen yerleşme kanaması falan diye düşünme Can'ım doktora git mutlaka belki düşük tehliken vardır Protestan başlaman gerekebilir
Hayirli olsun cnm ne mutlu sana vardir bunda da yine bir hayir benim de kac gündür kahve akintim var ama testim negatif sadece peceteye mi geliyorBebeğim 9. Ayına girdi ben bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hem tedirginim karmakarışık oldum...
Bu ay öyle üzücü olaylar yaşadımki reglim gecikti Strestendir dedim olurum dedim ama içimede bi şüphe düştü test yapmıştım hayalet çizgi çıktı ve 3 gün sonra yani bugün bir daha testi tekrarladım sonuç pozitif
Şimdi bebeğim doğana kadar kızım 1,5 yaşında olur. Varmı benim gibi olan kızlar?biraz desteğe biraz morale ihtiyacım var sanırım..
Ayrıca dün biraz temizlik yapmıştım pembemsi böyle akıntı tarzı minicik bi leke gördüm ve hemen peşinden kahverengi akıntı geldi çok çok az bu durum neye işaret acaba bilen beni aydınlatabilir mi??
Cuma günü doktora gidicem
İnşallah değildir. Bizi de bilgilendir aklım kalırHaklısınız.. İnş değildir ;( ama gidicem inşallah
Çok teşekkürler canım inş sanada peşpeşe nasip etsin öyleyse AllahımCanim hamileligimiz ayni asagi yukari benimde lekelenmem oldu daha once dusugum oldugu icin progestana hamileligi ogrenir ogrenmez baslamistik lekelenme olunca doktorum 2 ye cikartti ve dinlenmemi is yapmamami istedi. Bence ertelemeden biran once dra git. Ayrica ikisi birlikte arkadas gibi buyuyecek cok guzel bu elbette biraz zorlanirsin ama deger. Insallah Rabbim banada pespese nasip eder. Saglikla hayirlisiyla kucagina alirsin insallah ama kanamayi ihmal etme biran once dr a git.
Bende de olmuştu bşr ıkı gün sürdü sonra gectı . Normal dogum muBebeğim bir aylıkken bıraktı emmeyi sütüm bi anda kesildi daha doğrusu.çok teşekkür ederim az önce yine bu sümüğümsü tarzda gördüm pembe leke açıkçası şimdi korkmaya başladım böyle aralıklarla devam edermi yerleşme kanaması bi bilginiz varmı ?
Teşekkür ederim ama inş kötü bişey yoktur peçeteye geliyor iççamaşırımı kirleticek seviyede değil ama bu bile korkutuyo beniHayirli olsun cnm ne mutlu sana vardir bunda da yine bir hayir benim de kac gündür kahve akintim var ama testim negatif sadece peceteye mi geliyor
Tamam inş yazıcamİnşallah değildir. Bizi de bilgilendir aklım kalır
Evet normal doğumdu kızım.inş benimde geçerBende de olmuştu bşr ıkı gün sürdü sonra gectı . Normal dogum mu
Can'ım korkma bende de oldu o bısey olmuyor . Bşr arkadaşımda da olduTeşekkür ederim ama inş kötü bişey yoktur peçeteye geliyor iççamaşırımı kirleticek seviyede değil ama bu bile korkutuyo beni
Ne guzel hıc korkma . Hemde normal miş . Ben sezeryan dımEvet normal doğumdu kızım.inş benimde geçerilk hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım
Kızlar bende oyle istiyorum bazen kızım bir bucuk yada ıkı yaşına girince ama benim Kı sezeryan dı Malesef . Benım gibi olup peşpeşe cocuk yapan var mı ? Merak ettim ?
Normal ama çok aşırı zor bi doğum süreci geçirdim 20. Günde ayaklandım öyle söylim doktorum zorla normal doğurttu aynı acıları yaşamak istemiuorum bu sefer sezeryan olurum inşNe guzel hıc korkma . Hemde normal miş . Ben sezeryan dıminsan korkuyor düşğnemıyor bile . Bende cok ara koymak ıstemıyorum beraber büyüsünler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?