- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Benım kız 2750idiKomşumuz vardı bebeği 9aylıkken hamile kalmıştı sezeryan olmuştu,ikinci bebeğini de 8 aylık hamileyken sezeryanla aldılar dikişleri yırtılma derecesine geldiği için vede bebeği 3800 olduğu için almışlardı.onun bebekleri tosuncuk oluyor maşallah
Saçmalamaaaaaaaaa . Sakın yapma . Sez ne demek biliyomusun sen . Kaç kat kesılcdksın ve bana bak ıkıncyı ıstıyorum ama riskli hemen olmaz beklemem lazım . Normal denemek ıstıyorum bşde ben .Normal ama çok aşırı zor bi doğum süreci geçirdim 20. Günde ayaklandım öyle söylim doktorum zorla normal doğurttu aynı acıları yaşamak istemiuorum bu sefer sezeryan olurum inş
Aminnn. Tamam benimde kanama degil yani camasira bulasmiyor sildikce peceteye geliyordu kahve kahve. Yerlesmede olsa drlar hicbir kanamayi normal saymiyor gitmende fayda var bebisi desteklemen tutunmasini kolaylastirmak icin progestan baslarlar oldukca faydali su donemde.Çok teşekkürler canım inş sanada peşpeşe nasip etsin öyleyse Allahımama böyle kanama gibi değil leke işte sadece peçeteyle silinince farkediyorum açık pembemsi sonrada kahverengi geliyo
En zor normal dogum sonrası bile daha iyi sezerhandanSaçmalamaaaaaaaaa . Sakın yapma . Sez ne demek biliyomusun sen . Kaç kat kesılcdksın ve bana bak ıkıncyı ıstıyorum ama riskli hemen olmaz beklemem lazım . Normal denemek ıstıyorum bşde ben .
Aminnn. Tamam benimde kanama degil yani camasira bulasmiyor sildikce peceteye geliyordu kahve kahve. Yerlesmede olsa drlar hicbir kanamayi normal saymiyor gitmende fayda var bebisi desteklemen tutunmasini kolaylastirmak icin progestan baslarlar oldukca faydali su donemde.
Ben kimle konuştuysam bukadar zor olmadığını eğer olsaydı üç beş çocuk doğuramayacaklarını söyleyen çok oldu açıkçası:.Saçmalamaaaaaaaaa . Sakın yapma . Sez ne demek biliyomusun sen . Kaç kat kesılcdksın ve bana bak ıkıncyı ıstıyorum ama riskli hemen olmaz beklemem lazım . Normal denemek ıstıyorum bşde ben .
Sezeryan sonrası iç yapışıklıklar oluyormuş bide . Ben bılmıyordum bunu bılseydım dayanırdım belkı . Bende on saat sancı dan sonra sez oldum . Normal istiyordum ama suni sancı verdıler bana cok fenaydı nefes alamadım . Bebeğe bısey olur dıye pes ettim . Bıde ebem ıyı degıldı moralimi bozduBen kimle konuştuysam bukadar zor olmadığını eğer olsaydı üç beş çocuk doğuramayacaklarını söyleyen çok oldu açıkçası:.
Benimde sezeryandan farksız oldu diyeyim bir gece boyunca suni sancı yemek ne demek bilmiyorsun.tansiyonum 6 ya 4 olmuştu öbür dünyaya gittimde geldim doktorum manyak çıktı illede normal normal sonucu ben çok yıprandım neyse hayırlısı neyse o olsun bakalım şimdilik çok erken bu kararı vermem için
Normal dogummu senın kıPembe akıntılarının olması normal.
Ben de yeniden hamilelik yaşayanlardanım, o yüzden kendi doktorum bana hafif pembe akıntının olması normal demişti.
Ancak kan renginde bir akıntı gelirse (koyu kırmızı) hemen beni ararsın dedi.
Yokmuş gibi davran dedi bana, normal yaşantına devam et.
stres sinir gibi şeylerden uzak durup yediklerine dikkat et demişti o kadar.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bir arada büyürler işte. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin çok teşekkür ederim içime su serptiniz gerçekten . İnş öyledirPembe akıntılarının olması normal.
Ben de yeniden hamilelik yaşayanlardanım, o yüzden kendi doktorum bana hafif pembe akıntının olması normal demişti.
Ancak kan renginde bir akıntı gelirse (koyu kırmızı) hemen beni ararsın dedi.
Yokmuş gibi davran dedi bana, normal yaşantına devam et.
stres sinir gibi şeylerden uzak durup yediklerine dikkat et demişti o kadar.
Hayırlı uğurlu olsun.
Bir arada büyürler işte. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Evt normaldiNormal dogummu senın kı
Yok hayır, önceki sezeryandı. 2 yaşında bir oğlum var.Normal dogummu senın kı
Hayırlısı olsun inşallah.Normal ama çok aşırı zor bi doğum süreci geçirdim 20. Günde ayaklandım öyle söylim doktorum zorla normal doğurttu aynı acıları yaşamak istemiuorum bu sefer sezeryan olurum inş
Teşekkür ederim Ankaradayım ben.buldum galiba doktorumu inş iyi olur herşey bugüne randevu aldık gidicez hayırlısı bakalımHayırlısı olsun inşallah.
Eğer İstanbul'daysan kendi doktorumu öneririm...
En azından psikopat değil ve medeni bir doktor.
Ben devlet hastanesinde 9. Haftada gördüm keseyi dıs gebrlik bile demislerdi simdi kızım 19 aylıkŞimdi doktordan geldim..ultrasonda kese görünmedi çok korkuyorum
Kan tahlili yapıldı 1 saat sonra sonucu öğrenicem ...
Doktorum geç döllenme olabileceğini söyledi ama benim ilk hamileliğimdede geç döllenme olmuştu. Kızım kendini 4.haftada göstermedi 5.haftada görmüştük keseyi
Şuan Tahmini 5 yada 6 haftalık gebelik diye düşünüyorum..bu haftalarda da ultrasonda gözükmemesi normalmi? Varmı bu durumla karşılaşan kızlar aklıma kötüyü getirmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?