hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bkt54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BU HAKSIZLIK OLURMU? TEK BŞIMA BU KARARI VERMEK BENCİLLİK Mİ SİZCE?

bu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...
canımm bence ona o istemese bile istediğini belli edecek bir tavır olmalı. Ama seni aldırmaya ikna etmeye çalışırsa bile kanul etme derim ben. Mdem tek başıma bunun altından kalkarım diyorsan. Ben o hataya düştüm zamanında inan o kadar pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum ki tahmin edemezsin Bence senin kararlılığını görünce tavrı değişebilir. Belki desenin bir oyun yaptığını düşünüyor olabilir. Çok var çünkü etrafımızda maalesef. Sakin sakin ama kararlı konuşmalısın. Çok sert olunca ters tepebilir.
Bu arada kararlılığına hayran kaldım, tebrik ediyorum seni

Son düzenleme:
zor ve meşakatli bir yol beni bekliyor ve bu yolda yalnızım biliyorum.. ancak Allahın izni ile baş edeceğim. mucize bu nasıl kararlı olamam ki.. yanlıkla oldu denecek bir şey değil ki.

zor ve meşakatli bir yol beni bekliyor ve bu yolda yalnızım biliyorum.. ancak Allahın izni ile baş edeceğim. mucize bu nasıl kararlı olamam ki.. yanlıkla oldu denecek bir şey değil ki.
Tatlım öncelikle seni tebrik ederim düşüncen o kadar güzel ki burda o kadar aptalca konular açan insanlar gördüm ki bebeğim var yeniden hamileyim kürtaj olmak istiyorum diyenden evliyim hamileyim bu çocuğu istemiyorum diyene kadar anladığım kadarıyla evli değilsin ama bu mucizenin farkındasın herkes Anne oluyor Ana olamıyor.Rabbim seni ve bebeğini esirgesin dualarım seninle. Sakın vazgeçme mucizenden.

Teşekkür ederim. 27 yaşındayım ve bunu başarabilirim. o gücü buluyorum kendimde. kızlar her şeyden vazgeçmeye hazırım. muhtaç olmamak bu olsa gerek. bana güç verdiniz. çok sağ olun. kendi kendime muhasebe yapıp becerememekten korktum ilk başta. inşaallh ana olabilirim. dua ile..

Aldirman icin bir haftalik dusunme suren var. Cocugun babasiz buyumek ister miydi bunu da dusun kendin acindan dusunmek bencillik olabilir onu istemeyen bir babasi oldugunu bilmek cocuguna eziyet verebilir

Olayın şokuyla öyle söylediğini düşünüyorum. Yanyana geldiğinizde kabullenecektir.
Hayırlı olsun şimdi den :)

bile bile lades denir ama yapılan bir işin sonucunu bilmiyor gibi davranmak. ertesi gün hapı kullandım engel olamadıysam sonrası cinayet olmazmı peki?

teşekkürederim :) şokun etkisi ile söylediğini ümid diyorum. ancak şoktan çıkması dileği ile...

BU HAKSIZLIK OLURMU? TEK BŞIMA BU KARARI VERMEK BENCİLLİK Mİ SİZCE?

bence değil..
eğer yaşadığınız çevre bunu kabullenecek yapıdaysa tabiki doğurun bakın populer olcak ama meryem uzerli de bu şekilde doğurdu ve şuan hayatında düzgün biri var o eski sevgili de köpek gibi pişman ama giden gitti bi kere

Bu konuda karar kadınındır. Asla bencillik olduğunu düşünmüyorum tek başına karar vermenizin. Ancak şahsım adına partnerimin istemediği bir bebeği doğurmazdım, doğunca da istemezse o çocuk istenmediğini hissederse büyüdüğünde gibi birçok cevaplayamayacağım soru olurdu. Nasıl olsa doğunca dayanamaz, kabullenir kısmına o kadar da güvenemezdim adamı da suçlayamazdım dürüstçe söylemiş istemediğini. Bunları göze alabiliyorsanız kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok ancak partnerinizden maddi manevi hiçbir şey beklememelisiniz.

Umarım istediğiniz gibi olur. Hele bir konuşun da bakalım ne olacak.

merhaba;
benim derdim pişmanlık vermek yada partnerimi bana bağlamak değil yanı zaruri olarak benimle birlikteliğini sürdürmesi değil. eğer isterse birlikte büyütürüz istemez ise tek başıma büyütebilmek. bugün büyük gün kızlar. dualarınızı bekliyorum.

inşallah babası kalpten seni ve onu kabul eder evlenir ve çok mutlu bir aileniz olur.babasız kalmasını aile ortamından mahrum olmasını istemem.

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

inşallah babası kalpten seni ve onu kabul eder evlenir ve çok mutlu bir aileniz olur.babasız kalmasını aile ortamından mahrum olmasını istemem.
benimde tek kaygım...

o işler öyle kolay değil güzeller.. sizleri tanımıyorum ama siz babasız büyümenin ne demek olduğunu bilir misiniz? o çocuğa ömrü boyunca bunu yapmaya hakkın yok. çocukluğu depresyonda geçecek.. hayatının içine edilecek o çocuğun. ay ne güzel hoop çok güzel demekle iş bitmiyor. keşke öyle olsaydı. bebeğinin babişini ikna et başka çare göremiyorum..

Reactions: mnt
benimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...

benimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...
bence onsuz olmaz.. herkesin kendi kararı.. ben aslında babasız büyüyen biri olarak çok da objektif bakamıyorum. üstelik o adam yaşıyorsa günün birinde çıkıp gelip kızım diyor sana. al başına belayı.. neyse ben doğru kişi değilim cevap verecek.. saygılar sevgiler. gittim

sonrası diye bir şey olmayacak. ben bizi istesin bize kol kanat osun peşinde değilim. bugün bu sorumluluğun altına girecek gücü yok ise yarında olmasına kesinlikle izin vermem.

sonrası diye bir şey olmayacak. ben bizi istesin bize kol kanat osun peşinde değilim. bugün bu sorumluluğun altına girecek gücü yok ise yarında olmasına kesinlikle izin vermem.
bende aynı fikirdeyim. Şuan kol kanat germeyecekse ötesinde zaten ihtiyacım olmaz. Şuan da kabullenmeyecek, sen bebeğini besle, büyüt, okuyacak yaşa gelsin ondan sonra ben babanım desin. Ohh ne ala ne alaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…