BU HAKSIZLIK OLURMU? TEK BŞIMA BU KARARI VERMEK BENCİLLİK Mİ SİZCE?partnerin kro maganda bi tip degildir insallah.
o istemezse istemesin madem sen istiyorsun dogur bence.
karsisinda sakin ve kararli ol,annelige hazir oldugunu goster,guclu dur ona muhtac olmadigini lafla degil tavirla hissettir.
sen ne dersen de dogurcam diye bi kavgaya girme,o bana tutunmus bende bebege yasama sansi vermek istiyorum de..ki bence bu sansi hakediyor.
Allah yardimcin olsun
canımm bence ona o istemese bile istediğini belli edecek bir tavır olmalı. Ama seni aldırmaya ikna etmeye çalışırsa bile kanul etme derim ben. Mdem tek başıma bunun altından kalkarım diyorsan. Ben o hataya düştüm zamanında inan o kadar pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum ki tahmin edemezsinbu bebeği istiyorum. kararlılığımı görmesi için nasıl bir diyalog yaşanmalı o konuda fikir vermenizi rica ediyorum. beklentim yok. tek başıma bu taşın altına elimi sokabilirim...
Tatlım öncelikle seni tebrik ederim düşüncen o kadar güzel ki burda o kadar aptalca konular açan insanlar gördüm ki bebeğim var yeniden hamileyim kürtaj olmak istiyorum diyenden evliyim hamileyim bu çocuğu istemiyorum diyene kadar anladığım kadarıyla evli değilsin ama bu mucizenin farkındasın herkes Anne oluyor Ana olamıyor.Rabbim seni ve bebeğini esirgesin dualarım seninle. Sakın vazgeçme mucizenden.zor ve meşakatli bir yol beni bekliyor ve bu yolda yalnızım biliyorum.. ancak Allahın izni ile baş edeceğim. mucize bu nasıl kararlı olamam ki.. yanlıkla oldu denecek bir şey değil ki.
Aldirman icin bir haftalik dusunme suren var. Cocugun babasiz buyumek ister miydi bunu da dusun kendin acindan dusunmek bencillik olabilir onu istemeyen bir babasi oldugunu bilmek cocuguna eziyet verebilirTeşekkür ederim. 27 yaşındayım ve bunu başarabilirim. o gücü buluyorum kendimde. kızlar her şeyden vazgeçmeye hazırım. muhtaç olmamak bu olsa gerek. bana güç verdiniz. çok sağ olun. kendi kendime muhasebe yapıp becerememekten korktum ilk başta. inşaallh ana olabilirim. dua ile..
BU HAKSIZLIK OLURMU? TEK BŞIMA BU KARARI VERMEK BENCİLLİK Mİ SİZCE?
benimde tek kaygım...inşallah babası kalpten seni ve onu kabul eder evlenir ve çok mutlu bir aileniz olur.babasız kalmasını aile ortamından mahrum olmasını istemem.
benimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...o işler öyle kolay değil güzeller.. sizleri tanımıyorum ama siz babasız büyümenin ne demek olduğunu bilir misiniz? o çocuğa ömrü boyunca bunu yapmaya hakkın yok. çocukluğu depresyonda geçecek.. hayatının içine edilecek o çocuğun. ay ne güzel hoop çok güzel demekle iş bitmiyor. keşke öyle olsaydı. bebeğinin babişini ikna et başka çare göremiyorum..
bence onsuz olmaz.. herkesin kendi kararı.. ben aslında babasız büyüyen biri olarak çok da objektif bakamıyorum. üstelik o adam yaşıyorsa günün birinde çıkıp gelip kızım diyor sana. al başına belayı.. neyse ben doğru kişi değilim cevap verecek.. saygılar sevgiler. gittimbenimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...
bende aynı fikirdeyim. Şuan kol kanat germeyecekse ötesinde zaten ihtiyacım olmaz. Şuan da kabullenmeyecek, sen bebeğini besle, büyüt, okuyacak yaşa gelsin ondan sonra ben babanım desin. Ohh ne ala ne alaaasonrası diye bir şey olmayacak. ben bizi istesin bize kol kanat osun peşinde değilim. bugün bu sorumluluğun altına girecek gücü yok ise yarında olmasına kesinlikle izin vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?