hamileyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bkt54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonrası diye bir şey olmayacak. ben bizi istesin bize kol kanat osun peşinde değilim. bugün bu sorumluluğun altına girecek gücü yok ise yarında olmasına kesinlikle izin vermem.
bunlar senin düşüncelerin, çocuğunun açısından da bak.. ben annem beni bu şartlarda doğursun istemezdim, o da yapmış işte bir hata işte.
eyvallah bacım saygılar şelale

bende aynı fikirdeyim. Şuan kol kanat germeyecekse ötesinde zaten ihtiyacım olmaz. Şuan da kabullenmeyecek, sen bebeğini besle, büyüt, okuyacak yaşa gelsin ondan sonra ben babanım desin. Ohh ne ala ne alaaa
senin ihtiyacın olmaz. ama bir kız çocuğunun daima babasına ihtiyacı olur.

benimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...

merhaba,
ne yaptiniz konustunuz mu bugun bu konuyu,nasil gecti?

merhaba,
ne yaptiniz konustunuz mu bugun bu konuyu,nasil gecti?
merhaba;
dün gece konuştuk. o kadar kararlı ve kendinden emin görünüyorsun ki sana başka bir seçenek ile gelemiyorum dedi....
başka seçeneğin olmadığını tekrarladım. ben isterim ki birlikte yaşayalım bütün evrelerini bebeğimiz gelişimin birlikte görelim ama seni hiç bir şey içinde zorlayamam dedim... sonuç olarak onunla birlikte büyüteceğiz bebeğimizi :)

harika bi haber çok ama çok sevindim adiniza
bu tavrinizi hic bozmayin,bebek oldugunda bile
gule gule buyutun yavruyu cok sevindim

yaa size durum ne oldu diye mesaj atmak için konuya giriş yapmıştım güzel haberi okudum :)
Bugünün en güzel haberi çok sevindim sizin adınıza ve bebeğiniz adına Herşey çok güzel olsun hayatınızda inşallah Bkt54

pınar hanım çok teşekkür ederim. insan bu hayatta yeter ki bir şeyleri yapmak istesin. inanın yapılabiliyor..

Önce aldırmanız yönünde tavsiyede bulunmuştum çünkü yok sayıyorum gibi bi lafla tepkisini koymuştu erkek arkadaşınız...ama şimdi kabul etmiş bebeğini,adınıza mutlu oldum...

benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini

PinkMermaid hani dedim ya Nazım'ında dediği gibi o olmazsa yaşayamam diyenlerden değilim onunla olursa başaka türlü yaşarım diye. o isteseydi de istemeseydi de sonuç değişmeyecek. sadece şuan varsayması heyecanımı paylaşması olacak. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)

Çok sevindim inanın:) bebek mucize her anlamda olmazları olduruypr. Bu çok özel bir bebek olacak. Rahminize düşmesi mucize sizi biraaraya getirmesi mucize. Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin bahtı yüzü güzel olsun.

çok sağol çok. kesinlikle o bir muzice...

istediğini yapsın :) kızlar 9+5 oldu:))) önemi yok ne düşündüğünün. kabullenmesi kabullenmemesi çokta mühim değildi zaten.

istediğini yapsın :) kızlar 9+5 oldu:))) önemi yok ne düşündüğünün. kabullenmesi kabullenmemesi çokta mühim değildi zaten.

Öncelikle olası her zorluğa rağmen o taşın altına elinizi koyabilme cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Bana kalırsa böyle mücadeleci ve kararlı bir anneye sahip olacağı için yavrunuz çok şanslı. Dilerim bundan sonra hayatınızdaki konumu ne olursa olsun, sevdiğiniz adam da, yavrunuz için "iyi" bir baba olur. Anladığım kadarıyla bu kişi baba olmayı şimdilik "varsaymış". İyi hoş, ne güzel. Bana göre asıl önemli olan, olası tüm olumsuz koşullarınıza rağmen, sizin anne olmayı en baştan kabul etmiş olmanız. Tebrik ediyorum sizi. Sağlıkla, mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.

Bkt54 bebekler başlı başına mucize zaten ama senin olayına farklı boyut katmış :)
Kararlılığın gerçekten takdire şayan ve etkileyici, güle güle büyüt yavrunu

okurken gözlerim doldu ne güzellikle dolu cümleleriniz için teşekkür ederim.
ben varsaydım kabullendim ve istedim.
Allah'ın izni ile kucağıma aşacağım günü bekliyorum
teşekkür ederim tekrar..

okurken gözlerim doldu ne güzellikle dolu cümleleriniz için teşekkür ederim.
ben varsaydım kabullendim ve istedim.
Allah'ın izni ile kucağıma aşacağım günü bekliyorum
teşekkür ederim tekrar..
aileniz ne diyo duruma kararliliginiz cok onur verici ama dogdukdan sonra ona iyi bakabilcekmisin bebek mucize elbet yalnz olmaniz size zorluk vermesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…