- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
bunlar senin düşüncelerin, çocuğunun açısından da bak.. ben annem beni bu şartlarda doğursun istemezdim, o da yapmış işte bir hata işte.sonrası diye bir şey olmayacak. ben bizi istesin bize kol kanat osun peşinde değilim. bugün bu sorumluluğun altına girecek gücü yok ise yarında olmasına kesinlikle izin vermem.
senin ihtiyacın olmaz. ama bir kız çocuğunun daima babasına ihtiyacı olur.bende aynı fikirdeyim. Şuan kol kanat germeyecekse ötesinde zaten ihtiyacım olmaz. Şuan da kabullenmeyecek, sen bebeğini besle, büyüt, okuyacak yaşa gelsin ondan sonra ben babanım desin. Ohh ne ala ne alaaa
benimde derdim babasız büyütmek değil aslında. nazımın da dediği gibi onsuz olmaz diyenlerden değilim onunla olursa daha iyi olur...
merhaba;merhaba,
ne yaptiniz konustunuz mu bugun bu konuyu,nasil gecti?
merhaba;
dün gece konuştuk. o kadar kararlı ve kendinden emin görünüyorsun ki sana başka bir seçenek ile gelemiyorum dedi....
başka seçeneğin olmadığını tekrarladım. ben isterim ki birlikte yaşayalım bütün evrelerini bebeğimiz gelişimin birlikte görelim ama seni hiç bir şey içinde zorlayamam dedim... sonuç olarak onunla birlikte büyüteceğiz bebeğimizi :)
güzel temennileriniz için çok teşekkürederim.
harika bi haber çok ama çok sevindim adiniza
bu tavrinizi hic bozmayin,bebek oldugunda bile
gule gule buyutun yavruyu cok sevindim
merhaba;
dün gece konuştuk. o kadar kararlı ve kendinden emin görünüyorsun ki sana başka bir seçenek ile gelemiyorum dedi....
başka seçeneğin olmadığını tekrarladım. ben isterim ki birlikte yaşayalım bütün evrelerini bebeğimiz gelişimin birlikte görelim ama seni hiç bir şey içinde zorlayamam dedim... sonuç olarak onunla birlikte büyüteceğiz bebeğimizi :)
bence değil..
eğer yaşadığınız çevre bunu kabullenecek yapıdaysa tabiki doğurun bakın populer olcak ama meryem uzerli de bu şekilde doğurdu ve şuan hayatında düzgün biri var o eski sevgili de köpek gibi pişman ama giden gitti bi kere
benim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini
istediğini yapsın :) kızlar 9+5 oldu:))) önemi yok ne düşündüğünün. kabullenmesi kabullenmemesi çokta mühim değildi zaten.
Öncelikle olası her zorluğa rağmen o taşın altına elinizi koyabilme cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum. Bana kalırsa böyle mücadeleci ve kararlı bir anneye sahip olacağı için yavrunuz çok şanslı. Dilerim bundan sonra hayatınızdaki konumu ne olursa olsun, sevdiğiniz adam da, yavrunuz için "iyi" bir baba olur. Anladığım kadarıyla bu kişi baba olmayı şimdilik "varsaymış". İyi hoş, ne güzel. Bana göre asıl önemli olan, olası tüm olumsuz koşullarınıza rağmen, sizin anne olmayı en baştan kabul etmiş olmanız. Tebrik ediyorum sizi. Sağlıkla, mutlulukla bebeklerimizi kucağımıza almamız dileğiyle.
aileniz ne diyo duruma kararliliginiz cok onur verici ama dogdukdan sonra ona iyi bakabilcekmisin bebek mucize elbet yalnz olmaniz size zorluk vermesnokurken gözlerim doldu ne güzellikle dolu cümleleriniz için teşekkür ederim.
ben varsaydım kabullendim ve istedim.
Allah'ın izni ile kucağıma aşacağım günü bekliyorum
teşekkür ederim tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?