Hamileyim😕

Hata hatayı doğuruyor zaten ,ilk yapılan hata hafife alınıp korunmamak yanlız yanlışı doğurur her zaman .. bir de vicdan yükü var bu işin çok ağır ben asla onaylamasamda birine çocuğunu aldır diyemem

Biyoloji sınavı olacak olanlar konuyu favorilere eklesin lazım olur jdjf içim bayıldı, yorum yapmadan gidiyorum. Söylenecekler söylenmiş.

bebek anne karnina dustukten sonra o bir bebek iste hicmi kurtaj vidyolari izlemiyorlar aklim almiyor
Tamam Kuzum gorusuruz hayirli geceler

bosver kahvem

Ikinizde Beni anlayip yazdiginiz icin cok tesekkur ederim
Boyle ustten ustten konusulmasi kalbimi yaraliyor. Bu forumda görüyorum bazen. Herkes saniyor ki hamile kalmak olağanüstü bir mucize ve bu mucizeyi kadin gerçekleştiriyor. Hamile kalamayanlarin da kalbi fesat o yuzden kalamiyor. Hic korkulari yok bu lafimla kirilan kalbin bana dönüşü nasil olur diye.

Aynen oyle biliyormusun ne zaman onlarin istemedigi birsey yazsam ayni tepkiyle karsilasiyorum o yuzden tuhaf gelmiyor artik kolay elde ettikleri seyler icin empati yapmalarini beklemek zor tabi

Döllenir döllenmez test sonucunda çıkmıyor. Döllenmeyle birlikte hücre bölünmeleri başlıyor. Elaleme ortaokul bilgisi deyip de eksik bilginle anlatmana takıldım sadece.
Sen yazışmayı anlamadan dahil oldun hala da anlayamadın.

Kızın dediği: "Döllenme olmuş döllenme artık sadece yumurta ya da sadece sperm değil olay farkındamısınız????"
Döllenmenin kendi başına bir anlamı olmadığını söylüyorum hatta zigotun rahime yerleşemeyip canlılığını yitirdiği de oluyor.
Zigotken ultrasonda degil testte çıkabilir beta hcg

Ablacım felsefe yapma Allah aşkına ya üf

Aynen oyle biliyormusun ne zaman onlarin istemedigi birsey yazsam ayni tepkiyle karsilasiyorum o yuzden tuhaf gelmiyor artik kolay elde ettikleri seyler icin empati yapmalarini beklemek zor tabi
Veren de belli alan da. Kolaylikla veren, eger isterse kolaylikla alır. Insan bu konuda bu kadar acizken boyle kirici konusmaktan korkmali.

Zigot denmez ona hala aynı devam ediyorsun .
neyse daha uğraşamayacağım .
Millete sadece cahil muamelesi yapmana takıldım. Sen de bir üst levelisin sadece.

Kurban olduğum allahım sen isteyene mücadele verene nasip et.. O kadar üzüldüm ki.. ne desem yanlış olur herkesin sınavı farklı işte bu dünya da.. kimi çokluğu kimi yokluğu ile sınanır..
Annem benide aldırmak istemiş..
Lütfen kıymayın o cana veren ALLAH biz kimizki emanetine karşı gelelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…