- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Sperm de zigot da tek hücrelidir döllenme direkt daha gelişmiş bir canlı yapısı ortaya çıkartmıyor. Nesini anlamıyorsun ki
Dollenme sonrası 2 hafta zigot, 2-8 hafta embriyo, kalp atisindan sonra da fetüs degil mi?Ben öyle sanmıyorum sen açıklayamıyorsun .
Döllenen hücreye zigot deniyor valla hoşuna gitse de gitmese deBana bir şey anlatmana gerek yok. Zigot demeseydin sorun yoktu.
bosver kahvemYapmayın yardım isterken insanların açılarından vurmayın ..
Ikinizde Beni anlayip yazdiginiz icin cok tesekkur ederimBunun vicdanla kalple ne alakasi var? Siz 3 çocuğu "hakkettiniz" de ne oldu?
Üye sonuna kadar hakli, korunmadan sevişin sonra da hamile kalmaniza şaşırın. Akıl alır gibi degil.
Hata hatayı doğuruyor zaten ,ilk yapılan hata hafife alınıp korunmamak yanlız yanlışı doğurur her zaman .. bir de vicdan yükü var bu işin çok ağır ben asla onaylamasamda birine çocuğunu aldır diyememHer bebek nasibiyle gelir cümlesindeki nasip, anne sütüdür. Yiyeceğiyle, besiniyle doğuyor diye söylenmiş, sonra bu halini almış.
Her çocuk şu anki anlamindaki nasibiyle gelseydi,
bir ilkokul öğrencisi açlıktan bayilmazdi,
Suriyeli çocuğa yeni yil dileği sorulduğunda "bir çadırım olsun isterdim" demezdi.
Valinin kalıbına tüküreyim diyen Gizem, ablasiyla banyo yaparken tüpten zehirlenerek ölmezdi.
Aylan bebek ailesiyle bindigi botta boğulup kıyıya cansız bedeni vurmazdı.
Sadece biraz mantıklı düşünelim. Din de bunu emreder.
Bu cumleleri yalnizca nasibiyle gelir sözü icin yaziyorum.
Din uzerinden konusmak istemiyorum.
Zira korunmak da emredilir, tedbir de emredilir.
Döllenen hücreye zigot deniyor valla hoşuna gitse de gitmese de
Ne kadar kolay soyluyorlar ya aldir diyeHata hatayı doğuruyor zaten ,ilk yapılan hata hafife alınıp korunmamak yanlız yanlışı doğurur her zaman .. bir de vicdan yükü var bu işin çok ağır ben asla onaylamasamda birine çocuğunu aldır diyemem
İnsanın sinanmadigi acı üzerinden konuşması çok kolay kuzumda ondan . benim KV dem 3. Çocuğunu aldırmış 55 yaşında göz yaşı döküyor hala .. ben konudan çıkıyorum canım sende çok pazartesi burada olmamız lazımNe kadar kolay soyluyorlar ya aldir diye
cok yazik
bebek anne karnina dustukten sonra o bir bebek iste hicmi kurtaj vidyolari izlemiyorlar aklim almiyorİnsanın sinanmadigi acı üzerinden konuşması çok kolay kuzumda ondan . benim KV dem 3. Çocuğunu aldırmış 55 yaşında göz yaşı döküyor hala .. ben konudan çıkıyorum canım sende çok pazartesi burada olmamız lazım
Boyle ustten ustten konusulmasi kalbimi yaraliyor. Bu forumda görüyorum bazen. Herkes saniyor ki hamile kalmak olağanüstü bir mucize ve bu mucizeyi kadin gerçekleştiriyor. Hamile kalamayanlarin da kalbi fesat o yuzden kalamiyor. Hic korkulari yok bu lafimla kirilan kalbin bana dönüşü nasil olur diye.bosver kahvem
Ikinizde Beni anlayip yazdiginiz icin cok tesekkur ederim
Aynen oyle biliyormusun ne zaman onlarin istemedigi birsey yazsam ayni tepkiyle karsilasiyorum o yuzden tuhaf gelmiyor artik kolay elde ettikleri seyler icin empati yapmalarini beklemek zor tabiBoyle ustten ustten konusulmasi kalbimi yaraliyor. Bu forumda görüyorum bazen. Herkes saniyor ki hamile kalmak olağanüstü bir mucize ve bu mucizeyi kadin gerçekleştiriyor. Hamile kalamayanlarin da kalbi fesat o yuzden kalamiyor. Hic korkulari yok bu lafimla kirilan kalbin bana dönüşü nasil olur diye.
Sen yazışmayı anlamadan dahil oldun hala da anlayamadın.Döllenir döllenmez test sonucunda çıkmıyor. Döllenmeyle birlikte hücre bölünmeleri başlıyor. Elaleme ortaokul bilgisi deyip de eksik bilginle anlatmana takıldım sadece.
Ablacım felsefe yapma Allah aşkına ya üfSen yazışmayı anlamadan dahil oldun hala da anlayamadın.
Kızın dediği: "Döllenme olmuş döllenme artık sadece yumurta ya da sadece sperm değil olay farkındamısınız????"
Döllenmenin kendi başına bir anlamı olmadığını söylüyorum hatta zigotun rahime yerleşemeyip canlılığını yitirdiği de oluyor.
Zigotken ultrasonda degil testte çıkabilir beta hcg
Veren de belli alan da. Kolaylikla veren, eger isterse kolaylikla alır. Insan bu konuda bu kadar acizken boyle kirici konusmaktan korkmali.Aynen oyle biliyormusun ne zaman onlarin istemedigi birsey yazsam ayni tepkiyle karsilasiyorum o yuzden tuhaf gelmiyor artik kolay elde ettikleri seyler icin empati yapmalarini beklemek zor tabi
Sen yazışmayı anlamadan dahil oldun hala da anlayamadın.
Kızın dediği: "Döllenme olmuş döllenme artık sadece yumurta ya da sadece sperm değil olay farkındamısınız????"
Döllenmenin kendi başına bir anlamı olmadığını söylüyorum hatta zigotun rahime yerleşemeyip canlılığını yitirdiği de oluyor.
Zigotken ultrasonda degil testte çıkabilir beta hcg
Ay iki biyoloji konuşuldu diye ağlamak yerine konuyu takip etmeAblacım felsefe yapma Allah aşkına ya üf
Hem ağlarım hem takip ederim. Paşa gönlüm öyle istiyor çünküAy iki biyoloji konuşuldu diye ağlamak yerine konuyu takip etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?