Hamileyimm :)) ama ne zaman hamile kaldım anlamadım yardım :/

Canım ben yumurtlama, çatlatma vs doktor kontrolünde olmadığı için çok anlamıorum dediklerini ama ayın 29 veya 2 sinde bişey olduysa bu aralar yerleşiyo olması lazım kanama herkeste olmuyomuş aynı dediğin kasık ağrıları bende de olmuştu 3-5 gün daha sabret bakslım ondan sonra kan testinde varsa çıkar bence

Bunda silik çizgi varmı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 104
Cok tesekkr ederm 29 da olmstu 30.muayneye gittim.dr yumurtan catlams digerini buyutelm.dedi rahim de kalinlasmaya baslams i mm.olms demsti progestan kullandgm icinde 26.ekime.kadar.bekle.dedi.dr

Kizlar hsg cektrm adet olamayan var mi aranzda ben doktora gttm kafami karistrdi en son 27 agustosta adet oldm 31 agustosta hsg cektrdm daha da adet olamdm test yaptm evde iki kez negatf dedjm kan testi yaptm geven hafta negatf bugubde doktora gttm hsgden somra adet olmuorsa hamile olman gerekr dedi bakti kist falan yok desi gec dollenms olabilirsn tekrardb kan testi ypti bnm umudum var dedi doktor ama bnm umudm yok ndnse birde sadece bu sure zarfnda kahverengi lekelenmem oldu gecen ayda bu ayda oldu anlamdm.
Kizlar yardm lutfen aranzda bnm gibi olan var mi

Bende ıkı gun önce test yaptırdm ve 323.1 cıktı keseyı goremedıler pazartesi tekrar gel dedıler deger nasıl yardımcıı olabılen varmi

Rahim filmi canim

Yani en son 27 sinde adet olduysan şu an 8 haftalık fln hamile olman lazım kan testinin sonucu 1 saatte çıkıo aslında çıkmadı mı hemen sonuç?

Bende ıkı gun önce test yaptırdm ve 323.1 cıktı keseyı goremedıler pazartesi tekrar gel dedıler deger nasıl yardımcıı olabılen varmi
Bnm değer 2000-3000 flndı kese görüldüğünde. Kese için daha erken bence 1-2 haftaya fln görülür

Yani en son 27 sinde adet olduysan şu an 8 haftalık fln hamile olman lazım kan testinin sonucu 1 saatte çıkıo aslında çıkmadı mı hemen sonuç?

Bnm değer 2000-3000 flndı kese görüldüğünde. Kese için daha erken bence 1-2 haftaya fln görülür
Yok cnm test yaptm negatifti. Yani ndn adet olamdm onu bilmiorm bugunde kan tahlili yaptk ben internettn baktm 1.22 cikms sanrm gene negatif doktor yarin sonucuma gore sokturucu vereym dedi.doktorda anlamadi rahim duvarida kalinlasms dedi kist de yok dedi

size bir sorum olucaktı ben 8ay önce doğum yaptım kızım oldu 8 aylık emziriyorum ama ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu ve geçen ay eylülün 4üne ilk adetimi gördüm bu ekim ayının 2sine olmam gerekiyordu ama olmadım ayın 2 sinden önce ve sonrasında eşimle ilişkiye girdik ve hiçbirşekilde korunmuyoruz hamile kalmış olabilirmiyim durum nedir
canım merhaba nasılsın son durumlar ne merak ettim seni giremedim uzun zamandır

yanlış alıntıymış canım naptın gşiremedim uzun zamandır merak ettim durumlar ne

Bende ayni canım eskisi kadar aktif değilim ya vaktim yok ya hevesim :)
Kırmızıları gecikmeli de olsa gördüm çünkü. Tekrar klomen verdi dr. Bu ay da 2 yumurtam oluştu. Ve çatladı . 2 günde bir sürekli çalışma da oldu. İnsaAllah bu ay tutmustur deyip bekliyoruz gününu. Bakalım. Sen naptın canım. Sende sanırım görmüştün kirmizilari

Bende ayni canım eskisi kadar aktif değilim ya vaktim yok ya hevesim :)
Kırmızıları gecikmeli de olsa gördüm çünkü. Tekrar klomen verdi dr. Bu ay da 2 yumurtam oluştu. Ve çatladı . 2 günde bir sürekli çalışma da oldu. İnsaAllah bu ay tutmustur deyip bekliyoruz gününu. Bakalım. Sen naptın canım. Sende sanırım görmüştün kirmizilari
canım bende beklemedeyim gecen ay 4 gün erken oldum bugünde adet günümdü olmadım inşallah allah gönlüne göre verir canım emekleri.ni boşa çıkarmaz

Merhaba kızlar benim de kafamı karıştıran bir şey var deneyimli yada bilgisi olanlar beni aydınlatırlarsa sevinirim,doktorum sağolsun soru işerimi çözmedi. Şimdi benim son adet tarihim 07.09.2015 bu tarihe göre 7+3 haftalık olması lazım ama doktor 5 haftalık dedi. :KK43:

evety cnm yeni yaptım suan önümde duruyor kocaman bir tek çizgi :KK43:
Duygularını çok iyi anlayabiliyorum 3 kere tek çizgiyi gördüm 4. de çift çizgiyi gördüm ama sevincim pek sürmedi düşük yaptım.:KK43: Ama umudumu kaybetmedim ve şuan 5 haftalık hamileyim.:anneadayı: Dilerim sende annelik duygusunu tadar çift çizgiyi görürsün.

• Beğen
Reactions: grc
Back
X