Günaydın anniş :) Randevu bulamayan sınırlı ve bugun kan tahlılınde 1000 lerı hedefleyen bı anne ıle karşı karşıyasın :) napcem bn yaaa
.kızlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve şükürler olsun hamileyim sat 21 ekim.. 18 kasımda kan testi verdim 148 cıktı.... bugün yani 21 kasımda yine kan testi yaptırdım 305 cıktı sizce nasıl değerlerim normal mi??
istemedım bı hastaneden randevu aldım ama doktor yorumları ıı ay hadı ınşallah sekreterı ıelde knştum tum değerlerimi bilmek ıstedı ılk defa bole bı sekreterle grştm dokotra sordu yanında fılan ay içim rahatladı tekrardanSakin olup bekleyeceksin şükür Kanaman yok biseyin yok az daha sabır kuzum yaa kasma kendini bu kadar
istemedım bı hastaneden randevu aldım ama doktor yorumları ıı ay hadı ınşallah sekreterı ıelde knştum tum değerlerimi bilmek ıstedı ılk defa bole bı sekreterle grştm dokotra sordu yanında fılan ay içim rahatladı tekrardan
İyi iyi hadi gözün aydın :)
bugun kan tahlılı gunum heycanlıyım bıde sağlık ocağına gelsin eşin bişeyler yapcaz demişler... o nasıl laf yahu napcaklar bana
bihayaldi cnm lavinya nerelerde
bak bişi yaparlarsa sana gelırım KK da konu açar ağlarımAhahahahah korkma bişey olmiycak sadece kayıt
Burdayım canim :) isteyim yoğun bu ara işler fazla giremiyorum kk ya eve gidiyorum bir uykum oluyor anlatamam yemeği yiyip tv karşısına uzanıyorum :) dizilerimi izleyemiyorum hep yarısında uyuyorum :)bihayaldi cnm lavinya nerelerde
bak bişi yaparlarsa sana gelırım KK da konu açar ağlarım
Gunaydin cnm ben bgn gittim kesyi girebildim sade 2 hafta sonra kalp atisini duyarmisiz. Daha 5 haftalikmis benim minnakim. Bu arada ben her sabah sut hurma ve ceviz yiyorum ara ogun meyve. Bi de bana maydonoz yeme dediler rahim duvari inceltiyormus Allah gostermesin. Su icmeye calisiyorum iste tek sorunum o ben hic susamayn biriyim unutuyorum o yuzdenKızlar merhaba bişey sorucam ?? Hamileliginiz de nelere dikkat ediyorsunuz? Neler yiyorsunuz ?? Neleri yemiyorsunuz? ? Söyleyelim birbirimize belki bilmediklerimizi hep beraber öğreniriz. . Ben söyleyim sabah kahvaltıda bir bardak süt, haşlanmış yumurta, ceviz ve hurma yiyorum.. öğlen işyerinde yemekhanede yiyorum.yemekhanemizde yemekler gıda mühendisi kontrolünde çıkıyor ve güzel yemekler.. Ben su icmezdim pek şu içerken zorlanıyorum biraz 1 lt su içiyorum.. Akşam fazla yemek istemiyorum bir çorba içiyorum meyva yiyorum.. siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz? ? ?
ne bulursam yıorum donemındeyımm galıba ben :)))) ama su cevız ve hurma süt yumurta hergun muhakkakKızlar merhaba bişey sorucam ?? Hamileliginiz de nelere dikkat ediyorsunuz? Neler yiyorsunuz ?? Neleri yemiyorsunuz? ? Söyleyelim birbirimize belki bilmediklerimizi hep beraber öğreniriz. . Ben söyleyim sabah kahvaltıda bir bardak süt, haşlanmış yumurta, ceviz ve hurma yiyorum.. öğlen işyerinde yemekhanede yiyorum.yemekhanemizde yemekler gıda mühendisi kontrolünde çıkıyor ve güzel yemekler.. Ben su icmezdim pek şu içerken zorlanıyorum biraz 1 lt su içiyorum.. Akşam fazla yemek istemiyorum bir çorba içiyorum meyva yiyorum.. siz nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz? ? ?
HCG kaçken gördün keseııııGunaydin cnm ben bgn gittim kesyi girebildim sade 2 hafta sonra kalp atisini duyarmisiz. Daha 5 haftalikmis benim minnakim. Bu arada ben her sabah sut hurma ve ceviz yiyorum ara ogun meyve. Bi de bana maydonoz yeme dediler rahim duvari inceltiyormus Allah gostermesin. Su icmeye calisiyorum iste tek sorunum o ben hic susamayn biriyim unutuyorum o yuzden
Gunaydin cnm ben bgn gittim kesyi girebildim sade 2 hafta sonra kalp atisini duyarmisiz. Daha 5 haftalikmis benim minnakim. Bu arada ben her sabah sut hurma ve ceviz yiyorum ara ogun meyve. Bi de bana maydonoz yeme dediler rahim duvari inceltiyormus Allah gostermesin. Su icmeye calisiyorum iste tek sorunum o ben hic susamayn biriyim unutuyorum o yuzden
Bebeğinizin ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başladı. snnkı buyumuş DMasaAllah iniz var yaa ben standart kahvaltı yapıyorum ama oylr yumurta fln yemiyorum hergün aksamlari fındık fıstık badem vs yiyorum meyve yemeye çalışıyorum sabah ise gelirken 1 bardak süt içmeye çalışıyorum öyle yani bi de folikasit işte . Bitki Çayı ıcmıyorum zancefil kullanıyorum
Bebeğinizin ağzı, çenesi, yemek borusu, safra kesesi, midesi, bağırsakları, pankreası ve akciğerleri şekillenmeye başladı. snnkı buyumuş D
Sorma canım ben yumurta süt falan sevmem aslında.. dr hergün süt ve yumurta yiyeceksin dedi zorlaya zorlaya yiyorum :)MasaAllah iniz var yaa ben standart kahvaltı yapıyorum ama oylr yumurta fln yemiyorum hergün aksamlari fındık fıstık badem vs yiyorum meyve yemeye çalışıyorum sabah ise gelirken 1 bardak süt içmeye çalışıyorum öyle yani bi de folikasit işte . Bitki Çayı ıcmıyorum zancefil kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?