hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kizlar Günaydın . Ya benim fırtına öncesi sessizlik dün akşam itibariyle sona erdi galiba gece çok zor uyudum midem fena ise zor geldim

Kizlar Günaydın . Ya benim fırtına öncesi sessizlik dün akşam itibariyle sona erdi galiba gece çok zor uyudum midem fena ise zor geldim
canımmm günaydınn doktor salı günü gittigimde bana ayran iç çubuk kraker ye dedi bi dene istersen rahatlatıyo biraz

doktorda dikkat et şimdiden böyle çok yeme su iç bol bol dedi ama duramıyorum dün nerdeyse bi tencere makarna yedim yoğurtla

Ayy bende mantı Ya zaten bu mide bulantıları artarsa yiyemiycez . Bi de ben eskiden hiç böyle değildim zayıfim zaten herkes xok şaşırıp işkilleniyor

Ayy bende mantı Ya zaten bu mide bulantıları artarsa yiyemiycez . Bi de ben eskiden hiç böyle değildim zayıfim zaten herkes xok şaşırıp işkilleniyor
aynen mantı en sevdigim yemek keşke kayseriliyle evlenseydim aynen canım 50 kiloydum şimdi 54 oldum pantolonlarım gelmiyo düğmeyi kapatamıyorum bide sabahları işe gidiyorum offf

aynen mantı en sevdigim yemek keşke kayseriliyle evlenseydim aynen canım 50 kiloydum şimdi 54 oldum pantolonlarım gelmiyo düğmeyi kapatamıyorum bide sabahları işe gidiyorum offf

Ayy bende 49 50 arasında gidip geliyordum:)) şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum daha 1 buçuk 2 kilo fln almışım ama ilk aydan böyle baslarsak doğum sonrasını düşünemiyorum :))) bi de benim Karnım çıktı şimdiden yaa

Ben çoğu sabah kahvaltı bile yapmazdım şimdi gelir gelmez yiyorum normal yemiyorum ya sanki üç kişilik yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…