- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
ay balım benım sınırlenme silgi ay bebek stres yapmasınBak yaaa senin iyiliğini düşünüyoruz şurda
ay balım benım sınırlenme silgi ay bebek stres yapmasın
KK yazmış gt onalra sınır ol kız bna dıo bak hele bak :)ay ıyı geldın yalnız gulemkten baş ağrım hafıfledı yeğenıme opucukler anasına saygılarBebegime sılgı deyip daha çok strese sokuyorsun
Sabah gideceğim kan vermeye , değerler doğruysa zaten düşük yapıyorum demektirAllah Allah ya xok ilginç . Kanaman fln oldu mu canım düşük yapıyor olabilir misin acaba ://
KK yazmış gt onalra sınır ol kız bna dıo bak hele bak :)ay ıyı geldın yalnız gulemkten baş ağrım hafıfledı yeğenıme opucukler anasına saygılar
Sabah gideceğim kan vermeye , değerler doğruysa zaten düşük yapıyorum demektiruyuyamiyorum heyecandan pof
canımmm günaydınnKizlar Günaydın . Ya benim fırtına öncesi sessizlik dün akşam itibariyle sona erdi galiba gece çok zor uyudum midem fena ise zor geldim
canımmm günaydınndoktor salı günü gittigimde bana ayran iç çubuk kraker ye dedi bi dene istersen rahatlatıyo biraz
Canım senin iştahın nasıl ben doymak bilmiyorum seninde öyle miTamam canım ya xok Sağol zencefil de iyi geliyormuş onu da kullanıyorum
Canım senin iştahın nasıl ben doymak bilmiyorum seninde öyle mi
doktorda dikkat et şimdiden böyle çok yeme su iç bol bol dedi ama duramıyorum dün nerdeyse bi tencere makarna yedim yoğurtlaAynen öyle çok çabuk acikiyorum hiç yemedigim kadar xok yemek yiyorum
doktorda dikkat et şimdiden böyle çok yeme su iç bol bol dedi ama duramıyorum dün nerdeyse bi tencere makarna yedim yoğurtla
aynen mantı en sevdigim yemek keşke kayseriliyle evlenseydimAyy bende mantıYa zaten bu mide bulantıları artarsa yiyemiycez . Bi de ben eskiden hiç böyle değildim zayıfim zaten herkes xok şaşırıp işkilleniyor
aynen mantı en sevdigim yemek keşke kayseriliyle evlenseydimaynen canım 50 kiloydum şimdi 54 oldum pantolonlarım gelmiyo düğmeyi kapatamıyorum bide sabahları işe gidiyorum offf
Ben çoğu sabah kahvaltı bile yapmazdım şimdi gelir gelmez yiyorum normal yemiyorum ya sanki üç kişilik yiyorumAyy bende 49 50 arasında gidip geliyordum:)) şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum daha 1 buçuk 2 kilo fln almışım ama ilk aydan böyle baslarsak doğum sonrasını düşünemiyorum :))) bi de benim Karnım çıktı şimdiden yaa
Ben çoğu sabah kahvaltı bile yapmazdım şimdi gelir gelmez yiyorum normal yemiyorum ya sanki üç kişilik yiyorum
Amin canımmmAl benden de o kadar :))) çok acıktım diye ortalığı ayaga kaldırıyorum Allah sonumuzu Hayır etsin
Günaydın anniş :) Randevu bulamayan sınırlı ve bugun kan tahlılınde 1000 lerı hedefleyen bı anne ıle karşı karşıyasın :) napcem bn yaaaGozluklerini yesinler:)))
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?