hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Sorma canım ben yumurta süt falan sevmem aslında.. dr hergün süt ve yumurta yiyeceksin dedi zorlaya zorlaya yiyorum :)

Hadi yaaa :/ iyi de zaten hergün xok erken kalkiyorum kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyor is yerinde yapıyoruz arkadaslarla nasıl yiyeyim yumurtayi

Hadi yaaa :/ iyi de zaten hergün xok erken kalkiyorum kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyor is yerinde yapıyoruz arkadaslarla nasıl yiyeyim yumurtayi
kız evde kaynat beslenme kutusu gbı bişi yap ciddiyim bak cok faydalı matara gbı bişi al sutde kaynat koy iç ihmal etme

Canım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)

kız evde kaynat beslenme kutusu gbı bişi yap ciddiyim bak cok faydalı matara gbı bişi al sutde kaynat koy iç ihmal etme

Kurumda yumurta kokar yaaa süt içiyorum da yumurtaya da bi çözüm bulcaz artık bi de bi arkadas 7 tane zeytin bi yumurtaya es değer diyordu

Canım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)

Bende yarın gideceğim ins kızlar ya ins bende bişeyler görürüm kalp atışı duyarız belki diye heveslenmistim ama duyamiycaz herhalde baksanıza sızınkıler hesaplardan daha küçükMuş :/

kızlar balık konusuna ne dıosunuz genelde balık ve cevız tavsıye edıo tum çevremdekı anneler cevız tamam da balığa hemen başlamalımıyz haftada bir şart die duydum bıd eyıyeceksen hangı tür alabalıkda dahılmı acep

Yumurta protein icin sende proteini bol baska birsey ye ya da evde sabah hazirlanana kadar hasla yiyip cik hemen

Ya ben baliga da başladım her pazar yiyoruz balik turunu ayirt etmiyorum ama yagda kizartmiyorum firinda yiyorum.

Kurumda yumurta kokar yaaa süt içiyorum da yumurtaya da bi çözüm bulcaz artık bi de bi arkadas 7 tane zeytin bi yumurtaya es değer diyordu
Canım ben onun için kahvaltıyı evde yapıyorum sende öyle yap.. uyanır uyanmaz yumurtayi koy ocağa sen hazırlanana kadar haşlanır zaten sütünü iç yumurtayi ye hemen..

Canım balık haftada iki gün. . İnternetten baktım derinlerde olan balıkları yemeyin diyor.. levrek falan derinlerde.. yüzey de yüzen balıklar yenmeliymis. . Somon hamsi istavrit gibi..

Canım balık haftada iki gün. . İnternetten baktım derinlerde olan balıkları yemeyin diyor.. levrek falan derinlerde.. yüzey de yüzen balıklar yenmeliymis. . Somon hamsi istavrit gibi..
Okadar etkilemez sanirim ya iyice pisirdikten sonra balik baliktir bana gore ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…