- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
yummurtayı az pişmiş yeme ama tam pişsin dıer turlu zararlı ymişSorma canım ben yumurta süt falan sevmem aslında.. dr hergün süt ve yumurta yiyeceksin dedi zorlaya zorlaya yiyorum :)
Karindan gorduk cnm keseyi. Hcg baktirmiyor benim dr. Iki sefer basinda bakti bidaha yok ama tahminime gore 5000 lerde olmasi gerek.HCG kaçken gördün keseıııı
Sorma canım ben yumurta süt falan sevmem aslında.. dr hergün süt ve yumurta yiyeceksin dedi zorlaya zorlaya yiyorum :)
kız evde kaynat beslenme kutusu gbı bişi yap ciddiyim bak cok faydalı matara gbı bişi al sutde kaynat koy iç ihmal etmeHadi yaaa :/ iyi de zaten hergün xok erken kalkiyorum kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyor is yerinde yapıyoruz arkadaslarla nasıl yiyeyim yumurtayi
Canım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)Gunaydin cnm ben bgn gittim kesyi girebildim sade 2 hafta sonra kalp atisini duyarmisiz. Daha 5 haftalikmis benim minnakim. Bu arada ben her sabah sut hurma ve ceviz yiyorum ara ogun meyve. Bi de bana maydonoz yeme dediler rahim duvari inceltiyormus Allah gostermesin. Su icmeye calisiyorum iste tek sorunum o ben hic susamayn biriyim unutuyorum o yuzden
kız evde kaynat beslenme kutusu gbı bişi yap ciddiyim bak cok faydalı matara gbı bişi al sutde kaynat koy iç ihmal etme
Öyleymiş canım :) bende tam pişmiş yiyorum :)yummurtayı az pişmiş yeme ama tam pişsin dıer turlu zararlı ymiş
Benimki de oyltleymis kesesinin ultrason fotosunu da cekti verdi.girip cikip bakiyorum yaaaaCanım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)
Canım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)
Belli olmaz insallah duyarsin canim. Ama kesesini bile gormek cok guzeldiiiiii.Bende yarın gideceğim ins kızlar ya ins bende bişeyler görürüm kalp atışı duyarız belki diye heveslenmistim ama duyamiycaz herhalde baksanıza sızınkıler hesaplardan daha küçükMuş :/
Yumurta protein icin sende proteini bol baska birsey ye ya da evde sabah hazirlanana kadar hasla yiyip cik hemenKurumda yumurta kokar yaaasüt içiyorum da yumurtaya da bi çözüm bulcaz artık bi de bi arkadas 7 tane zeytin bi yumurtaya es değer diyordu
Hadi yaaa :/ iyi de zaten hergün xok erken kalkiyorum kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyor is yerinde yapıyoruz arkadaslarla nasıl yiyeyim yumurtayi
Canım gözün aydın :)) bende keseyi gördüm 15 gün sonra gel dedi :)) benimkide minnak mis takvim 6 hafta diyor ama dr 4 buçuk 5 hafta dedi..:)
Yumurta protein icin sende proteini bol baska birsey ye ya da evde sabah hazirlanana kadar hasla yiyip cik hemen
Ya ben baliga da başladımkızlar balık konusuna ne dıosunuz genelde balık ve cevız tavsıye edıo tum çevremdekı anneler cevız tamam da balığa hemen başlamalımıyz haftada bir şart die duydum bıd eyıyeceksen hangı tür alabalıkda dahılmı acep
fırında nasıl yapıosun canım tarifYa ben baliga da başladımher pazar yiyoruz balik turunu ayirt etmiyorum ama yagda kizartmiyorum firinda yiyorum.
Canım ben onun için kahvaltıyı evde yapıyorum sende öyle yap.. uyanır uyanmaz yumurtayi koy ocağa sen hazırlanana kadar haşlanır zaten sütünü iç yumurtayi ye hemen..Kurumda yumurta kokar yaaasüt içiyorum da yumurtaya da bi çözüm bulcaz artık bi de bi arkadas 7 tane zeytin bi yumurtaya es değer diyordu
Canım balık haftada iki gün. . İnternetten baktım derinlerde olan balıkları yemeyin diyor.. levrek falan derinlerde.. yüzey de yüzen balıklar yenmeliymis. . Somon hamsi istavrit gibi..kızlar balık konusuna ne dıosunuz genelde balık ve cevız tavsıye edıo tum çevremdekı anneler cevız tamam da balığa hemen başlamalımıyz haftada bir şart die duydum bıd eyıyeceksen hangı tür alabalıkda dahılmı acep
Ya bi atarif yok aslinda az bisey sivi yag suruyorum fircayla tuzluyruz birazda folyoda kayik seklinde yaip pisiriyorum. Izgaradada olabilir yagli baliklar guzel ouyor izgarada hem daha sagliki kizartmaktansafırında nasıl yapıosun canım tarif
Okadar etkilemez sanirim ya iyice pisirdikten sonra balik baliktir bana gore amaCanım balık haftada iki gün. . İnternetten baktım derinlerde olan balıkları yemeyin diyor.. levrek falan derinlerde.. yüzey de yüzen balıklar yenmeliymis. . Somon hamsi istavrit gibi..
Yiyelim cnm yiyelim minnaklara gitsin hepicigi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?