- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
ay bn yıen unuttum snn hcg kaçken ultrasondan gorundu karıdnanaynen kizlar bende bekledim vajinal ultrason istemedim hatta doktor değistirdim ama doktorlarda biryandan hakli maksat iç gebelikmi dis gebelikmi diye erken tesbit etmek ama bende agri yoktu (kasik agris vardi o normal) birde hcgyi hep ölctürdüm iki kati artinca ic gebelik diye emin oldum kendimcehersey nasip hayirlisi olsun
ay bn yıen unuttum snn hcg kaçken ultrasondan gorundu karıdnanöf yaşlılık
ay harıka olur ya yorulmamış olurum :)) ama işte şeyden sonra sıkıntı olur gder keseı gorurum bu sefer hcg kaçken bebek goruldu dıle başlık açman lazımBütün başlıkların altına parantez içinde "dikkat pırıltı var lütfen herkes hcg kacken bebeğini karından gördüğünü yazsın " yazcam
ay harıka olur ya yorulmamış olurum :)) ama işte şeyden sonra sıkıntı olur gder keseı gorurum bu sefer hcg kaçken bebek goruldu dıle başlık açman lazım
aynen sıkılır kafaya takarım kzı zaten cıdden cok kafaya takıom heralde ıkı gundur dayanılmaz bı baş ağrısı var bndeAmaaaannn neyse en iyisi sen yaz yoksa sıkılır sin kesin
aynen sıkılır kafaya takarım kzı zaten cıdden cok kafaya takıom heralde ıkı gundur dayanılmaz bı baş ağrısı var bnde
Gercektende parilti gibiyim kesen kactii btcg degerinaynen kizlar bende bekledim vajinal ultrason istemedim hatta doktor değistirdim ama doktorlarda biryandan hakli maksat iç gebelikmi dis gebelikmi diye erken tesbit etmek ama bende agri yoktu (kasik agris vardi o normal) birde hcgyi hep ölctürdüm iki kati artinca ic gebelik diye emin oldum kendimcehersey nasip hayirlisi olsun
dur hesap yapım ozamn :) matematıkcı olcam bu gidişle hcg 1070 de ayın kaçındakı tahlılın? ve ayın kaçında doktora gttın :)karindan görüldüğünde hcg min kac oldugunu bilmiyorum ama 1070 ken karindan görülmedi tam bir hafta sonra gittim doktor belirsiz bir kese gördüğünü söyleyince iki gün sonra farkli doktora gittim o gördü :)
dur hesap yapım ozamn :) matematıkcı olcam bu gidişle hcg 1070 de ayın kaçındakı tahlılın? ve ayın kaçında doktora gttın :)
Bencede kendimizi fazla yormayalimYa bi 5 6 gun sonra görünür işte seninde hesaba göre :) zaten basın ağrıyor yorma kendini :)
Ya bi 5 6 gun sonra görünür işte seninde hesaba göre :) zaten basın ağrıyor yorma kendini :)
Bak yaaa
Yapma bu kadar da, işkence ediyorsun resmen kendine de bebegine de :/
Gercektende parilti gibiyim kesen kactii btcg degerin
kizlar hcg 2000 olunca bunun ikiye katlanmasi iki günden fazla sürüyor 6000 olan hcg ikiye katlanmasi icin 94 saat sürüyor diye bir bilgi okudum haberiniz olsun hep yanlis hesap yapiyordum :)
Bencede kendimizi fazla yormayalim
olmaz hesap yaptkça rahatlıom ben yabaşımada soğuk bişeler koydum :))) ölür gider kuyruğu dik gider hesabı :) hahay....
aa evet o 6000 den sonra olayını bılıorum ... 6000e kadar daha yolumzu var
hahay bıde bna hesap yapma der :)))Ohooo bende 50 60 bin hesabi yapıyordum yalan oldu
yoralımm bak uyma sen onlara heycanlı annişleriz biz onların değerleri yuksek keyıflerı yerınde :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?