Kizz btcg degerine baktirdin mi bugunnnnyok kkız oda bızım gbı rus takv cın takvımı bakıo
Teşekkür ederi canım.Sanırım aynı tarihte doğum yapacağıztebrıkler canım hayırlı olsun deneyımlı anne :)
Selam arkadaşlar tekrar aranızdayım çünkü hamileyim.5. haftaya girdik. Muhtemelen 10 Ağustos dogum tarihi ama benimki sezeryan.Biliyosunuz ilk sezeryan hep sezeryan malesef.
Teşekkür ederi canım.Sanırım aynı tarihte doğum yapacağız
kardeş olurlar fenamı şimdi yıne gttım kan tahlılımı verdım bakalım
ay duramadımda halıme bak devlete gttım hcg testı evrdım sağlık ocağına geldım .... bıda ıkı tup kan ıstedıler dedm ayrın gelım haberımde yokDuramadin demi yine1 saate mi cikcak haberdar et
ay duramadımda halıme bak devlete gttım hcg testı evrdım sağlık ocağına geldım .... bıda ıkı tup kan ıstedıler dedm ayrın gelım haberımde yok
kız verelı kanı bayaı olduydu ve sonucu acıklıorum dın dın dın dın dın dın Bin beşyüüüüüzzz yetmiiiişşşşşşşşDuramadin demi yine1 saate mi cikcak haberdar et
kız verelı kanı bayaı olduydu ve sonucu acıklıorum dın dın dın dın dın dın Bin beşyüüüüüzzz yetmiiiişşşşşşşş
Aman Allah im harıkaaaaaa Ayy şükür
kız sağlık ocaındakıler bna dıo 2 aylık snnkı son adet tarıhıne gore dedım he yarın doğururum hcg ye bakın sız dedım
ahahah bak ya :))) sende buldun dalganı geç bakaılmmmEeee onlar öyle hesap yapıyorlar aman dikkat et kendine doğuma almasinlar seni
Canimmm sonucun cok iyi cikmissss hemn hemen ayni gdiozzzzahahah bak ya :))) sende buldun dalganı geç bakaılmmm
evet kız kardeş kardeş buyutcez heralde :)) son bı kez pazar test yapcam artk yapmıcam bıda pztsı randevu aldım zaten :)Canimmm sonucun cok iyi cikmissss hemn hemen ayni gdiozzzz
afıyet olsun bızede yolla :)kizlar kim hamsi dedi ya canim cekti simdi yapiyorum
Bende ole dusundum son kez pazar gunu gecesi kan verecem pts 10 bcktada kontrlm vr cok sukur herhangi bi kanamam lekelenmmem felan olmadievet kız kardeş kardeş buyutcez heralde :)) son bı kez pazar test yapcam artk yapmıcam bıda pztsı randevu aldım zaten :)
Acaba kanama lekelenme olmadan da dusuk yapilir mi bunu merak ediyorum allah korusun dusuk olsa anlarim dimeBende ole dusundum son kez pazar gunu gecesi kan verecem pts 10 bcktada kontrlm vr cok sukur herhangi bi kanamam lekelenmmem felan olmadi
anlarsın kız deli sadece kanam olunca düşük tehlıesı var evhamlı anneAcaba kanama lekelenme olmadan da dusuk yapilir mi bunu merak ediyorum allah korusun dusuk olsa anlarim dime
anlarsın kız deli sadece kanam olunca düşük tehlıesı var evhamlı anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?