hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

kanama olsa bile düsük olacaği anlamina gelmiyor bazi kanamalar farkli nedenlerden kaynaklaniyor .adet ağrisiyla beraber kanama varsa düsük ihtimali olabilir ama kasik agrisi varsa korkulmamasi lazim yerlestiginden oluyordur

kanama olsa bile düsük olacaği anlamina gelmiyor bazi kanamalar farkli nedenlerden kaynaklaniyor .adet ağrisiyla beraber kanama varsa düsük ihtimali olabilir ama kasik agrisi varsa korkulmamasi lazim yerlestiginden oluyordur
sanat bu kese 5000 li değerlerde karından ultrasonla gorulurmu acep

görülür ama benim doktorum o degerin biraz üstündeyken bile belirsiz gördüğünü söyledi hatta emin olmadi ultrason farki var baska doktor gördü bi doktora bağli kalmayin

gerçi beni hicbir doktor tatmin etmiyor her doktora gitmek istiyorum hatta eve ultrason almak istiyorum .saka bir yanada kalp dinleme cihazı varmis ondan almak istiyorum bos vakitte dinlerim

canım bide şey var ultrasyona girmeden baya bi sıkış tuvalete gitme en güzel görüntü o zaman çıkıyomuş en net ve en belirgin bende öyle yaptım doktorda öyle dedi zaten sıkışıp gelin diye @bihayaldi

Ayy bende onu sorcaktim kuzu ya xok Sağol :)) oyke yaoayim ama bi bardak su ıcsem wc ye gidesim geliyor nasıl dayancaksam arrik :)

Ayy bende onu sorcaktim kuzu ya xok Sağol :)) oyke yaoayim ama bi bardak su ıcsem wc ye gidesim geliyor nasıl dayancaksam arrik :)
:) doktor bana günde üç litre iç dedi kuzum valla içiyorum 1 litrelik cam şişeyle geziyorum benim degerim 27sinde 700 dü ayın 1de gittim doktora 1500lerde olmam gerekti kese gözükmez dedi ama ben çok sıkıştıgım için mi nasıl oldu anlamadım ama gördük yani

MasaAllah kuzum yaa bende korkuyorum bişeyler ters giderse diye değerlerim iyiydi en son ona göre görünmesi gerekiyor ama ins başka sıkıntı çıkmaz ya hem gergin hem heyecanlıyım

MasaAllah kuzum yaa bende korkuyorum bişeyler ters giderse diye değerlerim iyiydi en son ona göre görünmesi gerekiyor ama ins başka sıkıntı çıkmaz ya hem gergin hem heyecanlıyım
yok canım hiç bişey olmaz sen içini ferah tut o gün ben leke geldi diye hemen gittim doktor yerleşme kanaması dedi kan gibide degildi zaten ilaç verdi sadece o gün içtim bidaha leke falan gelmedi allaha şükür sen sadece baya sıkış yani o gün ben nerdeyse patlayacaktım :) bide doktor yiye biliyosan günde 2den fazla yumurta ye demişti :) sonra internetten bakarken canan karateyın yazısını okudum on tane yiyin demiş oda o kadar yenmez tabi ama yiyebiliyosan onu yap mutlaka

Onu hiç yapamıyorum işte yaa 1 tane bile yiyemiyorum h.içi neyse artık bi gidelim de bakalım neler olxak :)

PIRILTI1471 uzun süre kan vermeyeceksin ins dayan kuzum :)
Bu arada herkese gunaydinlaaarr bugün 14.00 da randevum var aman dualarinizi eksik etmeyin
14.00 cok geç az erkene alsana bak gcık oluorum sabrına haber et hcg ölçtür değer kaçken karından goruldu bılmek ıstıorum doktora kulupce merak ettımız herşeyı sor kağıda not al

14.00 cok geç az erkene alsana bak gcık oluorum sabrına haber et hcg ölçtür değer kaçken karından goruldu bılmek ıstıorum doktora kulupce merak ettımız herşeyı sor kağıda not al

Not alcam aklımda ya napıyım en uygunu 2ydi:) hcg istemez ki görürse hem sanki benim hcg kacsa o kadar brkleyeceksinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…