- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
varya kolalrım mosmor oldu sanırsın uyuştrcu kullanıom kan vermektden yarın bıde sağlık ocağı ıstedı ööfYalan mı yalan mı
sanat bu kese 5000 li değerlerde karından ultrasonla gorulurmu acepkanama olsa bile düsük olacaği anlamina gelmiyor bazi kanamalar farkli nedenlerden kaynaklaniyor .adet ağrisiyla beraber kanama varsa düsük ihtimali olabilir ama kasik agrisi varsa korkulmamasi lazim yerlestiginden oluyordur
canımm günaydın güzel haberlerini bekliyorum inşallahPIRILTI1471 uzun süre kan vermeyeceksin ins dayan kuzum :)
Bu arada herkese gunaydinlaaarr bugün 14.00 da randevum var aman dualarinizi eksik etmeyin
canım bide şey var ultrasyona girmeden baya bi sıkış tuvalete gitme en güzel görüntü o zaman çıkıyomuş en net ve en belirgin bende öyle yaptım doktorda öyle dedi zaten sıkışıp gelin diye@bihayaldi
:) doktor bana günde üç litre iç dedi kuzum valla içiyorum 1 litrelik cam şişeyle geziyorumAyy bende onu sorcaktim kuzu ya xok Sağol :)) oyke yaoayim ama bi bardak su ıcsem wc ye gidesim geliyor nasıl dayancaksam arrik :)
:) doktor bana günde üç litre iç dedi kuzum valla içiyorum 1 litrelik cam şişeyle geziyorumbenim degerim 27sinde 700 dü ayın 1de gittim doktora 1500lerde olmam gerekti kese gözükmez dedi ama ben çok sıkıştıgım için mi nasıl oldu anlamadım ama gördük yani
yok canım hiç bişey olmaz sen içini ferah tut o gün ben leke geldi diye hemen gittim doktor yerleşme kanaması dedi kan gibide degildi zaten ilaç verdi sadece o gün içtim bidaha leke falan gelmedi allaha şükür sen sadece baya sıkış yani o gün ben nerdeyse patlayacaktım :) bide doktor yiye biliyosan günde 2den fazla yumurta ye demişti :) sonra internetten bakarken canan karateyın yazısını okudum on tane yiyin demiş oda o kadar yenmez tabi ama yiyebiliyosan onu yap mutlakaMasaAllah kuzum yaa bende korkuyorum bişeyler ters giderse diye değerlerim iyiydi en son ona göre görünmesi gerekiyor ama ins başka sıkıntı çıkmaz ya hem gergin hem heyecanlıyım
yok canım hiç bişey olmaz sen içini ferah tut o gün ben leke geldi diye hemen gittim doktor yerleşme kanaması dedi kan gibide degildi zaten ilaç verdi sadece o gün içtim bidaha leke falan gelmedi allaha şükür sen sadece baya sıkış yani o gün ben nerdeyse patlayacaktım :) bide doktor yiye biliyosan günde 2den fazla yumurta ye demişti :) sonra internetten bakarken canan karateyın yazısını okudum on tane yiyin demiş oda o kadar yenmez tabi ama yiyebiliyosan onu yap mutlaka
doktordan çıkınca güzel haberlerini bekliyorumOnu hiç yapamıyorum işte yaa 1 tane bile yiyemiyorum h.içi neyse artık bi gidelim de bakalım neler olxak :)
doktordan çıkınca güzel haberlerini bekliyorum
14.00 cok geç az erkene alsana bak gcık oluorum sabrınaPIRILTI1471 uzun süre kan vermeyeceksin ins dayan kuzum :)
Bu arada herkese gunaydinlaaarr bugün 14.00 da randevum var aman dualarinizi eksik etmeyin
14.00 cok geç az erkene alsana bak gcık oluorum sabrınahaber et hcg ölçtür değer kaçken karından goruldu bılmek ıstıorum doktora kulupce merak ettımız herşeyı sor kağıda not al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?