hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

aaa bişe sorcam hem akrından hem vajınal usg dede mi idrara sıkışık olmak gerekıormuşşş..... ya vajınalıda bı cok dr sıtesıdnen araştrdım hç bir sakıncası yok yazıo napsak ya

valla imkan olsa eve ultrasyon alırdım yaa ilk oldugu için böyle heralde ikinci olursa ilerde hastaneye bile gitmem
bız bu evhamla emın ol yıne gderız zaten ılk çocuguda doktora gostercektık hastanedede işimiz varı bahane ederk yaw şu ultrasonalr cok pahalımı bırleşip alak ya

aaa bişe sorcam hem akrından hem vajınal usg dede mi idrara sıkışık olmak gerekıormuşşş..... ya vajınalıda bı cok dr sıtesıdnen araştrdım hç bir sakıncası yok yazıo napsak ya

Yok yok aksine vajinal de bos olması lazım ya bişey olmaz deseler bile istemiyorum ben çok mecbur kalmadikxa

hayır canımm onda degil sadece ultrasyonda ondada ne kadar sıkışırsan o kadar iyi benim normalde degerim 1500dü doktor göremeyiz dedi ama çok sıkıştığımdan mı nasıl oldu anlamadım ama gördük allaha şükür :)

ay 1500 le gordunmu kız Allahım umut ışığııııı yuppi bnde 5-10 lt su içim sabah uyanım tutuım yapmım :) görceeeeem

bız bu evhamla emın ol yıne gderız zaten ılk çocuguda doktora gostercektık hastanedede işimiz varı bahane ederk yaw şu ultrasonalr cok pahalımı bırleşip alak ya
aynen yaa meraktan duramıyorum kendim hasta olsam ben hastaneye bile gitmem yani çekerim isterse bir ay olsun ama şimdi duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…