yok canım ögle yemegimi falan yiyip gitmiştim zaten sadece sıkışman önemli ne kadar çok sıkışırsan o kadar iyi idrar torbası keseyi yukarı kaldırıyomuş
yok canım ögle yemegimi falan yiyip gitmiştim zaten sadece sıkışman önemli ne kadar çok sıkışırsan o kadar iyi idrar torbası keseyi yukarı kaldırıyomuş
valla bende çok heycanlayım canım inşallah keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın hemen haber ver banada :)Hmm tabi canım haklısın :))) Ayy çok heyecanliyim:)
valla bende çok heycanlayım canım inşallah keseyide göreceksin kalp atışınıda duyacaksın hemen haber ver banada :)
kız ıstemesede sen yaptr alla allaNot alcam aklımdaya napıyım en uygunu 2ydi:) hcg istemez ki görürse hem sanki benim hcg kacsa o kadar brkleyeceksinde
İnş.canım ama bazen belli olmuyo işte şimdi saatte geçmez bende haftaya cuma gitcem tekrar bazen kendimi zor tutuyorum bugün mü gitsem diye de doktordan utandım artıkDaha küçük ama ins duyabiliriz canım ya :))
kız ıstemesede sen yaptr alla allalazım bna
İnş.canım ama bazen belli olmuyo işte şimdi saatte geçmez bende haftaya cuma gitcem tekrar bazen kendimi zor tutuyorum bugün mü gitsem diye de doktordan utandım artık
valla imkan olsa eve ultrasyon alırdım yaa ilk oldugu için böyle heralde ikinci olursa ilerde hastaneye bile gitmemaman sakin ol xanim az daha bekle :))
bız bu evhamla emın ol yıne gderız zaten ılk çocuguda doktora gostercektık hastanedede işimiz varı bahane ederk yaw şu ultrasonalr cok pahalımı bırleşip alak yavalla imkan olsa eve ultrasyon alırdım yaa ilk oldugu için böyle heralde ikinci olursa ilerde hastaneye bile gitmem
aaa bişe sorcam hem akrından hem vajınal usg dede mi idrara sıkışık olmak gerekıormuşşş..... ya vajınalıda bı cok dr sıtesıdnen araştrdım hç bir sakıncası yok yazıo napsak ya
hayır canımm onda degil sadece ultrasyonda ondada ne kadar sıkışırsan o kadar iyi benim normalde degerim 1500dü doktor göremeyiz dedi ama çok sıkıştığımdan mı nasıl oldu anlamadım ama gördük allaha şükür :)aaa bişe sorcam hem akrından hem vajınal usg dede mi idrara sıkışık olmak gerekıormuşşş..... ya vajınalıda bı cok dr sıtesıdnen araştrdım hç bir sakıncası yok yazıo napsak ya
ozamn 3 lt su iç gderkenYok yok aksine vajinal de bos olması lazım ya bişey olmaz deseler bile istemiyorum ben çok mecbur kalmadikxa
valla imkan olsa eve ultrasyon alırdım yaa ilk oldugu için böyle heralde ikinci olursa ilerde hastaneye bile gitmem
ay 1500 le gordunmu kız Allahım umut ışığııııı yuppi bnde 5-10 lt su içim sabah uyanım tutuım yapmım :) görceeeeemhayır canımm onda degil sadece ultrasyonda ondada ne kadar sıkışırsan o kadar iyi benim normalde degerim 1500dü doktor göremeyiz dedi ama çok sıkıştığımdan mı nasıl oldu anlamadım ama gördük allaha şükür :)
bız bu evhamla emın ol yıne gderız zaten ılk çocuguda doktora gostercektık hastanedede işimiz varı bahane ederk yaw şu ultrasonalr cok pahalımı bırleşip alak ya
kız ailedede bi kişi ols atamam oda yok eş hadı neyseTabi tabi o konuyu o zaman bidaha konuşalım bencekeşke eşlerimiz kadın doğumcu olsaymis
ozamn 3 lt su iç gderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?