- 25 Kasım 2015
- 583
- 241
- 18
- 32
yaa canım ben baya sıkışmıştım anlatamam yani ama şimdide günde 3 litre içiyorum sende bolbol iç yinedeay 1500 le gordunmu kız Allahım umut ışığııııı yuppi bnde 5-10 lt su içim sabah uyanım tutuım yapmım :) görceeeeem
1500 le karından ultrasın dımı kız pztsi bnm 5000 oluo tahmınlerıme gor einşş ay bnde cok heycanlıyım ya ... snn dediğin gbı dokotra gtmem hasta olsam ama bu bebiş farklı bişeymişşyaa canım ben baya sıkışmıştım anlatamam yani ama şimdide günde 3 litre içiyorum sende bolbol iç yinede
evet evet kuzum karından zaten diger türlü asla istemem git pazartesi o zaman kesin görürsün1500 le karından ultrasın dımı kız pztsi bnm 5000 oluo tahmınlerıme gor einşş ay bnde cok heycanlıyım ya ... snn dediğin gbı dokotra gtmem hasta olsam ama bu bebiş farklı bişeymişş
dua et bna hamiş anne kabul olur umarım gorurum belkı bır taşla ıkı kuş kalbıd eduyarım ay Allahım sağlıkla hepımzıı Allaım cok evhamlıyım yaevet evet kuzum karından zaten diger türlü asla istemem git pazartesi o zaman kesin görürsün
deli ya bnm aşermelerın başlamadığının farkında eşim sallamıo o yuzden.... kız bnde aşerdımmı yöresel aşeriririm napcak adamcağız tutar adana kebabı derim erzurumda onuda bulamaz güzel yapamıoalr yıemıomAhahaha bi mide bulantımi kiskanmamistin tam olduAyy geçen gece fena halde ayva aserdim akşam 10 11 fln di saat evde de yokmuş eşim aradı buldu sağolsun bu kısmı xok eglenceliymis
inş canım baya yükselmiş degerin zaten görürsün bide sürekli kan verme o bi tüp kanı vücudun nasıl üretiyo hem artık bebegede gereklidua et bna hamiş anne kabul olur umarım gorurum belkı bır taşla ıkı kuş kalbıd eduyarım ay Allahım sağlıkla hepımzıı Allaım cok evhamlıyım ya
deli ya bnm aşermelerın başlamadığının farkında eşim sallamıo o yuzden.... kız bnde aşerdımmı yöresel aşeriririm napcak adamcağız tutar adana kebabı derim erzurumda onuda bulamaz güzel yapamıoalr yıemıomadanay gtmesı laızm gurbetlık zor anam
aynen ece dün 1570 i gorduk pazartesine Allah kerım ümitliyim vermıcem artık kan bana lazım yahu :)))
canım benım sende haklısında bn aşerıorum ama bn mı sıtıom oğlu/kızı istıo oda onun vıcdanına kalmşşş kendıde adalı deilmi alcak kıymayı evde kednı yapcak ozamn :)) apartmanın damında uuuv karında altıdna bıde soğuk bıde yaaz çocuk doğurcaz die kocadan olmım Aman Allah korusun 5 dkdada senaryo yazdım yalnız[/Q
ahahah :) yaaa sana ankaradan gönderelim dondurulmuş burda güzel yerler var canını sıkma sen
inş canım baya yükselmiş degerin zaten görürsün bide sürekli kan verme o bi tüp kanı vücudun nasıl üretiyo hem artık bebegede gerekli
Ee sende biraz usturuplu aser nasıl gitsin adam adanaya
kuzum doktora gidince sor aklına gelen herşeyi folik aside başladın mı hergün yumurtanı ye süt peynir ev yapımı yoğurt ve su sende sorarsın zaten bunları unutmaYalnız keseyı ve kalp atışını duydukdan sonra forum deişmemiz laızm bılıosunuz demi haberli kalalım :))) farklı şeyler araştrcaz odnadn sonrada
Yalnız keseyı ve kalp atışını duydukdan sonra forum deişmemiz laızm bılıosunuz demi haberli kalalım :))) farklı şeyler araştrcaz odnadn sonrada
canım onları söylemedi zaten nokta kadar bişey biraz büyümeden söylemiyolar onu bildigim haftayıda son adet tarine göre söyledikizlar kese boyutunu doktor söylüyormu sizde kese boyutu kaçtı ve haftasi
kesene gore soyledıyse doğrudur canım 4 haftqlıktır bnmde sat 9 ekım ama geç döllenme bakım pztsı bnmkı ne dıcek doktor haber ederımdoktor en son 4+6 dedi kese boyutuda 15.0mm hersey karman çorman aslinda 9 ekim sat .geç döllenme .simdi kac haftayim bende bilmiyorum tek derdim kalp atisini duymak ve derin bir oh cekmekama rüya gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?