o zaman bundan sonra burada bulupşuruz artık siteye dün üye oldum bugun bunu sordum iyimi :)
Merhba arkadaşlar herkese selam ben dün aksm gebelik testi yaptırdım total hcg beta hcg bunlara nedir total hcg 36.2 beta hcg 0-10ml doktor hamilesin dedi ama ben guvenemyorum çünkü daha iliskidn 1 hafta geçti yardımcı olun noluuuuurrrrr
İdrar testi negatif aşırı derece de belim ağrıyor yataktan çıkamıyorum ise de gitmem gerekiyor napacagimi bilmiyorum aglamk istiyorumCanım hiç bir fikrim yok yaa dr hamilesin dediyse doğrudur bende saskinim şu an bi idrar testi yapıp yarın da başka dr a mi gitsen
Canım bildiğim kadarıyla kese görününce dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor sonra da bebek keseye yerleşmiş mi kalp atışı var mı süreci başlıyor[/QUO
çok teşekkur ederım canım.sen ne yaptın kontrolun vardı sanırım bugun senınde
Anladım.Benımde kese daha kucuktu ama ultrasonla baktı doktorum. neyse haftaya tekrar gıdersın ıns gorursun canımYok csnim ben dün beta için gittim dr a kese çok küçüktür 2 3 hafta sonrs direk kalp atisina bakalım ins dedi bende ya dis gebelikse keseye bakmamız gerekmez mi resim o da değerlerin iyi dış olsa bu kadar yukselmezdi dedi ama ben yinede haftaya başka bi Dr a gitmeyi düşünüyorum 4+4 um
Canimmm şimdi eve geldim :) Dr değerlerin artışı güzel dedi sat ına göre şu kadarlık gebesin dedi ama ne kadarlık dedi hatırlamıyorum 4+neydi yaLavinya ne durumdasin senden haber bekliyoruz
Canimmm şimdi eve geldim :) Dr değerlerin artışı güzel dedi sat ına göre şu kadarlık gebesin dedi ama ne kadarlık dedi hatırlamıyorum 4+neydi yaay çok heycanliydim :) neyse şimdi çok yeni görünmez ama yinede bakalım dedi.. karından baktı görünmedi tabiki.. rahim içi temiz dedi kalinlasma iyi dedi.. gayet iyi dedi tahliller istedi ve 1 hafta sonra gel dedi keseyi net görürüz dedi.. yalnız sağ yumurtalikta kist gördü çok küçük.. bu çok normal dedi yumurtayi catlatmaya hazırlanıyor 3 hafta sonra geçer dedi.. Biraz aklım buna takıldı folikasit verdi yumurta süt vs. Hergün tüket dedi.. böyle işte canim
Ankara'nın neresindesin canım sen.. Etimed Hastanesine gittim ben banu hanıma iyidi tavsiye ederim :)Ayy canım benim hadi gözün aydın harika haberler bunlar :)))ne güzel doktormus o öyle ya be kadar ayrıntılı anlatmış ben hala dr arıyorum ya ankaradan bana dr bulun kizlaar tekrar hayırlı olsun kuzum böyle devam eder ins
Senin sonucun 36.2.. bu sonuca göre hamilesin sen canım. . Adet gününe daha var sanırım. Daha yeni olduğu için idrar testinde çıkmaz canimMerhba arkadaşlar herkese selam ben dün aksm gebelik testi yaptırdım total hcg beta hcg bunlara nedir total hcg 36.2 beta hcg 0-10ml doktor hamilesin dedi ama ben guvenemyorum çünkü daha iliskidn 1 hafta geçti yardımcı olun noluuuuurrrrr
Ankara'nın neresindesin canım sen.. Etimed Hastanesine gittim ben banu hanıma iyidi tavsiye ederim :)
ACanimmm şimdi eve geldim :) Dr değerlerin artışı güzel dedi sat ına göre şu kadarlık gebesin dedi ama ne kadarlık dedi hatırlamıyorum 4+neydi yaay çok heycanliydim :) neyse şimdi çok yeni görünmez ama yinede bakalım dedi.. karından baktı görünmedi tabiki.. rahim içi temiz dedi kalinlasma iyi dedi.. gayet iyi dedi tahliller istedi ve 1 hafta sonra gel dedi keseyi net görürüz dedi.. yalnız sağ yumurtalikta kist gördü çok küçük.. bu çok normal dedi yumurtayi catlatmaya hazırlanıyor 3 hafta sonra geçer dedi.. Biraz aklım buna takıldı folikasit verdi yumurta süt vs. Hergün tüket dedi.. böyle işte canim
Canım koru hastanesine de iyi diyorlar orda aşkın hocayı öneriyorlar di ama sanırım aşkın hoca ordan gitmiş.. pek bi fikrim yok canım. . Etimed de arkadaşım doğum yapti banu hanımı o önerdi baya ilgiliydi benim hoşuma gitti :)Ayy caniim sincan da oturuyorum etimesgut ta calisiyorum o civarda biri lazım banada bende duydum Banu hanımı ama son günlerde etimed le ilgili hoş şeyler duymadım açıkçası ben koru hastanesi ni düşünüyordum sincan da bilgin vat mi
62 tl muayene ücreti tahliller için para vermedik canımA
Bi de canım etimedin muayene ve tahlil ücretleri ne durumda
Canım koru hastanesine de iyi diyorlar orda aşkın hocayı öneriyorlar di ama sanırım aşkın hoca ordan gitmiş.. pek bi fikrim yok canım. . Etimed de arkadaşım doğum yapti banu hanımı o önerdi baya ilgiliydi benim hoşuma gitti :)
62 tl muayene ücreti tahliller için para vermedik canım
Bilmiyorum ki canım daha o level e atlayamadikGayet iyiymiş csnim ya bende koru da günay hanımı duydum ama bi fikrim yok ya benim arkadaşım da banu hanıma gidiyordu iyi ama çok ayrıntılı anlatmiyor diyordu ama sende böyle söyleyince kafam karıştı valla bilemedim şimdi :) peki normal doğum yanlısı bi Dr mU acaba yoksa o da sezeryanci mi
Canım kasik agrisi oluyordu bide goguslerim 2 hafta varken dolgunlasip hassaslasmisti.. senin Sat nezaman? ??Merhaba hamis arkadaşlar size merak ettiğim bi soru sorucam cevaplarsaniz sevinirim iki yıldır bebek için tedavi goruyorum ama bu her ay hamilemiyim deyip hüsrana uğramaktan da Yoruldum suan tüp bebek yaptırdım bekliyorum test günümü sorum hamileyken ilk haftalarinizda klasik adet sancıları cektinizmi adet olacak gibi hissettiniz mi çünkü şuan öyleyim.Rabbim her şeyin hayırlısı versin her iki durumada kendimi alistiryorum
Aaaaa sen ankaradamisin canim prof var gazi de mesut oktem cok iyi bi dr ben ankaradan geldim buraya ona bi git istersenAyy canım benim hadi gözün aydın harika haberler bunlar :)))ne güzel doktormus o öyle ya be kadar ayrıntılı anlatmış ben hala dr arıyorum ya ankaradan bana dr bulun kizlaar tekrar hayırlı olsun kuzum böyle devam eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?