hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Cnm Allahtan ümit kesilmez. Ağlama cnm. Bide Rabbim ne derse o olur. Şer bildiğin hayır çıkar , hayır bildiğin şer çıkar.

lavinya06 tıyı ne sen sor ne ben söyleyim canım B bebegim seni bekliyorum .. Bu aralar yine sikintidayim.. bu hafta kalp atışı duyarız diye gittik duymadık üstüne üstlük kesem duzensizlesmis.. bazı yerlerde kanama alanı görüldü ama bende kanama yok.. Dr ümitsiz konuştu böyle bir kesede sağlıklı bebek olmaz dedi.. perşembe yani bugün için gel uktrasondan tekrar bakalim kalp atisi olmazsa kürtaj yapalım dedi.. bugün gittim..salı günü kesemin üst kısmı taç şeklindeydi. . Sok olmuştum kesemi öyle görünce.. Ama bu gün biraz daha ovallesmisti..yine tamamen yuvarlak değildi ama o taç şeklindeki görüntü de yoktu.. Kalp atisi yine yoktu.. kimseye bişey demedim ama umutlandım işte.. ve dedim hocam bugün yılbaşı ve ben bugün kürtaj olmak istemiyorum.. çünkü kalbi atmasada yeni yıla karnimdaki pirinç tanem bebeğimle girmek istiyorum.. Neyse bana cumartesi bidaha gel bakalım kürtaj yapalım dedi.. Ama ben cumartesi de gitmiycem.. aklımda acaba kalsın istemiyorum.. bebegimin gelismeyeceginden emin olmak istiyorum.. onun için ilk iş önümüzdeki hafta 2 gunde 1 kanda beta hcg yaptırıp degerime bakıcam eğer düşüyorsa evet sağlıksiz gebelik ama katlaniyorsa bir umut var demektir. .hakkım hayırlısı olsun ne diyim...

cnm gerçekten çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Rabbim hakkında ne hayırlı ise sana onu nasip etsin inşallah. Dualarım sizlerle Allaha emanet ol cnm

Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum kızlar gerçekten xok xok Üzgünüm lavinya ve pırıltı dan sonra gelemedim kendime. Lavinya ya üzülür ken şimdide pırıltı dan bunları duymak bitirdi beni beraber çıkmıştık yola şimdi kendime bile sevinemez oldum . İnş hersey kısa zamanda yoluna girer dualarim sizinle

İnanamıyorum ya cok üzüldüm lavinyacım pırıltıcım okuduklarım beni mahvetti.. Rabbim sabır verdin sizlere Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar üzgünüm ki sizin için bol bol dua edicem.........

Allahtan ümit kesilmez kızlar bol bol dua edin. Allahım evlatlarını size bağışlasın. Çok zor ben 1 kere yaşadım. 8haftalık kalp atışı durmuştu. Allah kimseye yaşatmasın. Kendinizi strese sokmayın şu ara üzüntü yapmayın. Morelinizi yüksek tutun. İnşallah sağlıklı bi şekilde gelişmeye başlarlar.

arkadaslar benim de gunum gecmeden kan testi yaptırdım 30 aralıkta yaptırdım 13 cikti bugun yaptırdım 54 cikti normal mi sizce bundan once 2 dis gebelik ve 1 dusuk yasadim ondan cok korkuyorum biliyorsaniz cevap yazın

Lavinya ve pirilti sakin kendinizi uzmeyin allahtan umit kesilmez valla tipki kendim gibi cok uzuldum allahin izniyle hersey yoluna girrr

arkadaslar benim de gunum gecmeden kan testi yaptırdım 30 aralıkta yaptırdım 13 cikti bugun yaptırdım 54 cikti normal mi sizce bundan once 2 dis gebelik ve 1 dusuk yasadim ondan cok korkuyorum biliyorsaniz cevap yazın
canim normal bende adetime 5 gun kala yaptirmistim 11 cikti sonra iki kat kimi zaman 3 kat yukseldi simdi cok sukur 9+4 olduk

Canim cok üzüldüm inanin Allahim size bagislar hersey guzel olur insallah. Ama Allah tan hic bir zaman umit kesilmez eger olmayacaksa da bu emin olun sizin icin daha hayirlidir ve ardindan daha guzel hayirlar sizi bekliyordur. lavinya06 PIRILTI1471

PIRILTI1471 5 haftalık bebeğin kalp atışını duymak imkansız denecek kadar az . En erken 7 hafta dolunca kalp atışı duyulur
Benim bebeğim 5 haftalık iken alttan zor bela göründü . Bhcg 5.000 üzeriydi ve doktor keseyi muhakkak görmem lazım dediği için alttan baktı . Hatta perşembe alttan baktı göremedi cuma günü gördü. Demek istediğim 5+5 hf bebek nasıl ölüyor. Daha kalbi oluşmamışken , inşâAllah güzel haberler le gelirsin.

umarım canım tek umudum pazartesı gunu doktor kontrolum var vajınal baktrcam tum doktorlar farklı şeyler soluolar kafam cok karışık vajınal bakınca kesınleşir sanırım dualarınızı esırgemeyın kızlar kaç gundur cok kotuyum bastırıyorum kendımı eşimde uzulmesın dıe bu sefer daha da tıkanıyorum Dualarınızla hayırlısı neyse o olsun ....Allah sizlere yaşatmasın Ağlıkla hayırlısı ıle kucağınza almayı nasıp etsın inşallah

Dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle.

Dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle.

lavinya06 PIRILTI1471 nasılsınız. çok merak ediyorum sizi inşallah bugün iyi haberler verirsiniz. lavinya sen kan verecektin bugün. inşallah yüzünüz güler çıkan sonuçlara
teşekkürler kızlar sızın destekelrınız yeter bakalım gdeceğim bugun ama ancak akşama doğru evde olurum muhakkak haberlerım sızı ıyı kotu de olsa...... Dualarınızı esırgemeyın cunku en cok bugun ıhtıyacımız var

merhaba benım ılk adetım 4 aralıktı yumurtlama gunum 14.güne denk gelır dusuncesıyle korunmadık sonra adetıme 1 hafta kala kahverengı akıntılarım kanamam oldu doktora gıttım yumurtan yenı catlamıs dedı. bugunlerde sansını deneyebılırsın dedı. bızde korunmadık. birde ılac verdı kanamamın dındırı dıye 2 gun kırmızı renkte kanamam oldu kesıldı ılacı bıraktım sonra 1 hafta sonra yanı adet donemımde kahverengi kanamam basladı kırmızı oldu acık renk oldu kanamam. ben doktorumu aradım ılacı neden bıraktın dıye kızdı sonra adetının basından tıbaren say 20 gunu gel dedı. her neyse normalde adetım 2-3 gun surer bu kanamam kesıldı bı daha basladı koyu oldu kırmızı oldu 6-7 gundur devam edıyor bu adet degıl dedım kendımce kendımı bılıyorum. dun kan tahlılı yaptırdım değerim 22 cıktı . ama bu deger düşük mü yapıyorum acaba daha mı yuksektı kı 22 ye düştü yada yenı mı basladı bılemıyorum böle bişi yasayan varmı arkadslar aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…