hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

H hnrs

ben adetime 1 gün kala yapmıştım.
T, C den bile koyu çıkmıştı, topiğin ilk sayfalarında testin fotografını paylaşmıştım . Umarım sende hamilesindirrrrr :):)

kızlar merhaba..günler azaldıkça heyecanlanıyrum bi de kendimi çok dinliyorum sanırım 5 günüm falan kaldı adete tam belli olmuyo ama.kasık ağrılarım ve inanılmaz bel ağrım var.ovülasyonda silik çizgi gördüm ama tekrar yapmadım.beklemek çok zoorrr

umarım eğer hamileysem yazarım burdan :)
kızlar merhaba..günler azaldıkça heyecanlanıyrum bi de kendimi çok dinliyorum sanırım 5 günüm falan kaldı adete tam belli olmuyo ama.kasık ağrılarım ve inanılmaz bel ağrım var.ovülasyonda silik çizgi gördüm ama tekrar yapmadım.beklemek çok zoorrr

Benim dün bugün ve yarın yumurtlama günüm ama birtek dünü değerlendirebildik pazara kadar annemlerdeyiz olacağız umarım tutar dünkü (

Kizlar ben dun catlatma ignesi oldum artik hergun iliskiye gircekmisiz bugun aksamdan beri karnim agriyo adet olacakmisim gbi icim icimi yiyo karnim agridikca diyorum yumurtaya spermler yerlestimi off beklemek zor

Canim adetim ayin 7sinde daha belli olmaz diye test yapmıyorum icimden bi ses hamilesin diyo Hayır lisi Inşallah hepimizde hamile kaliriz
inş canım içindeki ses doğrudur bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptım adetimin 14. günü ayın 21 de bende bekliyorum heyecanla inş güzel sonuçlar alırız....

Kızlar benimde adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo ama adetime dört gün daha var ölüyorum meraktan

İnşallah inşallahhhh göğüs ucum kahverengi olmuş ama belkide daha öncedende böyleydi ama görmemiştim kesin değilim ama offf olsaydım hissetmezmiydim
Canim surekli kadinlar kulubune gordigim icin artik filazof oldum hamilelik belirtileri hakkinda hrrsryi okudum gogus uclari bu kadar erken kararmaz sknti ypma rahat ol adet gununu bekle ins hamilesindir

B
Canim surekli kadinlar kulubune gordigim icin artik filazof oldum hamilelik belirtileri hakkinda hrrsryi okudum gogus uclari bu kadar erken kararmaz sknti ypma rahat ol adet gununu bekle ins hamilesindir
Bana adet öncesi belirtileri biliyosan söylermisîn bekleyemiyorumki

Ay bende bugün yaptım ve negatif çıktı çook üzüldüm. Ama benm daha 4 gün falan var dayanamadım varsa çıkar dedm yaptım ama çıkmadı işte. Benm sadece karnım şişiyo ve sürekli regl olcakmışım hissi var göğüs bel ağrısı falan yok malesef. Tedaviye başladım bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 14 aralıkta bilmiyorum tuttu mu ama bişey hissetmiyorum malesef inşaallah vardır sennde hayırlı olsun canm allah kucağına almayı nasip etsin...

Canim adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni özellikler i gösteriyor mus ama bu ay normal adet zamani yasadigin değişik seyler varmi sende?
Bence bar ama psikolojıktır diye düşünüyorum . Saabahları midemde ekşime göğüs ucum kahverengi iştahım aettı bir iki gün önce hiç olmayan tuhaf bir kanama ( hani adet olucağımızda başlangıçta hafif bir lekelenme olır ya işte o) ama sonrasında tmamen kesildi sağ kasığıma iğne bayırıyolar sanki akşamları ve özellkle şuan gözlerimi açamıyorum sanki hiç uyumamışım ama bence psikolojik

Ama erken daha çıkmazki

tesekkur ederim cnm benim rabbim sanaada nasip etsinnnn gonuldennnn dua ediyormmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…