- 27 Ağustos 2014
- 208
- 90
- 53
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
kızlar merhaba..günler azaldıkça heyecanlanıyrum bi de kendimi çok dinliyorum sanırımumarım eğer hamileysem yazarım burdan :)
aynı durum bende de var şuan senin sonucun ne oldu ?Kizlar ben dun catlatma ignesi oldum artik hergun iliskiye gircekmisiz bugun aksamdan beri karnim agriyo adet olacakmisim gbi icim icimi yiyo karnim agridikca diyorum yumurtaya spermler yerlestimi off beklemek zor
Canim adetim ayin 7sinde daha belli olmaz diye test yapmıyorum icimden bi ses hamilesin diyo Hayır lisi Inşallah hepimizde hamile kalirizaynı durum bende de var şuan senin sonucun ne oldu ?
inş canım içindeki ses doğrudur bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptım adetimin 14. günü ayın 21 de bende bekliyorum heyecanla inş güzel sonuçlar alırız....Canim adetim ayin 7sinde daha belli olmaz diye test yapmıyorum icimden bi ses hamilesin diyo Hayır lisi Inşallah hepimizde hamile kaliriz
Senin bat ne zaman cnm ins bu ay tutar mayalarimizinş canım içindeki ses doğrudur bende ilk defa bu ay çatlatma iğnesi yaptım adetimin 14. günü ayın 21 de bende bekliyorum heyecanla inş güzel sonuçlar alırız....
Stres yapmamaya calis stresten erken adrt olanlar var kendini rahat birakmaya calis cnm ins gebesindirKızlar benimde adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo ama adetime dört gün daha var ölüyorum meraktan
İnşallah inşallahhhhStres yapmamaya calis stresten erken adrt olanlar var kendini rahat birakmaya calis cnm ins gebesindir
Canim surekli kadinlar kulubune gordigim icin artik filazof oldum hamilelik belirtileri hakkinda hrrsryi okudum gogus uclari bu kadar erken kararmaz sknti ypma rahat ol adet gununu bekle ins hamilesindirİnşallah inşallahhhhgöğüs ucum kahverengi olmuş ama belkide daha öncedende böyleydi ama görmemiştim kesin değilim ama offf olsaydım hissetmezmiydim
Bana adet öncesi belirtileri biliyosan söylermisînCanim surekli kadinlar kulubune gordigim icin artik filazof oldum hamilelik belirtileri hakkinda hrrsryi okudum gogus uclari bu kadar erken kararmaz sknti ypma rahat ol adet gununu bekle ins hamilesindir
Canim adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni özellikler i gösteriyor mus ama bu ay normal adet zamani yasadigin değişik seyler varmi sende?B
Bana adet öncesi belirtileri biliyosan söylermisînbekleyemiyorumki
kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
Bence bar ama psikolojıktır diye düşünüyorum . Saabahları midemde ekşime göğüs ucum kahverengi iştahım aettı bir iki gün önce hiç olmayan tuhaf bir kanama ( hani adet olucağımızda başlangıçta hafif bir lekelenme olır ya işte o) ama sonrasında tmamen kesildi sağ kasığıma iğne bayırıyolar sanki akşamları ve özellkle şuan gözlerimi açamıyorum sanki hiç uyumamışım ama bence psikolojikCanim adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayni özellikler i gösteriyor mus ama bu ay normal adet zamani yasadigin değişik seyler varmi sende?
Ama erken daha çıkmazkiAy bende bugün yaptım ve negatif çıktı çook üzüldüm. Ama benm daha 4 gün falan var dayanamadım varsa çıkar dedm yaptım ama çıkmadı işte. Benm sadece karnım şişiyo ve sürekli regl olcakmışım hissi var göğüs bel ağrısı falan yok malesef. Tedaviye başladım bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 14 aralıkta bilmiyorum tuttu mu ama bişey hissetmiyorum malesefinşaallah vardır sennde hayırlı olsun canm allah kucağına almayı nasip etsin...
tesekkur ederim cnm benim rabbim sanaada nasip etsinnnn gonuldennnn dua ediyormmmmmAy bende bugün yaptım ve negatif çıktı çook üzüldüm. Ama benm daha 4 gün falan var dayanamadım varsa çıkar dedm yaptım ama çıkmadı işte. Benm sadece karnım şişiyo ve sürekli regl olcakmışım hissi var göğüs bel ağrısı falan yok malesef. Tedaviye başladım bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 14 aralıkta bilmiyorum tuttu mu ama bişey hissetmiyorum malesefinşaallah vardır sennde hayırlı olsun canm allah kucağına almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?