- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Haklısında iste dayanamıyo insan yaaa, 5-6 gün falan var ne yapsam bilemedim ki, en garantisi yinede beklemek galibaaBende saçma sapan şeyleri belirti sanıyordum. Ama boş heves oldu hepsi. Belirti sanma hiçbirşeyi. Sonra üzülüyor insan. Adetimden bir gün önce test yapmıstım.ertesi gün bi baktım silik olmuş. İki gün snra bıdaha yaptım sonuç direk verdi.
Bekle ve test yap.belirtilere inanmıyorum ben psikolojik hepsi ve algıda seçicilik. Hayırlısı olsun
Kaderi ne zamansa ozaman olur zaten, sen kendini rahat bırak.. Zaten olay çift çizgi gördükten snra başlıyo acaba kese goruncekmı, tutunabilecek mi, sağlıklımıı , zamanında mı doğacak......:)) oyüzden sabrı ilk aşamada kazanmaya bak yoksa zorlanırsın . Rahat bırak kendini . O geleceği zamanı bilir :)Haklısında iste dayanamıyo insan yaaa, 5-6 gün falan var ne yapsam bilemedim ki, en garantisi yinede beklemek galibaasu gibi akıp giden zaman simdilerde durdu yaa komik olan tarafıda buu
Kaderi ne zamansa ozaman olur zaten, sen kendini rahat bırak.. Zaten olay çift çizgi gördükten snra başlıyo acaba kese goruncekmı, tutunabilecek mi, sağlıklımıı , zamanında mı doğacak......:)) oyüzden sabrı ilk aşamada kazanmaya bak yoksa zorlanırsın . Rahat bırak kendini . O geleceği zamanı bilir :)
tarih verim ozaman agustos 1 adet olmustun 16 si korunmayi biraktim o hafta oyle oldu 1 hafta sonra kasik ara ara batiyodu ayin sonu adet yaklastiginda 1 hafta kala kasik agrim cok halsizlik vs yasadim doktora gittim zaten onceki mesjlari okusan yazmisimdir ins hamilesindirşuan şu yazını okuyunca inan heyeycanlandım..hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum adetime çok var ama umarım bende senini gibi sevinçler yaşayabilirim. şu belirtilerin bende de mevcut ama insan 1 haftada hamile kalabilirm i???
bekle uzulursun o 4 gun erken testleri flan bosver gecmesini bekleGerçekten sizin tarafınızdan çook sabırlı bi cvp oldu amaa ben bide bunu kendime anlatabilsemmYani dayanamıcam diye düsünüyorum ve bi kac güne yapıcam erken gebelik testiniii, kısmet diyorum, kapılmıcam dedigim halde yine tutamadım kendimi ve kapıldım gittim Burda herkes birbirine dua etsin yaaaaa nooluuuurrr
İnşallah yaa çok teşekkürler benimde 14 ağustosta başladı adetim 22 sinde bitti ve akşamı hemen birlikte olduk.. yani bu hafta full olmayı düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi olur ben yine 2-3 hafta bekleyip test yapıcam o zamana kadarda devam hayırlısı inşallah :)tarih verim ozaman agustos 1 adet olmustun 16 si korunmayi biraktim o hafta oyle oldu 1 hafta sonra kasik ara ara batiyodu ayin sonu adet yaklastiginda 1 hafta kala kasik agrim cok halsizlik vs yasadim doktora gittim zaten onceki mesjlari okusan yazmisimdir ins hamilesindir
İnşallah yaa çok teşekkürler benimde 14 eylül ( olacaktı yanlış yazdım ) başladı adetim 22 sinde bitti ve akşamı hemen birlikte olduk.. yani bu hafta full olmayı düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi olur ben yine 2-3 hafta bekleyip test yapıcam o zamana kadarda devam hayırlısı inşallah :)
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim 1 yıllık evliyim geçen ay klomen kullandım ve sonucu kimyasal gebelik geçirdim doktorum bu ay bekleyip bir daha ki adetinde tekrar klomen kullanmaya devam etmemi söyledi 28 eylülde adet olmam gerek fakat dün biraz kanamam oldu sonra yok bel ağrım var ve 1 hafta önce 1 2 gün sancım oldu aranızda böyle bi durum yaşayan var mı kan tahlili yada idrar tahlili için bekleyeyim mi yada yarın yaptırayım mı tahlil bana fikir verirseniz çok mutlu olurum :)
inşallah yerleşme kanamasıdır... pazartesi gününe kadar bekleyip kan tahlili yaptırmaya karar verdim tabi merakıma yenik düşmezsem..Canım yerleşme kanaması olabilir İnşallah öyledir erken gebelik testleri var adetten 4 gün öncesi hamileliği gösteriyor onlardan yapabilirsin.
1 hafta sonrasında sonuç veriyor evde yapılan testler arkadaşlarımdan öyle biliyorum 2 gün geçince evde yapmıştı negatif çıktı 1 gün sonra kan verdi değeri 117 çıkmıştı 1 ay sonrada yavrusuna kavuşacak allahın izniyle bence kan tahlili yaptır yada bekle 5 gün geçsin en azından...Arkadaşlar merhaba aranıza bende yeni katıldım benmde adetim 2 gün geçti ve bugün idrar testi Yaptım sonuç negatif erkenci mi davranmışım ondan çıkmamış olabilirmi gebelik belirtisinde bel ağrısı oluyomu
dogru söylüyosun o kadar yazdim okumadinizmi arkadaslar :) normal test yaptim negatif cikti.Adetten 4 gün önce testi aldim negatif cikti doktora gittim pozitifdi... adet gunum gelmemis meger ondan cikmamis1 hafta sonrasında sonuç veriyor evde yapılan testler arkadaşlarımdan öyle biliyorum 2 gün geçince evde yapmıştı negatif çıktı 1 gün sonra kan verdi değeri 117 çıkmıştı 1 ay sonrada yavrusuna kavuşacak allahın izniyle bence kan tahlili yaptır yada bekle 5 gün geçsin en azından...
:) ve ben dayanamayıp kan verdim inşallah allah isteyen herkese bizlerde içinde nasip eder hayırlı evlatlar... allah senin yavrunuda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin ...dogru söylüyosun o kadar yazdim okumadinizmi arkadaslar :) normal test yaptim negatif cikti.Adetten 4 gün önce testi aldim negatif cikti doktora gittim pozitifdi... adet gunum gelmemis meger ondan cikmamis
dogru söylüyosun o kadar yazdim okumadinizmi arkadaslar :) normal test yaptim negatif cikti.Adetten 4 gün önce testi aldim negatif cikti doktora gittim pozitifdi... adet gunum gelmemis meger ondan cikmamis
aynenMerhaba,
O adetten 4 gün önce testleri para tuzağı sevgili arkadaşlar, varsa şüpheniz en sağlamı kan testidir.
duzenliyse adetin cikmasi lazim sanirimArkadaşlar merhaba aranıza bende yeni katıldım benmde adetim 2 gün geçti ve bugün idrar testi Yaptım sonuç negatif erkenci mi davranmışım ondan çıkmamış olabilirmi gebelik belirtisinde bel ağrısı oluyomu
sonuc? sagol arkadasim aminnnn:) ve ben dayanamayıp kan verdim inşallah allah isteyen herkese bizlerde içinde nasip eder hayırlı evlatlar... allah senin yavrunuda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin ...
sonuc? sagol arkadasim aminnnn
sonucum çıktı ama sevineyim mi üzüleyim bilmiyorum değerim 8.7 çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bbuda mı öyle diye tereddüt ediyorum yarın adet günüm inşallah iyi sonuçlar alırımsonuc? sagol arkadasim aminnnn
sonucum çıktı ama sevineyim mi üzüleyim bilmiyorum değerim 8.7 çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bbuda mı öyle diye tereddüt ediyorum yarın adet günüm inşallah iyi sonuçlar alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?