hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Haklısında iste dayanamıyo insan yaaa, 5-6 gün falan var ne yapsam bilemedim ki, en garantisi yinede beklemek galibaa su gibi akıp giden zaman simdilerde durdu yaa komik olan tarafıda buu

Haklısında iste dayanamıyo insan yaaa, 5-6 gün falan var ne yapsam bilemedim ki, en garantisi yinede beklemek galibaa su gibi akıp giden zaman simdilerde durdu yaa komik olan tarafıda buu
Kaderi ne zamansa ozaman olur zaten, sen kendini rahat bırak.. Zaten olay çift çizgi gördükten snra başlıyo acaba kese goruncekmı, tutunabilecek mi, sağlıklımıı , zamanında mı doğacak......:)) oyüzden sabrı ilk aşamada kazanmaya bak yoksa zorlanırsın . Rahat bırak kendini . O geleceği zamanı bilir :)

Pekiii haklısıınn, cok cok hemdee. Rahat bırakıyorum kendimii, eger artı bi gelisme olursaa buralardayım hepp bildiricemm

tarih verim ozaman agustos 1 adet olmustun 16 si korunmayi biraktim o hafta oyle oldu 1 hafta sonra kasik ara ara batiyodu ayin sonu adet yaklastiginda 1 hafta kala kasik agrim cok halsizlik vs yasadim doktora gittim zaten onceki mesjlari okusan yazmisimdir ins hamilesindir

bekle uzulursun o 4 gun erken testleri flan bosver gecmesini bekle

İnşallah yaa çok teşekkürler benimde 14 ağustosta başladı adetim 22 sinde bitti ve akşamı hemen birlikte olduk.. yani bu hafta full olmayı düşünüyoruz. inşallah dediğin gibi olur ben yine 2-3 hafta bekleyip test yapıcam o zamana kadarda devam hayırlısı inşallah :)

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim 1 yıllık evliyim geçen ay klomen kullandım ve sonucu kimyasal gebelik geçirdim doktorum bu ay bekleyip bir daha ki adetinde tekrar klomen kullanmaya devam etmemi söyledi 28 eylülde adet olmam gerek fakat dün biraz kanamam oldu sonra yok bel ağrım var ve 1 hafta önce 1 2 gün sancım oldu aranızda böyle bi durum yaşayan var mı kan tahlili yada idrar tahlili için bekleyeyim mi yada yarın yaptırayım mı tahlil bana fikir verirseniz çok mutlu olurum :)

Canım yerleşme kanaması olabilir İnşallah öyledir erken gebelik testleri var adetten 4 gün öncesi hamileliği gösteriyor onlardan yapabilirsin.

Arkadaşlar merhaba aranıza bende yeni katıldım benmde adetim 2 gün geçti ve bugün idrar testi Yaptım sonuç negatif erkenci mi davranmışım ondan çıkmamış olabilirmi gebelik belirtisinde bel ağrısı oluyomu

Canım yerleşme kanaması olabilir İnşallah öyledir erken gebelik testleri var adetten 4 gün öncesi hamileliği gösteriyor onlardan yapabilirsin.
inşallah yerleşme kanamasıdır... pazartesi gününe kadar bekleyip kan tahlili yaptırmaya karar verdim tabi merakıma yenik düşmezsem..

1 hafta sonrasında sonuç veriyor evde yapılan testler arkadaşlarımdan öyle biliyorum 2 gün geçince evde yapmıştı negatif çıktı 1 gün sonra kan verdi değeri 117 çıkmıştı 1 ay sonrada yavrusuna kavuşacak allahın izniyle bence kan tahlili yaptır yada bekle 5 gün geçsin en azından...

dogru söylüyosun o kadar yazdim okumadinizmi arkadaslar :) normal test yaptim negatif cikti.Adetten 4 gün önce testi aldim negatif cikti doktora gittim pozitifdi... adet gunum gelmemis meger ondan cikmamis

dogru söylüyosun o kadar yazdim okumadinizmi arkadaslar :) normal test yaptim negatif cikti.Adetten 4 gün önce testi aldim negatif cikti doktora gittim pozitifdi... adet gunum gelmemis meger ondan cikmamis
:) ve ben dayanamayıp kan verdim inşallah allah isteyen herkese bizlerde içinde nasip eder hayırlı evlatlar... allah senin yavrunuda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin ...

Merhaba,
O adetten 4 gün önce testleri para tuzağı sevgili arkadaşlar, varsa şüpheniz en sağlamı kan testidir.

duzenliyse adetin cikmasi lazim sanirim

sonucum çıktı ama sevineyim mi üzüleyim bilmiyorum değerim 8.7 çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bbuda mı öyle diye tereddüt ediyorum yarın adet günüm inşallah iyi sonuçlar alırım

Merhaba,
Kimyasal gebelik üzerine adet gördünmü? Durumunu paylaş lütfen güncel olarak, bende kimyasal gebelik geçiriyorum değerim düşüyor 1 haftadır ama kanama olmadı henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…