hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Bende ilkckez igne oldum eylulde klomen kullandim yumurtam 17mm buyudu dokktor igne vurdurmadi..dun gece esimi acile goturdum hastalandi dayanamadim kan testi yaptirdim aksi gibi aletleri bozukmus 8bucukta cikcak dediler sonucu. .bizde 5te ciktik hastaneden yeni kalktik simdi sonucu alacam ama ordaki hemsire ciksada degerler dusuk cikar adetin daha gecmemis dedi moralim bozuldu; (

Canim bence mutlaka kan testi yaptir bugün belirtiler güzelmiş; ) inşallah hamilesindir

geçmiş olsun... sonucun ne çıkarsa yaz daha erken tabi negatifde çıkabilir ama inş pozitif çıkar..

geçmiş olsun... sonucun ne çıkarsa yaz daha erken tabi negatifde çıkabilir ama inş pozitif çıkar..
Canim sonucum 2.45 yazıyor doktor 2gun sonra tekrar kan ver 2 katina cikmasi lazim degerininn dedi suan belirsiz galiba ama bana bi umut oldu cunku ben adetim gecikince yaptiriyodum 0.65 cikti en yuksek değeri bu 2.45 degerim yumurtlama gunumden 10 gun sonra yani daha adetime varken bu deger iyi bence cuma gunu idrar testi ypcam erken gebelik testi aldim pozitif cikarsa hastaneye gidecem insallah hamileyimdir

Hadi hayırlısı canım inş değer yükselir 2gun arayla kan vermek çok yıpratıcı ben kimyasal gebelik de öyle yapmıştım biraz bekle tekrarlamak için

Haklisin cnm bugun test yaptigimada pisman oldum cuma gunu kan testi yapabilirim pazartesi adet gunum ogun idrar testi yapacam ins hamileyimdir
Hadi hayırlısı canım inş değer yükselir 2gun arayla kan vermek çok yıpratıcı ben kimyasal gebelik de öyle yapmıştım biraz bekle tekrarlamak için

Haklisin cnm bugun test yaptigimada pisman oldum cuma gunu kan testi yapabilirim pazartesi adet gunum ogun idrar testi yapacam ins hamileyimdir
inşallah canım bende senden 1 gün sonra adet günüm önce sen sonrada ben öğreniriz inşallah bebişler geliyor diye... ağrıların varmı hala benim sol tarafımda ağrı var ve ara arada sancım oluyor...

sizce hamilemiyim ? yaptım testi dün sormuştum ?

Eklentiler

• Fotoğraf0525.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
hemen yaptıramam ögretmenım ve koydeyım ancak aksam dogum evının acılınde yaparlarmıkı
o kötüymüş işte acilde yaparlar tabi yani ilçeye gideceksin kalkıp yapmayacaklarda ne yapacakalar güzel dille anlatınca sıkıntı çıkarmıyorlar ben daha önceleri acilde çok yaptırdım birde şehir merkezindeyim sıkıntı çıkarmadılar kaç günün geçmişti 7 falan dı yanlış mı hatırlıyorum

tamam canım aksam gıdeyım doktor hamılesın demeden ınanasım gelmıyo :) allahım ısteyen herkese nasıp etsın bu bızım ıcın bı mucıze esımde sperm problemi vardı tedavıode bayadır olmuyoduk

allah nasip edince ediyor işte inş güzel haberler alırsın akşamda ben şimdiden hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…