hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

geçen ay geçirdim kimyasal gebeliği adet olurken de sona erdi gebelik değerim sıfır çıktığında tamamen sonlandığını söyledi doktorum şimdi de 8.7 çıktı yarın adet günüm

mrb kan degerim 850.83 çıktı ama ultrasonda görünmedi bebek doktor hamilesin ama takip edilmesi gerek dedi sizce nrmal mi bu deger

sonucum çıktı ama sevineyim mi üzüleyim bilmiyorum değerim 8.7 çıktı geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bbuda mı öyle diye tereddüt ediyorum yarın adet günüm inşallah iyi sonuçlar alırım
umutsuzluga kapilma ama daha fazla cikmisti benim.herkesin farklidir belki haberlerini bekliyoruz cnm

Son düzenleme:
5.haftadaymışım bezelye tanesi kadardır görünmez şu anda dedi yarın tekrar kan vericem degerim yükselmeliymiş
ah canim ya üzülmene gerek yok ben 5.haftada kesemi gördüm garanti olsun diye 7.hafta kesin görülüyo diye 7.hafta gel demisti gittim persembe bebisimin klbi pitpitpit yerimmmmm gordümde atiyoduu sende icini ferah tut bence optm :)

mrb kan degerim 850.83 çıktı ama ultrasonda görünmedi bebek doktor hamilesin ama takip edilmesi gerek dedi sizce nrmal mi bu deger
cnm adet tarihinde mi kan verdin yoksa adet günü geçtikten sonra mı ve kaç gün geçtikten sonra ona göre yorumlanabilir, benim adet günümde 529 çıktı, pazartesi tekrar kan verecem.

inşalahh ama kahverengi lekelenme ve hafifi pembemsi kan gibi geliyo tedirginligimi atamıyorum üstümdenn ... çok sagol amaaa inşallah görürümm :*

netlik kazandımı ???
ya bu gün yine kan verdim değer 0.100 çıktı ama hala adet olmadım doktorum 10 gün bekleyelim dedi cumartesi 8.7 çıktı bu gün 0 birde bel fıtığı tuttu kımıldayamıyorum ilaçda kullanma dedi doktorum 10 gün bekleyeceğim yani

aa çok geçmiş olsun , inşallah allah kabilne görer verir de bebişin gelir :) darısı bizlerin başına

canm allah bağışlasın sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah topikler arası gezerken rastladım buraya bişey sorabilir miyim adet öncesi kasıklarında ağrı acı oldu mu bnm bat 15 ekim sabah test yaptım negatif ama normal test yaptım olsa cıkar mıydı sence ? asırı derece yumurta akı kıvamlı akıntım oluyo ve kasığımda ara ara acıma ağrı oluyo ama test negatif

evet hatta iliskiden 5 gun sonra 1 2 kere bicak gibi kasilma olmustu.. adetin 3 4 gun oncesinde inanilmaz sanki adet olucak gibiydimmm...bende yaptim hepsi negatifdi ama kan verdim.pozitfdi hemde adetimden 4 gun once :) adet gectimi? Bu arada sagol cnm allah sanada nasip eder insallah

amin canm adet günüm 15 ekim 4 gün kaldı yani biraz daha bekleyip tekrar test yapayım inşallah vardır inşallah cıkar cok sağol cevabın için :)

ayyy kızlarr merhaba, ben uzun zamandan beri bu topiğe girmemişim :)

en son LH testi pozitif çıkmıştı bende , ertesi gün hemen gebelik testi aldım , ikinci çizgi yok denecek kadar silikti.. bikaç gün daha bekledik sonra kanda 2042 çıkınca emin olduk, demekki LH testi de erken gebeliği gösteriyormuş, ben zaten bi bilgiyi bikaç kişiden de duymuştum.. şimdi oğluşumla 17. haftanın içindeyiz, Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

rica ederim cnm guzel haberlerini bekliyorum..

Senin cinsiyet belli mi ?

cok sevndm hayirli olsun canim... benim ki gittik ama poposunu attiriyodu gizledi :) bi ara gorur gbi olduk hc bisey yoktu %70 kiz dedi bende oyl3 hissediorm kesinlescek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…