hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Canim adetine kac gun var test yaptir sen cok heyecanlisin allah kalbine gore versin

Canim adetine kac gun var test yaptir sen cok heyecanlisin allah kalbine gore versin
Evet gercekten çok heyecanlıyım gecen ay 2 sinde adet gördüm bazen 29 günde bazen 28 günde adet olabiliyorum gecen ay soğan kürü uyguladım 26 günde adet oldum çıkarmıki tessttee

Evet gercekten çok heyecanlıyım gecen ay 2 sinde adet gördüm bazen 29 günde bazen 28 günde adet olabiliyorum gecen ay soğan kürü uyguladım 26 günde adet oldum çıkarmıki tessttee
Son adetin den hesap edersek 1 hafta var kan testinde cikabilir beence bakitma cunku adetin gecmeden bakitirsan heveslenirsin kimyasal gebelik filan olursa uzulursun bir haftan var biraz bekle ben 2 hafta bekliycem

Son adetin den hesap edersek 1 hafta var kan testinde cikabilir beence bakitma cunku adetin gecmeden bakitirsan heveslenirsin kimyasal gebelik filan olursa uzulursun bir haftan var biraz bekle ben 2 hafta bekliycem

Ayy bende en son ayın 3 ünde oldum bugün yaptım test negatif çıktı çok üzüldüm ama bnm 33-35 günde bir oluyodu çünkü pko var. Ama bu ay ilaçla 28. gün regl oldum çünkü yumurta gelişsin diye klomen kullandım 14 aralıkta da çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün çıkmadı testte bakalım salı günü kan testi yapmayı düşünüyorum kısmet olursa

Evet haklısın canım beklemekten başka çarem yok inşallah hamileyizr hamile olduğunuzu öğrenirseni yazın buraya mutlaka olurmu

Cnm test icin bence erken adet tarihini bekle gecen ay komsum adeti birgun gecikti ondada pko var ve kimyasal gecelik yasadi 1.2 gun hamilelik mutlulugunnu yasadi sonra adet olunca cok üzüldü sende allah korusun uzulursun biraz sabret adet tarihin gelsin insallah hamilesindir

Cnm test icin bence erken adet tarihini bekle gecen ay komsum adeti birgun gecikti ondada pko var ve kimyasal gecelik yasadi 1.2 gun hamilelik mutlulugunnu yasadi sonra adet olunca cok üzüldü sende allah korusun uzulursun biraz sabret adet tarihin gelsin insallah hamilesindir

Merhaba kızlar,
Bu topiğe yeni rastladım. Çok samimi geldi bana. Sizlerin de fikrini almak isterim ve hislerini :)
Benim açıkcası bir çabam olmadı hatta düşünmüyordum fakat; sat 8 Kasım...
Hala olmadım olamadım :) 2 koca paket ped bitirdim takıp dolaşmaktan her an olacağım diye.
Geçen Çarşamba acaba olabilir mi diye düşünüp kan verdim negatif.
Doktora gitmem lazım biliyorum ama şimdi söktürücü verecek ama benim içim de bir garip bir his var.
Hiç düşünmüyordum ama varsa diye bir Düşünceye kapıldım son 1 haftadır artık.
Belirti olacakta sürekli regl olacak gibiyim özellikle son 2 gündür göğüslerim inanılmaz şişti üzerine yatamıyorum ve acıyor. Belim karnım bacaklarım ağrıyorda ağrıyor iste.
En büyüğü de diş etlerim şişti sızlıyor vs.
Sizce hamile olabilir miyim ??? Yarın sabah ilk idrarla yine kendim bakacağım acaba geç Döllenme vs olabilir mi ?
Ne hissediyorsunuz ???

Ben en son 8 aralıkta regli oldum bu ayda 7-8ocak inşallah olmaz... Benim sol tarafım da ağrı var sol yumurtalar zaten istenilen büyüklükteydi sende nasıl ağrı falan var mı senin bat tarihin ne zaman
benimde sat 7 aralıktı yumurtlama günümde kasık ağrım oldu ve çatlatma iğnesi olduğum günden beri karnım ağrıyo benim sağ tarafımda bitane yumurtam oluştu 20mm di diğeri 6mm di inşallah ikimizin de yumoşlar büyümüştür :)

ayy hadi inşallah tutar 2 mizin de tarihler çok yakın sen 7 aralık ben 8 aralık benimde sol tarafımda 2 tane 18 mm sağdada 3 tane 11 mm di bakalım ne oldu sonuç ? doktorum ağrılar olabilir demişti ama geçen ayda adetime 13 gün kala başlamıştı ağrım onun için korkuyorum bende çatlatma iğnesini ilk deneyişim inş hepimizin son olur bebişlerimiz gelir..

merhaba kızlar bat bugün şimdiye kadar gelen giden yok ağustosta gebe kaldım ekimde 9 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldum ama hiç korunmadım bu üçüncü ay bakalım nasip hayırlısıyla olursa inşallah hamile arkadaşlar dua ederseniz çok sevinirim ismim melek bi gelişme olursa yine yazarım herkese hayırlı bebişli günler diliyorum

geçmiş olsun inş. olmazsın bugün ve mutlu haberi alırsın beklemek insanın içini kemiriyor eğer adet olmazsan yarın kan testi yaptır bence...

geçmiş olsun inş. olmazsın bugün ve mutlu haberi alırsın beklemek insanın içini kemiriyor eğer adet olmazsan yarın kan testi yaptır bence...
az önce idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi dedim geçen gebeliğimde battan bir gün sonra yapmıştım çıkmıştı neyse beklemeye devam

canım seninde yumurtaların çokmuş olurda bide ikiz falan olursa ayyy düşünemiyorum

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…