- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Canim adetine kac gun var test yaptir sen cok heyecanlisinBence bar ama psikolojıktır diye düşünüyorum . Saabahları midemde ekşime göğüs ucum kahverengi iştahım aettı bir iki gün önce hiç olmayan tuhaf bir kanama ( hani adet olucağımızda başlangıçta hafif bir lekelenme olır ya işte o) ama sonrasında tmamen kesildi sağ kasığıma iğne bayırıyolar sanki akşamları ve özellkle şuan gözlerimi açamıyorum sanki hiç uyumamışım ama bence psikolojik
tesekkur ederim cnm benim rabbim sanaada nasip etsinnnn gonuldennnn dua ediyormmmmm
Evet gercekten çok heyecanlıyımCanim adetine kac gun var test yaptir sen cok heyecanlisinallah kalbine gore versin
Son adetin den hesap edersek 1 hafta var kan testinde cikabilir beence bakitma cunku adetin gecmeden bakitirsan heveslenirsin kimyasal gebelik filan olursa uzulursun bir haftan var biraz bekle ben 2 hafta bekliycemEvet gercekten çok heyecanlıyımgecen ay 2 sinde adet gördüm bazen 29 günde bazen 28 günde adet olabiliyorum gecen ay soğan kürü uyguladım 26 günde adet oldum çıkarmıki tessttee
Son adetin den hesap edersek 1 hafta var kan testinde cikabilir beence bakitma cunku adetin gecmeden bakitirsan heveslenirsin kimyasal gebelik filan olursa uzulursun bir haftan var biraz bekle ben 2 hafta bekliycem
Evet haklısın canım beklemekten başka çarem yok inşallah hamileyizr hamile olduğunuzu öğrenirseni yazın buraya mutlaka olurmuSon adetin den hesap edersek 1 hafta var kan testinde cikabilir beence bakitma cunku adetin gecmeden bakitirsan heveslenirsin kimyasal gebelik filan olursa uzulursun bir haftan var biraz bekle ben 2 hafta bekliycem
Cnm test icin bence erken adet tarihini bekle gecen ay komsum adeti birgun gecikti ondada pko var ve kimyasal gecelik yasadi 1.2 gun hamilelik mutlulugunnu yasadi sonra adet olunca cok üzüldü sende allah korusun uzulursun biraz sabret adet tarihin gelsin insallah hamilesindirAyy bende en son ayın 3 ünde oldum bugün yaptım test negatif çıktı çok üzüldümama bnm 33-35 günde bir oluyodu çünkü pko var. Ama bu ay ilaçla 28. gün regl oldum çünkü yumurta gelişsin diye klomen kullandım 14 aralıkta da çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün çıkmadı testte bakalım salı günü kan testi yapmayı düşünüyorum kısmet olursa
Cnm test icin bence erken adet tarihini bekle gecen ay komsum adeti birgun gecikti ondada pko var ve kimyasal gecelik yasadi 1.2 gun hamilelik mutlulugunnu yasadi sonra adet olunca cok üzüldü sende allah korusun uzulursun biraz sabret adet tarihin gelsin insallah hamilesindirAyy bende en son ayın 3 ünde oldum bugün yaptım test negatif çıktı çok üzüldümama bnm 33-35 günde bir oluyodu çünkü pko var. Ama bu ay ilaçla 28. gün regl oldum çünkü yumurta gelişsin diye klomen kullandım 14 aralıkta da çatlatma iğnesi yapıldı. Bugün çıkmadı testte bakalım salı günü kan testi yapmayı düşünüyorum kısmet olursa
Yazarim canim inşallah hamileyizdirEvet haklısın canım beklemekten başka çarem yok inşallah hamileyizr hamile olduğunuzu öğrenirseni yazın buraya mutlaka olurmu
Ben en son 8 aralıkta regli oldum bu ayda 7-8ocak inşallah olmaz... Benim sol tarafım da ağrı var sol yumurtalar zaten istenilen büyüklükteydi sende nasıl ağrı falan var mı senin bat tarihin ne zamanSenin bat ne zaman cnm ins bu ay tutar mayalarimiz
benimde sat 7 aralıktı yumurtlama günümde kasık ağrım oldu ve çatlatma iğnesi olduğum günden beri karnım ağrıyo benim sağ tarafımda bitane yumurtam oluştu 20mm di diğeri 6mm di inşallah ikimizin de yumoşlar büyümüştür :)Ben en son 8 aralıkta regli oldum bu ayda 7-8ocak inşallah olmaz... Benim sol tarafım da ağrı var sol yumurtalar zaten istenilen büyüklükteydi sende nasıl ağrı falan var mı senin bat tarihin ne zaman
ayy hadi inşallah tutar 2 mizin de tarihler çok yakın sen 7 aralık ben 8 aralık benimde sol tarafımda 2 tane 18 mm sağdada 3 tane 11 mm di bakalım ne oldu sonuç ? doktorum ağrılar olabilir demişti ama geçen ayda adetime 13 gün kala başlamıştı ağrım onun için korkuyorum bende çatlatma iğnesini ilk deneyişim inş hepimizin son olur bebişlerimiz gelir..benimde sat 7 aralıktı yumurtlama günümde kasık ağrım oldu ve çatlatma iğnesi olduğum günden beri karnım ağrıyo benim sağ tarafımda bitane yumurtam oluştu 20mm di diğeri 6mm di inşallah ikimizin de yumoşlar büyümüştür :)
geçmiş olsunmerhaba kızlar bat bugün şimdiye kadar gelen giden yok ağustosta gebe kaldım ekimde 9 haftalıkken düşük yaşadım kürtaj oldum ama hiç korunmadım bu üçüncü ay bakalım nasip hayırlısıyla olursa inşallah hamile arkadaşlar dua ederseniz çok sevinirim ismim melek bi gelişme olursa yine yazarım herkese hayırlı bebişli günler diliyorum
az önce idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi dedim geçen gebeliğimde battan bir gün sonra yapmıştım çıkmıştı neyse beklemeye devamgeçmiş olsuninş. olmazsın bugün ve mutlu haberi alırsın beklemek insanın içini kemiriyor eğer adet olmazsan yarın kan testi yaptır bence...
canım seninde yumurtaların çokmuş olurda bide ikiz falan olursa ayyy düşünemiyorumayy hadi inşallah tutar 2 mizin de tarihler çok yakın sen 7 aralık ben 8 aralık benimde sol tarafımda 2 tane 18 mm sağdada 3 tane 11 mm di bakalım ne oldu sonuç ? doktorum ağrılar olabilir demişti ama geçen ayda adetime 13 gün kala başlamıştı ağrım onun için korkuyorum bende çatlatma iğnesini ilk deneyişim inş hepimizin son olur bebişlerimiz gelir..
:)) hep hayalimdir ikiz çocuk ama daha 1 taneyi beceremedik :)) 1 taneye bakacak kimse yok 2 tane olsa kim bakar acabaa...canım seninde yumurtaların çokmuş olurda bide ikiz falan olursa ayyy düşünemiyorum
hım idrar testlarin de çıkmıyor genelikle sağlamı kan testi...az önce idrar testi yaptım negatif çıktı acaba erkenmi dedim geçen gebeliğimde battan bir gün sonra yapmıştım çıkmıştı neyse beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?