hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

hayırlı olsun canım bu gün hep mutlu haberler geliyor ne güzelllll :)))
evet tatlım ya sağlık ocağı karşısında çalışıyorum eczanede yani hemen gidip kan verdim sonuç yarın çıkacak bakalım inşallah iyi bir değer çıkar dua et noolur canım yaaa

evet tatlım ya sağlık ocağı karşısında çalışıyorum eczanede yani hemen gidip kan verdim sonuç yarın çıkacak bakalım inşallah iyi bir değer çıkar dua et noolur canım yaaa
allahın izniyle iyi sonuçlar alırsın canım inş. yarına kadar nasıl dayanacan bilmiyorum ama :))herkes çok yakında o mucize haberini alır... bende çatlatma iğnesi olalı 9. gün meraktan içim içimi yiyor :))

sabredicem artık napim sonucu aldıktan sonra eşime söyleyeceğim yılbaşı hediyesi oldu aynı zamanda rabbimin hediyesi seninde inşallah rabbim gönlüne göre verir canım dualarım seninle olacak her zaman haberlerini bekliyorum

inşallah canım bende senden 1 gün sonra adet günüm önce sen sonrada ben öğreniriz inşallah bebişler geliyor diye... ağrıların varmı hala benim sol tarafımda ağrı var ve ara arada sancım oluyor...
Bi kac gun once sureklii goguslerim acidi ama acima gecti kasiklarim hala agriyo arada kramp giriyo

Canim bencede hamilesin gözün aydin aksam acilde yapiliyo kan testi migdem bulaniyo gunun gecti de bi bahanen olmazsa belki ypmazlar

Kizlar bizde bebek istiyoruz gecen hafta kasiklarimda agri goguslerimde batma ve sivi beyaz akinti ve 1 kerede kahve rengine yakin akintim oldu ama bu hafta hic bisy hissetmiyorum sadece akinti oluyo bazen hamilemiyim diye sevindim ama belirtiker dururmu adetime 7 gun var bi fikriniz varsa soylermisiniz

canım yerleşme kanaması olabilir... inş. hamilesindir...

ewt canım yapmadılar yaa gunduz gel dedıler acılde bende bıdaha test aldım yaptım yıne cıft cıktı :)
Kadin doğuma git bugun mutlaka kan testi yaptir. .ben sabah aile hekimi ne gittim ogleden sonra resmi kurum lar tatilmis oyüzden sonucu pazartesi alirsin dedi bende yaptirmadim zaten pzt. Adet gunum dedim hayırlısı cnm bende erkrn gebelik testi aldim onu yapacam ayin 5inde

2 gün sonra tekrarla demişlerdi demi yaa... ah beklemek ahh sonuçları mutla ka yazın merak ediyorum senle birde aynı gibiyiz ya diyorum hamiledir kesin bende hamileyimdir ama işte keşke test yapılınca çıksa 10. günüm benim iğneden sonra ama bekleyeceğim....

yaa ayrıca ben memurum üniversitede bize tatil falan değil onlara nasıl tatil anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…