hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

canım bende memurum öğretmenım ve koy ogretmenıyım gıdemedım gunduz o yuzden bıde bıze tatıl degıl oleden sonra ama persembe cumada tatıl zaten artık cumartesı ozel hastahaneye gıdecegım

yaa ayrıca ben memurum üniversitede bize tatil falan değil onlara nasıl tatil anlamadım
Billmiyorumki ya ogleden sonra dayanamadim gittim ozele test yaptım sonuc negatif ve ozeldr bile insan gibi muamele ypmiyolar diyorumki degerler yukselirmi 0.288 ciktiydi diyoki bu degere gore hamile degilsin ama pazartesi adet gunum diyorum ozaman adetini bekle olmazsan tekrar test yptir dio ne kadar kolay konusmak kimse bizim nr hissettiğimiz i bilmiyor

Bugun kan gesti yptirdim 0.288 degerim yani hamile degilmisim moralim cok bozuk ozelle gittim bide doktor doğru durust aciklamada yapmiyo adetime daha var dedin ayin 5inde dedim adetin gecikirse git ozaman dio; (

Kizlar ya adetime 6 gun var kasiklarim agriyor adet olmadan once 1 hafta once hep agri olurdu bu ay bebek istiyorduk ama yine agri olunca herhalde adet olucam diye dusunuyorum moralim bozuldu herseyin hayirlisi tabi ama bi fikri olan varsa duymak isterim tesekkurler

yok canım daha gitmedim biraz daha beklemek istiyorum ama belki yarın bir daha kan testi yaptırırım

Hayırlısı hakkında canım bekle inşallah güzel sonuç alırsın

Valla E="abcde90, post: 38645552, member: 643571"]İliskiye gireli 14gün oldu reglidn 2gun snra grmstk[/QUOTE]
Bende kasik ağrısı mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs agrisi adetimden 10 gün önce başlamıştı bn diyodum hamilelik var diye adetten 2 gün önce test yaptırdım.

Hayirli olsun canim :) bide adetime 11gun kaldi sence olabilir mi 13gun oldu iliskiye gireli

sederim kızlarst: 38613338 .!.:
canım bende memurum öğretmenım ve koy ogretmenıyım gıde unduz o yuzden bıde bıze tatıl degıl oleden sonra ama persembe cumada tatıl zaten artık cumartesı ozel hastahaneye gıdecegım
Hayırlısı hakkında canım bekle inşallah güzel sonuç alırsın
Tesekkur ederim kizlar insallah bu ag bizim icin cok guzel bir baslangic olur bizde evlat sahibi oluruz bu mubarek gnde rabbim yuzumuze gulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…