- 29 Aralık 2014
- 84
- 30
- 18
- 37
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Kadin doğuma git bugun mutlaka kan testi yaptir. .ben sabah aile hekimi ne gittim ogleden sonra resmi kurum lar tatilmis oyüzden sonucu pazartesi alirsin dedi bende yaptirmadim zaten pzt. Adet gunum dedim hayırlısı cnm bende erkrn gebelik testi aldim onu yapacam ayin 5inde
Tatlim sonucumu aldim beta hcg 66 cok mutluyumallahın izniyle iyi sonuçlar alırsın canım inş. yarına kadar nasıl dayanacan bilmiyorum ama :))herkes çok yakında o mucize haberini alır... bende çatlatma iğnesi olalı 9. gün meraktan içim içimi yiyor :))
Billmiyorumki ya ogleden sonra dayanamadim gittim ozele test yaptım sonuc negatif ve ozeldr bile insan gibi muamele ypmiyolar diyorumki degerler yukselirmi 0.288 ciktiydi diyoki bu degere gore hamile degilsin ama pazartesi adet gunum diyorum ozaman adetini bekle olmazsan tekrar test yptir dio ne kadar kolay konusmak kimse bizim nr hissettiğimiz i bilmiyoryaa ayrıca ben memurum üniversitede bize tatil falan değil onlara nasıl tatil anlamadım
Bugun kan gesti yptirdim 0.288 degerim yani hamile degilmisim moralim cok bozuk ozelle gittim bide doktor doğru durust aciklamada yapmiyo adetime daha var dedin ayin 5inde dedim adetin gecikirse git ozaman dio; (2 gün sonra tekrarla demişlerdi demi yaa... ah beklemek ahh sonuçları mutla ka yazın merak ediyorum senle birde aynı gibiyiz ya diyorum hamiledir kesin bende hamileyimdir ama işte keşke test yapılınca çıksa 10. günüm benim iğneden sonra ama bekleyeceğim....
canım tekrar hayırlı olsun sonucunu dr gösterdinmi benim komşum gecen ay kimyasal gebelik yaşadı ve ilk değeri 67 küsürdü 1gün sonra 76dı ama kimyasal gebelik miş adet oldu inşallah senin öyle bir durumu değildirTatlim sonucumu aldim beta hcg 66 cok mutluyum
yok canım daha gitmedim biraz daha beklemek istiyorum ama belki yarın bir daha kan testi yaptırırımcanım tekrar hayırlı olsun sonucunu dr gösterdinmi benim komşum gecen ay kimyasal gebelik yaşadı ve ilk değeri 67 küsürdü 1gün sonra 76dı ama kimyasal gebelik miş adet oldu inşallah senin öyle bir durumu değildir
Hayırlısı hakkında canım bekle inşallah güzel sonuç alırsınBillmiyorumki ya ogleden sonra dayanamadim gittim ozele test yaptım sonuc negatif ve ozeldr bile insan gibi muamele ypmiyolar diyorumki degerler yukselirmi 0.288 ciktiydi diyoki bu degere gore hamile degilsin ama pazartesi adet gunum diyorum ozaman adetini bekle olmazsan tekrar test yptir dio ne kadar kolay konusmak kimse bizim nr hissettiğimiz i bilmiyor
İliskiye gireli 14gün oldu reglidn 2gun snra grmstkBenim açılmıştı hemde inanilmaz yani şu 5 6 gündür normal yeni benimde hamilelik☺
Hayirli olsun canim :) bide adetime 11gun kaldi sence olabilir mi 13gun oldu iliskiye gireli
insallah canim :) bnce ikimiznde hemen hemen ayni olmusCok tesekkur ederim darisi sana:)bence bekle bende dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekle hersey güzel olcak ins:)
İnsallah hemen hemen ayni olmu
insallah canim :) bnce ikimiznde hemen hemen ayni olmus
İnsallah hemen hemen ayni olmu
insallah canim :) bnce ikimiznde hemen hemen ayni olmus
sederim kızlarst: 38613338 .!.:canım bende memurum öğretmenım ve koy ogretmenıyım gıde unduz o yuzden bıde bıze tatıl degıl oleden sonra ama persembe cumada tatıl zatenartık cumartesı ozel hastahaneye gıdecegım
Tesekkur ederim kizlar insallah bu ag bizim icin cok guzel bir baslangic olur bizde evlat sahibi oluruz bu mubarek gnde rabbim yuzumuze gulsunHayırlısı hakkında canım bekle inşallah güzel sonuç alırsın
Canim bide sen kac gun kala test yaptnTesekkur ederim kizlar insallah bu ag bizim icin cok guzel bir baslangic olur bizde evlat sahibi oluruz bu mubarek gnde rabbim yuzumuze gulsun
Canim bide sen kac gun kala test yaptn reglneCok tesekkur ederim darisi sana:)bence bekle bende dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı biraz daha bekle hersey güzel olcak ins:)
Pardn yanlis olduCanim bide sen kac gun kala test yaptn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?