- Konu Sahibi Yesilperiii
-
benimmi canm ?Negatif olan kan testimiydi ?
yok gitmeden aksami sanirim normal ucuz test yaptim bariz negatif cikti sonra 4 gun once olan test aldm yine negatifdi hastaneye gittim kan verdim adetime 4 gun varmis ama kan degerim 69 cikmisti ben az sanmistim megerse guzelmis :) agustos 1 adet olmustum.. ortasinda korunmayi biraktimm basladi kasik batmalari zaten... eylul 2 de hastaneye gitmistim ama benim adetim 5 gun atiyordu yani 6 eylulde olcakmisim adet oyuzden testlerde cikmamis ama kanda cikiyor..Evet canim
gobeginmi dustu?Benim siteme musait oldugunda girip paylasimimi okuyabilirmisin bende supheliyimde yardima ihtiyacim var
işte bakalım 19. gün çift çizgiyi yakaladık değerlendrdik adetim 1 ekim bAKAlım nolacakevet anladim onu hic kullanmadim ustune gorme olmadiysan hamile degilsindir suan anlayamazsn
önceki yazdıklarını da okudum dua ediyorum :) inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğin :)
duzenli degerlendirin canm ve beraber oldukdan sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu ayaklarin kirik yat....ins istedgin olurişte bakalım 19. gün çift çizgiyi yakaladık değerlendrdik adetim 1 ekim bAKAlım nolacak
evet canım burda ne okuduysam değerlendirdim bir saat bile yattığım olmuştur .. bu ay çok ümitliyim içimde öyle bir his var ay ,nşş yaaa o çift çizgiyi görmek istyrum artıkduzenli degerlendirin canm ve beraber oldukdan sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu ayaklarin kirik yat....ins istedgin olur
ccok dusunmee insllah hayirlisi olsun :)evet canım burda ne okuduysam değerlendirdim bir saat bile yattığım olmuştur .. bu ay çok ümitliyim içimde öyle bir his var ay ,nşş yaaa o çift çizgiyi görmek istyrum artık
Hayırlı olsun canim maşallah çok sevindim darısı basimizaBirgun buraya yazmak varmis nasipte...Zaman buldukca okuyordum hep yazdiklarinizi simdi bende hamileyim bikac saat evvel ögrendim vee cok degisik duygular icindeyim...Algilamam biraz zaman alicak sanirim...Allah isteyen herkese nasip etsin...
Yaaa kızlarcım nasıl sabretmeyi ögreniriz önce onu söyleyiiinn benimde 1 hafta var hasta olmama ve cogunuzun yazdıgı kasık agrısı(özellikle kimi zaman sol taraf) gözlemliyorum, üsüyorum yanıyorum vs bunlarda varr.. Sizce bu kadar erkenden cvp verir mi erken gebelik testleri..
Merhaba
Sabırlı ve sakin olun lütfen, adetinizin minimum 1 hafta gecikmesini bekleyin, en sağlıklı sonucu ozaman alırsınız...
Gerçekten sizin tarafınızdan çook sabırlı bi cvp oldu amaa ben bide bunu kendime anlatabilsemmYani dayanamıcam diye düsünüyorum ve bi kac güne yapıcam erken gebelik testiniii, kısmet diyorum, kapılmıcam dedigim halde yine tutamadım kendimi ve kapıldım gittim Burda herkes birbirine dua etsin yaaaaa nooluuuurrr
şuan şu yazını okuyunca inan heyeycanlandım..hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum adetime çok var ama umarım bende senini gibi sevinçler yaşayabilirim. şu belirtilerin bende de mevcut ama insan 1 haftada hamile kalabilirm i???kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
Yaaa kızlarcım nasıl sabretmeyi ögreniriz önce onu söyleyiiinn benimde 1 hafta var hasta olmama ve cogunuzun yazdıgı kasık agrısı(özellikle kimi zaman sol taraf) gözlemliyorum, üsüyorum yanıyorum vs bunlarda varr.. Sizce bu kadar erkenden cvp verir mi erken gebelik testleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?