hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Benim siteme musait oldugunda girip paylasimimi okuyabilirmisin bende supheliyimde yardima ihtiyacim var

yok gitmeden aksami sanirim normal ucuz test yaptim bariz negatif cikti sonra 4 gun once olan test aldm yine negatifdi hastaneye gittim kan verdim adetime 4 gun varmis ama kan degerim 69 cikmisti ben az sanmistim megerse guzelmis :) agustos 1 adet olmustum.. ortasinda korunmayi biraktimm basladi kasik batmalari zaten... eylul 2 de hastaneye gitmistim ama benim adetim 5 gun atiyordu yani 6 eylulde olcakmisim adet oyuzden testlerde cikmamis ama kanda cikiyor..

duzenli degerlendirin canm ve beraber oldukdan sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu ayaklarin kirik yat....ins istedgin olur
evet canım burda ne okuduysam değerlendirdim bir saat bile yattığım olmuştur .. bu ay çok ümitliyim içimde öyle bir his var ay ,nşş yaaa o çift çizgiyi görmek istyrum artık

Birgun buraya yazmak varmis nasipte...Zaman buldukca okuyordum hep yazdiklarinizi simdi bende hamileyim bikac saat evvel ögrendim vee cok degisik duygular icindeyim...Algilamam biraz zaman alicak sanirim...Allah isteyen herkese nasip etsin...
Hayırlı olsun canim maşallah çok sevindim darısı basimiza

Merhaba,,,
Kimyasal gebelikmiş değerim düşüyor, kısa zamanda güzel haberler paylaşırım bende inşallah...

Yaaa kızlarcım nasıl sabretmeyi ögreniriz önce onu söyleyiiinn benimde 1 hafta var hasta olmama ve cogunuzun yazdıgı kasık agrısı(özellikle kimi zaman sol taraf) gözlemliyorum, üsüyorum yanıyorum vs bunlarda varr.. Sizce bu kadar erkenden cvp verir mi erken gebelik testleri..

Merhaba
Sabırlı ve sakin olun lütfen, adetinizin minimum 1 hafta gecikmesini bekleyin, en sağlıklı sonucu ozaman alırsınız...

Merhaba
Sabırlı ve sakin olun lütfen, adetinizin minimum 1 hafta gecikmesini bekleyin, en sağlıklı sonucu ozaman alırsınız...

Gerçekten sizin tarafınızdan çook sabırlı bi cvp oldu amaa ben bide bunu kendime anlatabilsemm Yani dayanamıcam diye düsünüyorum ve bi kac güne yapıcam erken gebelik testiniii, kısmet diyorum, kapılmıcam dedigim halde yine tutamadım kendimi ve kapıldım gittim Burda herkes birbirine dua etsin yaaaaa nooluuuurrr

Ben sizi çok iyi anlıyorum ama beklemeniz faydanıza olacak... Dayanamıycaksanızda kan testi yaptırın garanti olsun idrarda henüz çıkmayabilir...

şuan şu yazını okuyunca inan heyeycanlandım..hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum adetime çok var ama umarım bende senini gibi sevinçler yaşayabilirim. şu belirtilerin bende de mevcut ama insan 1 haftada hamile kalabilirm i???

Bende saçma sapan şeyleri belirti sanıyordum. Ama boş heves oldu hepsi. Belirti sanma hiçbirşeyi. Sonra üzülüyor insan. Adetimden bir gün önce test yapmıstım.ertesi gün bi baktım silik olmuş. İki gün snra bıdaha yaptım sonuç direk verdi.
Bekle ve test yap.belirtilere inanmıyorum ben psikolojik hepsi ve algıda seçicilik. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…