Hamileyimmmmm

hayırlı olsun bebişin :))
sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun herşeyden önce.
allah kucağına aldığın günü de göstersin inşallah.

Kızlar yaaa ben daha şimdiden pantolanlarımın içine giremiyorum. Karnım şişti. İşe gelirken giyecek bulmakta çok zorlanıyorum. Sizin göbişlerde durumlar nasıl?

hayırlı ugurlu ols.....................şişkınlık hıssetmen normal..........ılacların iğnelerın etkısı sonra gecıyo gercek gobek cıkıyo ................boıl seyler gıycen mecburen.............

Dördünüze de teşekkür ederim. Senin de bebişlerin sağlıkla kucağına gelsin inşallah.

Arkadaşlar,

Benim son adet tarihim 28 Haziran 2009 Yani sat'a göre bugün 5 hafta 3 günlük hamileyim. 17 Ağustos'ta ilk muayenem var ve bana göre muayeneye gittiğim zaman 7+1 hamile olcağım. Ultrasonda farklı çıkma olasılığı var mı? Ya da doktorların hesabı ile bizim ki tutuyor mu? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

amandacım ,
ultrasonun ekranda gösterdiği tarih genelde SAT tan 4-5 gün ileride oluyor. yani orada 7+5 yada 8+2 gibi bir şey görebilirsin. ama doktorların da esas aldıkları SAT. Yani onlar doğum tarihini falan konuşurken adete göre bakalım diyorlar. Ama Sat ı hesaplarken doğru hesapladıysan sorun yok.

Serenanes çok teşekkür ederim. 17 Ağostosda gideceğim. Çok heyecanlıyım, zaman hiç geçmiyor. Ufacıkta olsa onu görmeyi çok istiyorum....

ya arkadaşlar nasıl hesaplanıyo şimdi ben anlamadım benim doktorum ankarada ben şu an özel bir doktora gitmiyorum benim ne zaman gitmem gerekiyo ultrasyon takibine yardımcı olurmusunuz canlarım adet tarihim 8 temmuzdu transfer tarihim ise 22 temmuz şu an değerlerimle 2 -3 haftalık gözüküyo bebişim nasıl hesaplayacağım yardım edermisiniz lütfen

son adet tarihine göre 4 haftalık hamilesin. Ama ultrasonda 4-5 gün oynama oluyormuş

amanda haklı, senin bu durumda 2 haftayı bitirp , 3. haftaya başladığında kalp atışı ve bebek kesesi için gitmen gerekiyor doktora. yani 19 -20 ağustos gibi .

son adet tarihine göre 4 haftalık hamilesin. Ama ultrasonda 4-5 gün oynama oluyormuş

amanda haklı, senin bu durumda 2 haftayı bitirp , 3. haftaya başladığında kalp atışı ve bebek kesesi için gitmen gerekiyor doktora. yani 19 -20 ağustos gibi .

saolun canım arkadaşlarım valla hiç anlamıyorum şu hesaplama işlerinden zaten bugünkü kan testimde 2-3 haftalık hamile gösteriyo ama hala ara ara kanamam oluyo bugün gerçi iğne vur dedi doktorum değerlerimi beğendi yükselmesini 145di 227 olmuş sizce nasıl arkadaşlar iyimi 300 olması gerekmezmi hani ikiye katlaması lazımmışya opuyorumnanaktan

önce bu kadar katlanır sonra 2 ye 3 e katlanır sen takma kafana..
veren allahım en güzeli neyse onu verir inşallahh

Arkadaşlar benim son adet tarihi 28 Haziran, 12.gün 91,72 29 Temmuz ve 14.gün 230,5 31 Temmuzda sonucu öğrendim ve beni 17 Ağustos da muayeneye çağırdı. Birkaç gündür buradan okuduğum kadarı ile tüm arkadaşlar 4-5 haftalık iken muayene olup keseyi görmüşler. Ben 17 Ağustos da gittiğimde sat'a göre 7+1 haftalık hamile olacağım. Sizce geç değil mi muayene için?

canım geç değil hem kalp atışınıda duyarsın bebeğinin daha ii olur ,,,

hayır geç değil, 5 haftalıkken kese görünebilir ama 6 haftalıkken içinde yolk sac var mı diye bakacak , 7. haftaya girdiğinde içinde kalp atışı başlamış mı diye bakacak.. bunların hepsini 7. hafta ve 8. haftada tek bir seferde bakıp sağlıklı bir gebelik mi diye kontrol etmiş oluyor. yani allahım korusun ama 5. hafta keseni görüp 8. haftada hala kalp atışı olmayanları biraz daha bekleyip sonlandırıyorlar.. yani böyle riskler de var ve bizler çok heycan yapıp 5. haftada gördüklerimizin üstüne daha çok moral kırıklığı yaşıyoruz ilerleyen haftalarda bunu da düşün... o yüzden 7 ve 8 de gitmenin bence bir yanlışı yok. şahsi fikrim gerçi..

Daha iyi diyorsunuz yani... Peki bende artık düşünmüyorum o zaman bu konuyu. ınşallah muayene de kese yolc sac ve kalp atışını görüp duyarım ve mutluluktan havalanarak hemen size yazabilirim sırnaşık şey

inşallah canım , sırasıyla ve sağlıkla hepsini atlatırsın, bebişin de kucağında hoplar inşallah !

Sağol canım, senin durumlar nasıl? Ben bu haftayı da bir atlatırsam benden iyisi olmaz. Hayırlısı bakalım. Babamızda işlerini ayarlayabilirse haftaya oda gelecek ve Allah izin verirse tam bir aile saadeti yaşayacağız. Allah cümlemizin yüzünü güldürsün sırnaşık şey

amin inşallah, allah gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi bu...
biz iyiyiz, göbek büyüyor, yaz sıcağında daralıyoruz ama ne yapalım, allah başka dert vermesin, ana oğul yuvarlanıyoruz tabiri caiz ise kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…