Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı ugurlu ols.....................şişkınlık hıssetmen normal..........ılacların iğnelerın etkısı sonra gecıyo gercek gobek cıkıyo ................boıl seyler gıycen mecburen.............
amandacım ,
ultrasonun ekranda gösterdiği tarih genelde SAT tan 4-5 gün ileride oluyor. yani orada 7+5 yada 8+2 gibi bir şey görebilirsin. ama doktorların da esas aldıkları SAT. Yani onlar doğum tarihini falan konuşurken adete göre bakalım diyorlar. Ama Sat ı hesaplarken doğru hesapladıysan sorun yok.
Serenanes çok teşekkür ederim. 17 Ağostosda gideceğim. Çok heyecanlıyım, zaman hiç geçmiyor. Ufacıkta olsa onu görmeyi çok istiyorum....
son adet tarihine göre 4 haftalık hamilesin. Ama ultrasonda 4-5 gün oynama oluyormuş
amanda haklı, senin bu durumda 2 haftayı bitirp , 3. haftaya başladığında kalp atışı ve bebek kesesi için gitmen gerekiyor doktora. yani 19 -20 ağustos gibi .
Arkadaşlar benim son adet tarihi 28 Haziran, 12.gün 91,72 29 Temmuz ve 14.gün 230,5 31 Temmuzda sonucu öğrendim ve beni 17 Ağustos da muayeneye çağırdı. Birkaç gündür buradan okuduğum kadarı ile tüm arkadaşlar 4-5 haftalık iken muayene olup keseyi görmüşler. Ben 17 Ağustos da gittiğimde sat'a göre 7+1 haftalık hamile olacağım. Sizce geç değil mi muayene için?
inşallah canım , sırasıyla ve sağlıkla hepsini atlatırsın, bebişin de kucağında hoplar inşallah !