- 16 Nisan 2008
- 5.432
- 14.702
- 773
- Konu Sahibi bademmelek
Şu durumdan ve örneklerdrn anladım ki, hamile kalmak için bütün korunma yöntemlerini uygulamak + bir dr.un hamile kalamazsın demesi gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kızgın emoji koyanlar nedir yani demek ki bakacak durumunuz gücünüz yok doğurmak zorunda değilsinizAynı durumdayız canım 3. Çocuğa hamileyim oğlum 5 kızım 3 yaşında ve karnimda 4 haftalık bir bebekkalp atışı yoktu geçen hafta dua ettim allahım olmasin aldırayım diye ama bugün gittim var hayırlısı olsun dedim hep napalim kısmeti varsa gelir
![]()
sormaŞu durumdan ve örneklerdrn anladım ki, hamile kalmak için bütün korunma yöntemlerini uygulamak + bir dr.un hamile kalamazsın demesi gerekiyor.
Ben hep öyle korunurum hiç bir şey olmadıKorunma dediginiz geri cekilme mi?![]()
Şaka yapıyorsunuz di mi? Bugünlerde ironi anlama ayarlarım bozuk da, sorayım dedim. =))Ben hep öyle korunurum hiç bir şey olmadı![]()
Herkes dine göre davranmak zorunda değil istemiyorsa doğurmak zorunda değilDemekki kısmetinizde bir çocuk daha varmış..
Herkesin bakış açısı farklı ama kürtaj benim için can almak demektir, Allah'in verdigini söküp atmak demektir![]()
Yok ciddiyim evli değilim ama ilişkilerimde hep geri çekilme ile korundum herhalde uzmanlara denk geldim adetin gecikince bile korkmazdımŞaka yapıyorsunuz di mi? Bugünlerde ironi anlama ayarlarım bozuk da, sorayım dedim. =))
Soyleyin bilelim kalmasin icinizde bölünerekYorumsuz gercekten. Birde marifet gibi anlatanlar var. Benim içimden daha farklı birseyler yazmak geldi ama malum kk nında kuralları var![]()
Canim sıkıldı konu acayim dedim baska derdim kalmadi zaten emzirdigim icin birçok korunma yönetimini deneyemedim isteyerek ve bilerek hamile kalmadim 9 yasinda evladım var 8 yil korunmasini bildim çok şükür ama bazi durumlar el vermedi ve bu duruma düştüm bana nutuk cekmeyin bildiğim seyleriBu konu çok ban aldırır benden demesi..
Burada korunuyorum / korunuyoruz diyenlere hiç inanmıyorum.
Tepki çekmemek için diyorlar.
Ya da geri çekilmeyi korunma sanıyorlar.
Tüm kadınlara evlenmeden doğum kontrol yöntemleri öğretilmeli bence..
Spiral, kondom ve hap / iğne ile korunsaydınız sittin sene hamile kalmazdınız. Olursa da mucize bebek derlerdi..
Yanı sizde korunmadınız. O yüzden korunuyorduk demeyin. Inandirici değil..
Memnunsanız devam edin hanımefendi. Sizde sorun olmamış olabilir ama yapılmaması gereken bir şey. Çiftler bazen baştan böyle şeyler yapıyo sonra çocuk isteme zamanı geldiginde birleşmede sorun çıkabiliyo eş tarafında. Sağlıklı bir şey değil. Başka insanlara da ben yaptım bir şey olmadı demek de doğru gelmiyo bu yüzden bana. Siz şanslısınızdır sorun opmaz başkasında olur.Ben hep öyle korunurum hiç bir şey olmadı![]()
Ben bir Müslüman olarak inandığımı ve düşündüğümü yazdım doğurup dogurmamak konu sahibine kalmış...Herkes dine göre davranmak zorunda değil istemiyorsa doğurmak zorunda değil
Al bendende okadaro korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim![]()
Tamam sen alma. Burda din dersi vermek yasak!!!!Ben bir Müslüman olarak inandığımı ve düşündüğümü yazdım doğurup dogurmamak konu sahibine kalmış...
Bakin dini karıştırmadan da tekrar yazıyorum
kürtaj olmak can almaktir!! düşüncesindeyim bişey değişmiyor benim için...
Yok ciddiyim evli değilim ama ilişkilerimde hep geri çekilme ile korundum herhalde uzmanlara denk geldim adetin gecikince bile korkmazdım![]()
Din dersi vermemiş ki arkadaş cinayetten bahsetmiş ki tamamen katılıyorumTamam sen alma. Burda din dersi vermek yasak!!!!