Benim annem hem bende hem de kardeşim de ciğer yemiş sonra ense kısmı kaşınmış ve kaşımış her ikimizde doğduğumuz sırasında ensemizde ciğer lekesi varmış ama büyüdük sıra geçti.Bir tandığımda kızına hamile iken çilek yemiş omuzunu kaşımış kızda çilek lekesi vardı omzunda.merhaba hanımlar ben 8 hftlık hamileym kafama takılan bırşey var hamıleyken zeytın gül ciger balık vs yenınce elınle bıryerını kasırsan bebekte leke oluyormuş ben gecen gun unuttum zeytıne dokundum yarım saat sonra gozumu ovusturdum sımdı cnm sıkıldı ya cocukta gozunde leke olur şa
merhaba hanımlar ben 8 hftlık hamileym kafama takılan bırşey var hamıleyken zeytın gül ciger balık vs yenınce elınle bıryerını kasırsan bebekte leke oluyormuş ben gecen gun unuttum zeytıne dokundum yarım saat sonra gozumu ovusturdum sımdı cnm sıkıldı ya cocukta gozunde leke olur şa
merhaba hanımlar ben 8 hftlık hamileym kafama takılan bırşey var hamıleyken zeytın gül ciger balık vs yenınce elınle bıryerını kasırsan bebekte leke oluyormuş ben gecen gun unuttum zeytıne dokundum yarım saat sonra gozumu ovusturdum sımdı cnm sıkıldı ya cocukta gozunde leke olur şa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?