Ben ve esim renkli goz beyaz tenliyizO değil de güzellik takıntılı bir öğretmen arkadaşım vardı. Kendisi mavi gözlü, sarışın bir kadındı. Çirkin çocukları sevmez, benim kesin çok güzel bir çocuğum olacak derdi. Hamileliği boyunca renkli gözlü çocuk fotoğraflarına baktı. İnancına göre bakarsa mavi gözlü olacaktı çocuk. Lakin ortada bir terslik vardı. Kendisi İbrahim tatlısese benzeyen bir adamla evliydi. Velhasılı doğurdu. Çocuk İbrahim tatlısese benziyor. Bıyığı yok sadece ki hafif uç vermeye başlamış 6 aydan itibaren. Söyleyeceklerim bu kadar.
Mendel mezarında ters döndü afshjjkjO değil de güzellik takıntılı bir öğretmen arkadaşım vardı. Kendisi mavi gözlü, sarışın bir kadındı. Çirkin çocukları sevmez, benim kesin çok güzel bir çocuğum olacak derdi. Hamileliği boyunca renkli gözlü çocuk fotoğraflarına baktı. İnancına göre bakarsa mavi gözlü olacaktı çocuk. Lakin ortada bir terslik vardı. Kendisi İbrahim tatlısese benzeyen bir adamla evliydi. Velhasılı doğurdu. Çocuk İbrahim tatlısese benziyor. Bıyığı yok sadece ki hafif uç vermeye başlamış 6 aydan itibaren. Söyleyeceklerim bu kadar.
Ben ve esim renkli goz beyaz tenliyiz
Gorenler hep cocugunuz cok guzel olur derdi
Oglum ela goz kumral
Kizimda kara goz kara sac
Cok sacma bence bu dusunceler
Annesi babasi esmer olupta mavi gozlu sari sacli bebeklerde gordum yani
Mendel mezarında ters döndü afshjjkj
Genler oldukça karmaşık bir yapıya sahip. Bize öğretilen mendel çarprazlamaları da tam anlamıyla doğru değilmiş. Mendele göre çocuğunuzun da açık tenli ve renkli gözlü olması gerekiyordu ama işte o kadar basit değil genleri açıklamak.Ben ve esim renkli goz beyaz tenliyiz
Gorenler hep cocugunuz cok guzel olur derdi
Oglum ela goz kumral
Kizimda kara goz kara sac
Cok sacma bence bu dusunceler
Annesi babasi esmer olupta mavi gozlu sari sacli bebeklerde gordum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?