Hamileyken bebeginde kist olup, iyilesen var mi?

demlicaykeyfi

Ve dünya bir çölse durma. Seraba su getir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
8.809
12.559
298
Bugun doktor kontrolde 18 haftalik bebegimin beyninde kucuk bir kist oldugunu, genelde 6.ayda kendiliginden kayboldugunu soyledi. Ancak esim kaybolacagina pek inanmiyor. Benim de moralim bozuk tabi ki.

Belki daha once bu durumu yasayip gercekten kisti kendiliginden kaybolan ornekler vardir umuduyla konuyu açiyorum...

Allah kimseyi evlatla sinamasin daha rahme duser dusmez bos gebelik mi, dis gebelik mi, kimyasal mi, kalbi atti mi, iyi gelisti mi derken uykular kacmaya basliyor...

Insallah bisey olmaz bebeginize bu kadar stress bebise ekstra olumsuz etki yaratir esinizin size destek olmasi lazim

Kizimda dogduktan sonra kayboldu hamdolsun.Karacigerdeydi. Ama yumru buyuklugunde de tumor vardi onu ameliyatla aldilar. Rabbim guc veriyor hem anneye hem o meleklere. Sizinki henuz cok belirsiz,belki yanildilar.Simdi bunlari dusunup stres olmayin.Ileriki haftalarda duzelir Allahin izniyle

Olumlu dusunun. Kizimin gobek kordonu 3 degil iki damarliydi. Erken dogum dusuk dogum agirligi vs diye bisuru sey soylendi. Hic biri olmadi 40 haftayi gecerek dogdu tombis sayilan bir kiloda dogdu. Bol bol dua ve duanin kabulune inanmak.

Konu hakkında bir bilgim yok ama doktor öyle dediyse bence hiç stres yapmayın.
İnşallah evladınızı sağ salim kucağınıza alırsınız, amin.

evet beyninde ve bizim doktor da rahat bir sekilde 6. Ayda kayboluyor dedigi icin esimin tuhafina gitti. Neden ciddiye almiyor gibi dusundu. Ben de demek ki ciddiye alinacak kadar vahim degil dedim cunku biliyorsunuz icap ettiginde 3 aylik omrun kalmis diyorlar insanin yuzune. Vahim bir durum olsa neden soylemesin?

Yakininizin kizi adina cok sevindim. Rabbim ailesine bagislasin.

Doktor düzelir dediyse merak etmeyin düzelir. Eşiniz neden olumsuz konuştu anlamadım? O doktorlar her gün ne hastalar görüyorlar, tecrübeliler.
Ben hastanedeyken kadına bebeğin yüzünün olmadığını söylemişlerdi ki 7-8 aylık gebeydi. Kadın mahvolmuştu, eşi orda ona sarılıp sen ne bakıyorsun onlara hiçbir şeyi de yok aslan gibi oğlumuz diyordu. Destekliyordu.
Aynı şekilde benim de bi kaç sorun oldu eşim öyle destek oldu. Eş desteği çok önemli çünkü beraber atlatacaksınız bu günleri.
Üzülmeyin inşallah geçecektir. Bol dua.

insallah, cok tesekkur ederim. Rabbim bir daha gostermesin size de, yavrunuza hayirli uzun omurler versin.

Merhaba,hiç telaş etmeyin.benim kızımda vardı ve 5 aylıkken kayboldu.doktorum çok tecrübeli ve tanınmış bir doktordu.bana yüzlerce kez bu durumla karşılaştığını ve sadece bir tanesinde geçmediğini,onu da doğduktan sonra ufak bir operasyonla halkettiklerini söyledi.ben de duyduğumda çok paniklemiştim haklısınız ama Eminim kaybolacağına

off bu doktorları bazen sopalıyasım geliyor ha..
bakın beyin dediğimiz şey kıvrım kıvrım ya o kıvrımların aralıkları doğuma kadar gelişip birleşiyor. arada kalan boşluklara kist diyorlar halbuki boşluk o. daha 18 haftalıkmış kapanır doğuma kadar boşuna üzmeyin kendinizi lütfen.

Olumlu dusunun. Kizimin gobek kordonu 3 degil iki damarliydi. Erken dogum dusuk dogum agirligi vs diye bisuru sey soylendi. Hic biri olmadi 40 haftayi gecerek dogdu tombis sayilan bir kiloda dogdu. Bol bol dua ve duanin kabulune inanmak.
masallah yavruya. Daha bugun ogrendigim icin şaşkinim biraz.

Amin canım..Dr Allah korusun sorun ne olursa olsun düşünmeden söyler zaten.Üzülür mü ne olur diye bakmıyorlar genelde.Ama sorun yok demişse ki ben de bu şekilde olup kaybolan kistleri duymuştum ve o tanıdığımızda da aynı şekilde yaşadık. Dr kayboluyor dedi farklı bir ihtimal söylemedi çok ta rahattı. Hiç unutmam.O yüzden içini ferah tut canm.Bol bol dua edelim..Dua herzaman gerekli. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…