- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
masallah yavruya. İnsallah hepimizinki şifa bulur.Aynisini cok yakin arjadasim yasadi. Doguma kadar bebegin beyninde 3 adet kist var dendi. Hamileligini kendine zehir etti. Simdi masallah kizi 4 aylik sapasaglam.
Amin inşallah. Sağolun. Tek bildiğim gönlünüzü ferah tutun. Bebiş çok etkileniyor çünkü.size de cok gecmis olsun. Duzelmistir insallah. Allah butun yavrulara şifa versin.
yaa demek bu kadar yaygin bir durummus. Cok sag olun, bizimki de duzelir insallah.Simdi saydım da tam 5 arkadaşım yasadi aynı şeyi. Doktorun dediği gibi ileride kayboldu. Çogu bebekte oluyor. Sıkma canını :)
cok sag olun. Aslinda ben de boyle dusunuyorum. Ablamin beyninde de kist var, doktor direkt aniden ölürsün, kör olursun vs saymis butun ihtimalleri. Neden saklasin ki mecbur anlatacak, hem de en kotu ihtimali bile...Doktorunuza güvenin
Korkulacak bişey olsa söylemekten çekinmiyorlar
Kadın Doğum değil ama eşimde dr
Teyzesine durumunun kötü olduğunu söyledi
ben kızıyorum öyle dan dan söylenir mi herşey diye
Hastaya yalan söylenmez
O birinci kural der
O kadar emin ki altıncı ayda geçer demiş
Moralinizi bozmayın
konu actigim iyi oldu. Sizlerin destegiyle daha rahat hissediyorum.Amin inşallah. Sağolun. Tek bildiğim gönlünüzü ferah tutun. Bebiş çok etkileniyor çünkü.
sag olun, insallah gecer. Allah bagislasin yavrunuzu =)BEnim bebeğimde de vardı.
Geçiyor merak etme.
Kist değil aslında. Su toplanması.
Bir canlı oluşuyor. Merak etme düzeliyor.
Tabiki, benim kaç tane konum var böyle. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Burdaki arkadaşlar herkes çok destek oldu Allah razı olsun.konu actigim iyi oldu. Sizlerin destegiyle daha rahat hissediyorum.
cok tesekkur ederimTabiki, benim kaç tane konum var böyle. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Burdaki arkadaşlar herkes çok destek oldu Allah razı olsun.
Dua topiğinde çok dua ettiler.
ama inanın geçiyor. Dua ile inanç ile hepsi geçip gidiyor. Ciddi bir şey olsa doktor zaten söylerdi. Söylemezse olmaz. Tekrar çok geçmiş olsun.
cok tesekkur ederim. İnsallah.Lütfen gönlünüzü ferah tutun. Hanımlar bir sürü örnek vermiş. Doktorunuz da zaten kendiliğinden geçer demiş. Allahın izniyle bebişinizi sağsalim kucağınıza alacaksınız, mis kokusunu içinize çekeceksiniz inşallah.
cok sag olun. İnsallah bu açidan bakacagim.Gecmis olsun. Doktor kaybolur demis. Bu yanini düsünün. Kötü düsümmeyin. Gecer dediyse gecer insallah.
sag olun, insallah gecer. Sizi de Allah saglikla.kavustursun yavrunuza.Benim eltimin çocuğunda olmuştu
Doğduktan sonra 5 6 ay içinde kendiliğinden kayboldu canım
Sıkma canını Allah büyük
Cümlemiz inşallahsag olun, insallah gecer. Sizi de Allah saglikla.kavustursun yavrunuza.
Insallsh cnm.masallah yavruya. İnsallah hepimizinki şifa bulur.
masallah, cok sevindim. Baya ornek veren oldu, ne kadar sık goruluyormusBenim bebeğimde vardı 19 haftalıkken gördü doktor. Daha sonra kendiliğinden kayboldu. Şimdi yanımda uyuyor gayet sağlıklı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?