Hamileyken bebeginde kist olup, iyilesen var mi?

Simdi saydım da tam 5 arkadaşım yasadi aynı şeyi. Doktorun dediği gibi ileride kayboldu. Çogu bebekte oluyor. Sıkma canını :)
yaa demek bu kadar yaygin bir durummus. Cok sag olun, bizimki de duzelir insallah.

cok sag olun. Aslinda ben de boyle dusunuyorum. Ablamin beyninde de kist var, doktor direkt aniden ölürsün, kör olursun vs saymis butun ihtimalleri. Neden saklasin ki mecbur anlatacak, hem de en kotu ihtimali bile...

Lütfen gönlünüzü ferah tutun. Hanımlar bir sürü örnek vermiş. Doktorunuz da zaten kendiliğinden geçer demiş. Allahın izniyle bebişinizi sağsalim kucağınıza alacaksınız, mis kokusunu içinize çekeceksiniz inşallah.

konu actigim iyi oldu. Sizlerin destegiyle daha rahat hissediyorum.
Tabiki, benim kaç tane konum var böyle. Sizi çok iyi anlıyorum o yüzden. Burdaki arkadaşlar herkes çok destek oldu Allah razı olsun.
Dua topiğinde çok dua ettiler.
ama inanın geçiyor. Dua ile inanç ile hepsi geçip gidiyor. Ciddi bir şey olsa doktor zaten söylerdi. Söylemezse olmaz. Tekrar çok geçmiş olsun.

cok tesekkur ederim

cok tesekkur ederim. İnsallah.

Benim eltimin çocuğunda olmuştu
Doğduktan sonra 5 6 ay içinde kendiliğinden kayboldu canım
Sıkma canını Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…