- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
evet es destegi cok onemli. Bizimki de ilk şoku atlatinca destek olur diye tahmin ediyorum. Uzulunce icine kapaniyor maalesef =/ ben daha onu ikna etmeye calistim doktor neden sana yalan soylesin, geçmeyecek olsa umut yok derdi, ona gore ne var ki, diye...Doktor düzelir dediyse merak etmeyin düzelir. Eşiniz neden olumsuz konuştu anlamadım? O doktorlar her gün ne hastalar görüyorlar, tecrübeliler.
Ben hastanedeyken kadına bebeğin yüzünün olmadığını söylemişlerdi ki 7-8 aylık gebeydi. Kadın mahvolmuştu, eşi orda ona sarılıp sen ne bakıyorsun onlara hiçbir şeyi de yok aslan gibi oğlumuz diyordu. Destekliyordu.
Aynı şekilde benim de bi kaç sorun oldu eşim öyle destek oldu. Eş desteği çok önemli çünkü beraber atlatacaksınız bu günleri.
Üzülmeyin inşallah geçecektir. Bol dua.
bunlari duymak rahatlatiyor gercekten. Benim doktorum da cok sık goruldugunu ama gectigini soyledi. İnsallah hayirli haberlerle gelirim 1 ay sonraMerhaba,hiç telaş etmeyin.benim kızımda vardı ve 5 aylıkken kayboldu.doktorum çok tecrübeli ve tanınmış bir doktordu.bana yüzlerce kez bu durumla karşılaştığını ve sadece bir tanesinde geçmediğini,onu da doğduktan sonra ufak bir operasyonla halkettiklerini söyledi.ben de duyduğumda çok paniklemiştim haklısınız ama Eminim kaybolacağına
cok tesekkur ederim. Hemen bir kulp bulmaya hazirlar maalesef. Bir de cogu gebelikte oluyor diyorlar. İyi ki yazdiniz sag olun.off bu doktorları bazen sopalıyasım geliyor ha..
bakın beyin dediğimiz şey kıvrım kıvrım ya o kıvrımların aralıkları doğuma kadar gelişip birleşiyor. arada kalan boşluklara kist diyorlar halbuki boşluk o. daha 18 haftalıkmış kapanır doğuma kadar boşuna üzmeyin kendinizi lütfen.
haklisin, edelim insallah.Amin canım..Dr Allah korusun sorun ne olursa olsun düşünmeden söyler zaten.Üzülür mü ne olur diye bakmıyorlar genelde.Ama sorun yok demişse ki ben de bu şekilde olup kaybolan kistleri duymuştum ve o tanıdığımızda da aynı şekilde yaşadık. Dr kayboluyor dedi farklı bir ihtimal söylemedi çok ta rahattı. Hiç unutmam.O yüzden içini ferah tut canm.Bol bol dua edelim..Dua herzaman gerekli. .
cok sag olun. Gectigini birebir duymak cok guzel.Benim bir tanıdığımın bebeğinde de aynı durum oldu. Doktor geçer demiş. Sağlıklı sıhhatli doğdu maşallah. İçiniz rahat olsun.
amin, insallah. Cok sag olun. Cok olumlu yorumlar geldi, icim rahatladi simdidenOlumsuz dusunmenin yavruya bir faydasi yok maalesef. Iyi dusunun ki iyi olsun. Insallah sapasaglam kucaginiza alirsiniz.
İstanbul’da mısınız? Öncelikle Eğer istanbuldaysanız detaylı ultrason için Doç.Dr.Ahmet Gül’ü öneriyorum. Kendisi bir sorun görürse direk Çapaya yönlendiriyor. Sizin de kafanız rahat olur.evet es destegi cok onemli. Bizimki de ilk şoku atlatinca destek olur diye tahmin ediyorum. Uzulunce icine kapaniyor maalesef =/ ben daha onu ikna etmeye calistim doktor neden sana yalan soylesin, geçmeyecek olsa umut yok derdi, ona gore ne var ki, diye...
amin, insallah. Cok tesekkurler. Yorumlar ve desteginiz iyi geldi, rahatladim.Allah şifa versin inşallah kaybolur gider bir an önce ayrıca doktor kaybolur diyorsa sizde kendinizi üzmeyin hamilesin bebeğin etkilenmesin
Ankara'dayim, Eyup Ekici'yi onerdi bircok kisi. Oraya gitmeyi dusunuyorum.İstanbul’da mısınız? Öncelikle Eğer istanbuldaysanız detaylı ultrason için Doç.Dr.Ahmet Gül’ü öneriyorum. Kendisi bir sorun görürse direk Çapaya yönlendiriyor. Sizin de kafanız rahat olur.
cok sag olunÇok çok geçmiş olsun arkadasim ınsallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
Hımmm o doktoru bilmiyorum. Umarım hiçbir sorun çıkmaz. Ahmet hoca bizde bebeğin sağ kalbinde büyüme ve su fazlalığı gördü. Bizi direk çapa perinatolojiye gönderdi. Kalp konseyi takip edecek dedi. Gittik gerekli testleri yaptık şükür kalbi düzelmişiz suyumuz daha düzelmedi ama bu Çarşamba tekrar kontrolümüz var umarım suyumuz da düzelir.Ankara'dayim, Eyup Ekici'yi onerdi bircok kisi. Oraya gitmeyi dusunuyorum.
size de cok gecmis olsun. Duzelmistir insallah. Allah butun yavrulara şifa versin.Hımmm o doktoru bilmiyorum. Umarım hiçbir sorun çıkmaz. Ahmet hoca bizde bebeğin sağ kalbinde büyüme ve su fazlalığı gördü. Bizi direk çapa perinatolojiye gönderdi. Kalp konseyi takip edecek dedi. Gittik gerekli testleri yaptık şükür kalbi düzelmişiz suyumuz daha düzelmedi ama bu Çarşamba tekrar kontrolümüz var umarım suyumuz da düzelir.
Üzülmeyin. Doktorlar düzelir diyorsa düzelir. Çünkü öyle çok hastaları oluyor. Siz süreli sola yatın ki kan akışı fazla olsun bebişe. Geçmiş olsun tekrar.
Doktorunuza güveninevet beyninde ve bizim doktor da rahat bir sekilde 6. Ayda kayboluyor dedigi icin esimin tuhafina gitti. Neden ciddiye almiyor gibi dusundu. Ben de demek ki ciddiye alinacak kadar vahim degil dedim cunku biliyorsunuz icap 3 aylik omrun kalmis diyorlar insanin yuzune. Vahim bir durum olsa neden soylemesin?
Yakininizin kizi adina cok sevindim. Rabbim ailesine bagislasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?