Hamileyken bebeginde kist olup, iyilesen var mi?

evet es destegi cok onemli. Bizimki de ilk şoku atlatinca destek olur diye tahmin ediyorum. Uzulunce icine kapaniyor maalesef =/ ben daha onu ikna etmeye calistim doktor neden sana yalan soylesin, geçmeyecek olsa umut yok derdi, ona gore ne var ki, diye...

Benim bir tanıdığımın bebeğinde de aynı durum oldu. Doktor geçer demiş. Sağlıklı sıhhatli doğdu maşallah. İçiniz rahat olsun.

bunlari duymak rahatlatiyor gercekten. Benim doktorum da cok sık goruldugunu ama gectigini soyledi. İnsallah hayirli haberlerle gelirim 1 ay sonra

cok tesekkur ederim. Hemen bir kulp bulmaya hazirlar maalesef. Bir de cogu gebelikte oluyor diyorlar. İyi ki yazdiniz sag olun.

haklisin, edelim insallah.

Allah şifa versin inşallah kaybolur gider bir an önce ayrıca doktor kaybolur diyorsa sizde kendinizi üzmeyin hamilesin bebeğin etkilenmesin

İstanbul’da mısınız? Öncelikle Eğer istanbuldaysanız detaylı ultrason için Doç.Dr.Ahmet Gül’ü öneriyorum. Kendisi bir sorun görürse direk Çapaya yönlendiriyor. Sizin de kafanız rahat olur.

Allah şifa versin inşallah kaybolur gider bir an önce ayrıca doktor kaybolur diyorsa sizde kendinizi üzmeyin hamilesin bebeğin etkilenmesin
amin, insallah. Cok tesekkurler. Yorumlar ve desteginiz iyi geldi, rahatladim.

Ankara'dayim, Eyup Ekici'yi onerdi bircok kisi. Oraya gitmeyi dusunuyorum.

Ankara'dayim, Eyup Ekici'yi onerdi bircok kisi. Oraya gitmeyi dusunuyorum.
Hımmm o doktoru bilmiyorum. Umarım hiçbir sorun çıkmaz. Ahmet hoca bizde bebeğin sağ kalbinde büyüme ve su fazlalığı gördü. Bizi direk çapa perinatolojiye gönderdi. Kalp konseyi takip edecek dedi. Gittik gerekli testleri yaptık şükür kalbi düzelmişiz suyumuz daha düzelmedi ama bu Çarşamba tekrar kontrolümüz var umarım suyumuz da düzelir.
Üzülmeyin. Doktorlar düzelir diyorsa düzelir. Çünkü öyle çok hastaları oluyor. Siz süreli sola yatın ki kan akışı fazla olsun bebişe. Geçmiş olsun tekrar.

Aynisini cok yakin arjadasim yasadi. Doguma kadar bebegin beyninde 3 adet kist var dendi. Hamileligini kendine zehir etti. Simdi masallah kizi 4 aylik sapasaglam.

size de cok gecmis olsun. Duzelmistir insallah. Allah butun yavrulara şifa versin.

Simdi saydım da tam 5 arkadaşım yasadi aynı şeyi. Doktorun dediği gibi ileride kayboldu. Çogu bebekte oluyor. Sıkma canını :)

Doktorunuza güvenin
Korkulacak bişey olsa söylemekten çekinmiyorlar
Kadın Doğum değil ama eşimde dr
Teyzesine durumunun kötü olduğunu söyledi
ben kızıyorum öyle dan dan söylenir mi herşey diye
Hastaya yalan söylenmez
O birinci kural der
O kadar emin ki altıncı ayda geçer demiş
Moralinizi bozmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…