Hamileyken bebeginde kist olup, iyilesen var mi?

Arkadaşımın oğlunda vardı hamileyken ama çocuk doğduğunda hic bir şeyi yoktu ama onun böbrek teydi stres yapmayın lütfen inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Kuzenimin kızında da vardı kayboldu korkmayın Allah’ın izni ile birşey olnaz

20. Haftadan önce girilen detaylı ultrasyonda bir çok bebekte bu kist görülürmüş. Gelişim tamamlandıkçada kist kaybolurmuş. Ben de kızımda aynı durumu yaşadığım için gönül rahatlıyla içini ferah tutmanı öneriyorum. O kadar sık rastlanılan bir durum ki bu. Benim doktorumda hiç önemsememişti ama ben günlerce kafama takmıştım boşu boşuna. Sen bunu yapma içini boş yere karartma. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Canim kizima hamileyken (bu arada 11 yasinda) 4 aylik kontrolde ayni dedigin gibi kist var demisti.cogunlugu kayboluyo demisti.ama bizde esimle cok uzulmustuk aglamaktan gozlerimiz sismisti.2 hafta sonraki kontrolde kayboldu.sen esine bakma canim hamileligin tadini cikar.cogu gebelerde oluyomus o zaman cok arastirmistim.

Son düzenleme:
Arakadaşımın bebeğin de vardı kayboldu

Geçmiş olsun umarım geçer

Sakın üzülme
Üzülmen şu an bir işe yarayacak mı?
Çok ciddi bişey olsa herhalde bir tedavi ya da başka bir şey yapılması lazım derdi
Demek ki çok mühim değil

Zamanı gelince detaylı ultrasonda bakılır
Umarım ki yok olmuş olur

Şu an kendini daha çok strese sokma tamam mı?
Her şey güzel olacak

Benim oğlumda da 0.5 cm çıktı bizde çok endişelendik ama küçülmeye başladı. kendi doktorum ne de ayrintili ultrasonu yapan prof . cok ustunde durmadi kaybolur dedi ve kaybolmaya başladı.Bosuna stres yapma özellikle ikili testin ve ayrıntılı ultrasonun iyiyse içini ferah tut

sakin inanma ... Benim bebgm icin daha kitusunu dedilrr o ara kist olsa daha vok sevinirdim.. Fakat hic biseyi ckmadi

Arkadaşımın oğlunda vardı hamileyken ama çocuk doğduğunda hic bir şeyi yoktu ama onun böbrek teydi stres yapmayın lütfen inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Kuzenimin kızında da vardı kayboldu korkmayın Allah’ın izni ile birşey olnaz

Benimde bilgim yok ama umarım düzelir kendiliginden gecer

Arakadaşımın bebeğin de vardı kayboldu

Doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler, olumlu yönde konuştularsa Allah’ın izniyle sağ Salim doğar inşallah :)

Geçmiş olsun umarım geçer

benim suan kizim 7 aylik bana da beyninde kist oldugunu soylemislerdi. daha snra surekli kontrole gittim gecti sukur

sakin inanma ... Benim bebgm icin daha kitusunu dedilrr o ara kist olsa daha vok sevinirdim.. Fakat hic biseyi ckmadi
Desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ederim. İnsallah bizimki de gecer, hayirli haberler vermek nasip olur

cok sag ol canim. Goruyorum ki bircok kisinin basina gelmis. Doktoruma guvenecegim.

Benim bebegimdede vardi 18 haftalikken 3 taneydi hemde bende cok uzulmustum doktor gecer dedigi halde inanmamistim ama dedigi oldu 22 haftada detayli ultrosonda hepside kaybilmustu..simdi bebegim 40 günlük cok saglikli çok sükür..sizde endiselenmeyin stres bebegi etkiler

cok sag olun. Rabbim hayirli uzun omurler versin bebeginize. Bir dahaki kontrole bizimki de gecer insallah.

Merhaba bizde de kist var ve ikili testim de yüksek çıkmıştı.dna testi yaptirdik öncesinde araştırma hastanesine gidiyorum ben 18.haftada da kist gorundu.amniyosentez yaptırabilirsiniz hatta DNA testiniz olmasaydı kesin onu isterdik çünkü DNA testinin yanılma payı var dediler.icimize kocaman bir kurt dustu.simdi p.teso günü gidicez tekrar ayrıntılıda bakılacak ne durumda gelişme var mı diye.2haftada bir kontrol edilecek sanırım.ayni haftada ikimizde de kist görünmüş yani.benim de daha önce başına gelen arkadaşlarım oldu doğuma kadar kayboldu
İnşallah bizim bebislerimiz de iyi olur
Benim esimde bebekte bir sey yok uzme kendini diyor insallah dedigi cikar

Amniyosentez yaptırmayı n

Amniyosentez yaptırmayı n
Gidene kadar zaten haftam geçecek.ama doktor kafami okadar karıştırdı ki .fetal DNA nin %1yanilma payı var dedi.amniyosentez dedi ama çok da ustelemedi.biz amniyosentez yaptirmayalim diye 13.haftada test yaptırdık 18.haftada kist ve parlaklık çıktı şimdi 21.haftada tekrar detayliya gitcez.Allahim insallah yüzumuzu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…