• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bosanan var mi?

Siz her seferinde nefret cümleleri duysaydiniz siz de belki öyle cinnet gecirirdiniz anlik

Adam kocalığı beceremeden baba olursa böyle olur.

Kavgadan sonra birlikte olan resmi değiştirip bekarlık resmi koyan adama önce kocalığı öğretmek lazım.

Senin sandalye fırlatman gibi davranışların ya da maddi durum sıkışıkken ki ısrarların normal değil.
Onun da bu çocuk gibi davranışları, ayrı uyumalarınız..

Sen artık hamilesin, bebeğin her şeyi hissediyor.
Bilmiyorsa al karşına anlat. Kitap al ver eline okusun, öğrensin.

Kendini babalığa hazırlasın.

Maddi olarak sıkışıksanız da adam alma diyorsa şimdi almıyorum hayatım sadece hevesliyim bakıyoruz şuan
diyeceksin geçiştireceksin..

Boşanma kararı için erken ama doğrusu çocuk kararı için de erkenmiş..

Neyse gelene hoşgeldin deyip kendinizi düzelteceksiniz artık.

Hala konumuyoruz ben arada tek tuk laf ediyorum o kadar.ben salonda tv izliyorum o gun boyu yatak odansinda tek basina oturuyor elinde telefonu.4 gündür böyle. ..ne yapmaya çalışıyor nereye kadar gider bu yaa

Arkadaslar su yanlış anlasilmis.maddi durumumuz iyi gayet rahat alabilirdik onu.sorun yok yere sesini yukseltmesi ve sozleri.kaldiki alsakmi ki dedim bu bence israr bile degil ki ya

ilgiye en çok ihtiyacın olduğu bir zamanda böyle yapması gerçekten çok ayıp.resmen inada binmiş.al karşına konuş sonuçta o da bir insan.

Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen :KK43:
Böyle bi konuda boşanmayı düşünüyorsan hamileyken, direkt boşan.

Kizlar cok kotuyum ya o kadar tuttum ki kendimi aglamamak icin stres yapmaysyim bebek icin diye.resmi inat eder gibi degistrmesi filan ki bunu hep yapiyor.beraber guzelce cekip koyuyoruz her firsatta degistiriyor.me dersem diyeyim o kendine asik ve hep kendini halki bulur.beni kucumser ama yeter bir yil da surse gitmicem kaldi ki kirici konusup sacma davranan o.ben niye gidiyim ki yanina.bor yere kadar ya inanin simariklik bu yaa

hayatım sen gergınsın stressın ama o da baba olma sendromunda olabılır bunu düşündün mü?

Haklisin canim ama o öyle her yönden ayri duruyorsa benden yuzsuzluk yapip gidiyim mi yanina? Madem istemiyor kendi bilir artik takilsin öyle bakalim nereye kadar

Ben odada aglarken bu kadar kotuykenn o yarin giyecegi kiyafetleri ayarliyor ya.mesaj attm hic umursamadi bile dalga gecer gibi yapti

Back
X