2008 den beri beraberiz 2013 te evlendik Kayınvalidemle oturuyoruz bana hiç rahat huzur mutluluk vermiyo Yememi içmemi uykumu camasırımı herseyimi sorun yapıyo Hiç anlaşamıyoruz Eşim hep susup izledi bişey yapmadı Annesine asırı düşkünlügü yok ama üzmemek için annesine pek bşy demiyo 6,7 ay önce ayrı eve cıktık 1 ay bile oturamadan geri tasındık Ben geri dönmek istemedim Eşim beni bırakcakmısın v.s dedi dayanamadım bende döndüm Kayınvalidem bi sekilde eşimi etkiledi geri dönmek zorunda bıraktı
Kv ile oturulan evlilikten hayır gelmiyor .
Ev ev üstüne olmuyor işte .
Siz neden evden gittiniz peki ?
Eşinizle hiçbir sorununuz yok mu annesine laf söylememesi dışında .
nasıl yani? kendi evinize çıktınız,eşya aldınız ev tuttunuz..sonra da evi dağıtıp geri mi döndünüz? ne sebeple?2008 den beri beraberiz 2013 te evlendik Kayınvalidemle oturuyoruz bana hiç rahat huzur mutluluk vermiyo Yememi içmemi uykumu camasırımı herseyimi sorun yapıyo Hiç anlaşamıyoruz Eşim hep susup izledi bişey yapmadı Annesine asırı düşkünlügü yok ama üzmemek için annesine pek bşy demiyo 6,7 ay önce ayrı eve cıktık 1 ay bile oturamadan geri tasındık Ben geri dönmek istemedim Eşim beni bırakcakmısın v.s dedi dayanamadım bende döndüm Kayınvalidem bi sekilde eşimi etkiledi geri dönmek zorunda bıraktı
Benim bu 4 üncü gidişim Kaynanam hep bi şekilde bi bahaneyle aradı bagarır söylenir kapanırdı Bu sefer hiç aramadı Öyle düşünüyolarsa yanılıyolar ben böyle mutsuz huzursuz yasamak ve cocugumu böyle bi ortamda büyütmek istemiyorumSanırım kayınvaliden pişman olup senin döneceğini düşünüyor olabilir. O yüzden oğlunu etkiliyor ve seni arayıp sormuyor..
Arada kendi aramızda ufak tefek seyler oluyodu ama biz aramızda hallediyoduk Öyle aramızda ayrılcak kadar sorun yasamadık Ben yokken bşy diyomu annesine bilmiyorum Ama dese annesi yine devam edermiydi bana kötü davranmaya bilemiyorum
Maddi acıdan bi sıkıntımız yok ama kredi borcumuz var ödeme zorlugu cekmiyoruz Kaynanam cok tutumlu ve paracı Eşimde para biriktirmeyi cok gerekmedikce harcamamayı sefer Annesiyle bu konuda iyi anlasıyolar Evi neden mi terkettim Kaynanam biz tasınmadan bi kaç gün önce benim bi kaç esya mı ve resimlerimi kesmis ben cok üzüldüm agladım Neyse 2 hafta önce ben albümümü buldum içini bi actım resimlerim yok Kaynanam bebeklikten bu yasıma kadar olan bütün resimlerimi kesmiş Aglamaya söylenmeye basladım Eşimde simdi olan bsy degil deyip beni dahada sinir etti atıstıkMaddi açıdan bağımlı mısınız kv ne?
Geri niye döndünüz ki ..
Eşin demek düşkün görünmese de basbaya annesine düşkün ki lafına bakıyor anasının .
Evi neden terk ettin patlak veren olay nedir ?
Acıkçası ben dogum kontrol hapı içiyodum esimde korunuyodu Ben onunla konustum korunuyosun madem içmiyim su hapı dedim ık mık etti Ben ondan habersiz hapı bıraktım 3 ay olmustu bırakalı Ama esim korunuyodu Bi kere korunmadı banada bsy demedi Bende niye korunmadın falan ddm hap içiyosun bsy olmaz dedi Köpürür kızar diye anlatamadım Bi kerelikten hamile kaldım Hata benim biliyorum ama konusmustum bana hap böyle yan etkiler yapıyo dedim dinlemediBiliyorum kimse bu noktaya gelmek istemez. Ancak sorunlarınız varsa keşke iyi korunsaydın.
Orta nokta bulunacak gibi değil mi?
Kaynanam 1 hafta teyzesinde kalmıs biz gidince 1 haftada kızında kalmıs Gelmiş eve hırsız girmeye kalmıs korkmus falan Kızları annesi 1 ay boyunca bi şekilde eşime baskı yaptı Annem aglıyo duramıyo [Bu arada hırsız olayı dogru ögrendim girmeye kalmıs sonra kaçmıs ) Hasta olursa vebali senin üstüne v.s dediler Esim 2 kere gidip akşam annesinde kaldı yanlız kalamıyo diye Mutsuz yüzü asık solgundu eşim son zamanlarda sonra bi gün tasınmak istedigini söyledi atıstık falan Ben gelmiycem burda kalcam ddm izin vermedi Neyse tasınmaya karar verdik ilan verdik kiracıya yeni aldıgımız esyaları sattık Kaynanamın evine sıgmaz diyenasıl yani? kendi evinize çıktınız,eşya aldınız ev tuttunuz..sonra da evi dağıtıp geri mi döndünüz? ne sebeple?
Söyle bakalım piremses, sen hangi yöntemle korunuyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?