BEKLİYCEM 1 hafta daha ses seda cıkmazsa gidip dava acıcam Beni arayıp sormayan adamla evli kalmam daha fazlaŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki
bulurBna konusmalarını davranıslarını duysanız cevap vermekte haklı oldugumu görürdünüz Eşimle küsüs diyelim Hemen ne olmus bitmiş ögrenmek istiyo anlatmıyoruz aramızda yasıyoruz Ben bu evin insanıyım Ben kaynananım herseyi bilicem bundan sonra dedi bana kaç kere Namazda bile bana eşimle arama sogukluk girsin diye dua ettiğini demişti
KISKANCAKTIN oğlunu paylaşamıycaktın madem neden evlendirdin Beni zorlada almadı 1,5 yıldır o evdeyim kilo verdim dahada ne yediysem içtiysem o evde yaramadı bana ALLAHINDAN BULSUN İNŞALLAH
Elbetteki benimde ona karsı hatalarım olmustur ama ne dediysem hep beni o tesvik etti Ben ayrılmayı getircek kadar yanlıs hata yapmadım Allahından bulsun kimin bu durumda payı varsa Allah hidayet versin akıl fikir versin EŞİM olurda ayrıldıktan sonra pisman olursa tekrar barısmam diye düşünüyorum Ne evlilimi güzel yasattılar ne hamileligimi Ben netten cıkıyorum iyi akşamlarBulur o merak etme bazı yaşlılar rezil ölüyor demek ki acımamak gerek ne yapyı ki kimin canını yaktı ki bunu hak ediyor ,cezasınıda bu dünyada çekiyor
bulur
Bunu basarmak zorundasin cunku onlar cok etkileniyo.ilk zamanlar cok aglardim ve bebegim oyle siki siki sarilip bakardi ki yuzume sonra da ona bunu yasattigim icin agliyordum.sen ne kadar bebek anlamaz desende inan bana herseyi anliyor.su an bebegimin aglayan birini gorunce tepkisini gorsen; hemen bana bakiyoor ve alliyo (agliyor) diyor.yapma arkadasim iyice olc tart bic dusun. Esim benim uni.1 den beri arkadasim yaklasik 13 yildir yani ve 7 yillik esim.sevgimi iliklerime kadar yasardim icim titrerdi.ama simdi evladima baktikca sevgi bu degil diyorum.hep biz fedakarlik yapiyoruz.ve bak dikkat et ne zaman bizim tahammul sinirimiz bitse evliliklerimiz bitme noktasina geliyor.yine diyorum umarim ayrilik olmaz ama sakin kendini birakma. O da tasin altina koysun elini..Esimi seviyorum ona dayanamıyorum bu yüzden kaç gündür kötüyüm Ama karar verdim kafama fazla takmıycam Dikkat ettim bebek huzursuz oluyo ben üzülünce O beni anlasa düsünse umursasa arar bsy yapar der iyi yada kötü Bakalım nolcak Bu arada bu siteye ilk tefa bi yazı paylasıyorum
Acıkçası ben dogum kontrol hapı içiyodum esimde korunuyodu Ben onunla konustum korunuyosun madem içmiyim su hapı dedim ık mık etti Ben ondan habersiz hapı bıraktım 3 ay olmustu bırakalı Ama esim korunuyodu Bi kere korunmadı banada bsy demedi Bende niye korunmadın falan ddm hap içiyosun bsy olmaz dedi Köpürür kızar diye anlatamadım Bi kerelikten hamile kaldım Hata benim biliyorum ama konusmustum bana hap böyle yan etkiler yapıyo dedim dinlemedi
dün buluştuk sadece beni sucluyo sen hatalısın senin degişmen lazım diyo Gelmemi istiyoBunu basarmak zorundasin cunku onlar cok etkileniyo.ilk zamanlar cok aglardim ve bebegim oyle siki siki sarilip bakardi ki yuzume sonra da ona bunu yasattigim icin agliyordum.sen ne kadar bebek anlamaz desende inan bana herseyi anliyor.su an bebegimin aglayan birini gorunce tepkisini gorsen; hemen bana bakiyoor ve alliyo (agliyor) diyor.yapma arkadasim iyice olc tart bic dusun. Esim benim uni.1 den beri arkadasim yaklasik 13 yildir yani ve 7 yillik esim.sevgimi iliklerime kadar yasardim icim titrerdi.ama simdi evladima baktikca sevgi bu degil diyorum.hep biz fedakarlik yapiyoruz.ve bak dikkat et ne zaman bizim tahammul sinirimiz bitse evliliklerimiz bitme noktasina geliyor.yine diyorum umarim ayrilik olmaz ama sakin kendini birakma. O da tasin altina koysun elini..
kendi aramamıs beni kimse doldurmuyo ben doldurusa gelmem tanıyamadın mı beni dedizor durumdasın ancak
kocan şuan halen annesinin dolduruşuna gelmiştir
onun için arayıp sormuyordur
biraz agar konusmussunuz benimle Ben oda korunuyo diye bıraktım Deger vermezse bizde baska yol buluruz elim ayagım tutuyo cok sükürBasbaya cocuk yapmaya calismissin iste. Yani madem böyle adam olmayan anne kuzusu ile halen sevismek istiyorsun, niye hapi biraktin?
Bak görüyorsun, bebek hiiicbirsey degistirmiyor. Sana deger vermeyen biri, bebegede deger vermez.
Hükümet keske "3 cocuk" diye bagirmanin yerine, bir bebegin evliligi tahamir etmedigini, erkekleri degistirmedigini, ülke capinda bi kampanya baslatsa..
Ayrı eve suan cıkmamız imkansız kredi borcuna girip ev almıstık zaten 1 ay zar zor oturabildik Kayınvalidem rahat bırakmadı bazı seyler oldu geri dönmek zorunda kaldı Eşim anne kuzusu degil sadece benim saygılı olmamı cvp vermememi istiyo Benim üzerime geliyosunuz Sen bi yandan annem bi yandan anlatıp duruyo arada kalmaktan bıktım diyo İnanın cok yoruldum artık bendeBak eşinle görüşme bence ana kuzusu o. Ona en büyük ders sensiz bırakmak olur.. Dayan, sabret ne ara ne sor.. İlla ki özlicektir karısını, annesi bir gün doldurur iki gün doldurur ama üçüncü gün eşin pişman olur. Gene de alttan alma.. Ve kesinlikle ayrı eve çıkmadan dönme. Dönersen çünkü gene aynı şeyler olucak.. Boşuna bebeğini üzme karnında..
Ayrı eve suan cıkmamız imkansız kredi borcuna girip ev almıstık zaten 1 ay zar zor oturabildik Kayınvalidem rahat bırakmadı bazı seyler oldu geri dönmek zorunda kaldı Eşim anne kuzusu degil sadece benim saygılı olmamı cvp vermememi istiyo Benim üzerime geliyosunuz Sen bi yandan annem bi yandan anlatıp duruyo arada kalmaktan bıktım diyo İnanın cok yoruldum artık bende
Bebegin bende kalıcagını biliyorum ama ben eşim yanımda olsun istiyorum her anımızda Eşim eve dönmemi istiyoçocuğun doğduğunda tıpış tıpış gelecek geri..boşanma davasını açarsan da bebek nitekim sende kalacak.
Bebegin bende kalıcagını biliyorum ama ben eşim yanımda olsun istiyorum her anımızda Eşim eve dönmemi istiyo[/QUO
Eşinin davranışları nasıl? Hangi davranışlarının çocuğunuza benzememesini istiyorsunuz ki?Ben de hamileyim ve boşanmayı düşünüyorum arkadaşlar :S Ama bizde boşanmayı isteyen taraf benim, eşim değil. Artık çok yoruldum çok bıktım. Sürekli değişecek diye sabır çekiyorum. Ama değişeceğini bekliyor olmak sadece körlükten geliyor bunu anladım. Eskisi kadar sevmiyorum artık. Ve çocuğumun saygısızlıklar görerek büyümesini hiç istemiyorum. Benim elimde büyüyünce en azından daha düzgün bir insan olacak diye düşünüyorum çünkü babası sürekli hakaretler eden dayakla büyümüş bana da bu şekilde davranmış bir insan ve ben çocuğumun bu örnekle büyümesini istemiyorum. Eşim babasından gördüğünü uyguluyor. Benim çocuğum, eşim gibi büyümemeli kesinlikle... Nolur bişeyler diyin arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?