- 25 Ocak 2024
- 810
- 706
- 23
- 29
- Konu Sahibi kucuksusam
-
inşallah konunun devamını da yazarsınızBen 1,5 senelik evliyim şu an 6,5 aylık hamileyim. Eşim inşaat mühendisi yurt dışında çalışıyor. Ocak ayında gitti ve o gittikten sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Eşim gittiğinden beri sadece 1 maaş aldı. Şimdi bayram için izne gelecek. Ben geri dönerse onu boşayacağımı söyledim. O da geri döneceğini söyledi. Sizce yanlış mı yapmış olurum?
inşallah konunun devamını da yazarsınız
geri gelirsen boşayacam diye neden dediniz?
6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorumBoşanma sebebini anlamadım
Sorun bütün hamileliğimi tek geçirmem ve bunun bi karşılığı olmaması. Maaş almadığı halde tekrar yurt dışına gitmek istemesiTamam da sorun ne
y.dışı işlerde öyle oluyor maaşlar geriden geliyor kaldı ki yeni gitmiş, normalde 2-3 ay geriden gelir. yeni diye heralde biraz daha fazla olmuş.6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorum
6 aydır tek bir maaş almamıştır o sana öyle söylüyor muhtemelen.6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorum
Yani tabi haklısın hamilelik boyunca hiç yanında bulunmamış olacak ama zorunlu bi durum mu gitmesi, burada iş bulamıyo mu zaten 1 maaş almış - ya da sana mı öyle diyo- yani öncelikle bunu konuşun boşanma konusundan önce6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorum
Aynı işe dönmek istiyorNeden ger gitme konusunda ısrarcı. 6 ayın 5. Ayı mı buldu işi aynı işe mi dönmek istiyor
Anlatamamışım kendimi. Bayram izninden tekrar geri yurt dışına gidip çalışmayı düşünüyormuş. Ben de gidersen boşanalım dedim
ne iş yapıyor?Aynı işe dönmek istiyor
E aynı işe dönmek istiyorsa haklı değil mi 5 ayda iş bulmuş ve maaş almaya başlamış. Bir süre sonra da sen gidersin yanına çocukla. Hatta belki doğumu orada yaparsınAynı işe dönmek istiyor
türkiyeden işçi götüren şantiye işi muhtelemenMaas vermeyen nasil bir is bu?
yahu yazmış ya inşaat mühendisi diyene iş yapıyor?
Eşim daha önce de yurt dışında çalıştı ama hiç böyle olmamıştı. Planımızda ben de bir süre sonra yanına gidecektim ama hamile olduğumu öğrenince olmadı. Çok küçük bir ywrde hastahane falan yoky.dışı işlerde öyle oluyor maaşlar geriden geliyor kaldı ki yeni gitmiş, normalde 2-3 ay geriden gelir. yeni diye heralde biraz daha fazla olmuş.
eşinizle böyle bir planınız yok muydu? onun y.dışında çalışması gibi? sürpriz bir iş teklifi mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?