Hamileyken Boşanmak

kucuksusam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
810
706
23
29
Ben 1,5 senelik evliyim şu an 6,5 aylık hamileyim. Eşim inşaat mühendisi yurt dışında çalışıyor. Ocak ayında gitti ve o gittikten sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Eşim gittiğinden beri sadece 1 maaş aldı. Yani ocak haziran ayları arasında çalıştı ama sadece 1 aylık para aldı. Şimdi bayram için izne gelecek. Ben yurtdışına tekrar giderse onu boşayacağımı söyledim. O da umursamadı ve gideceğini söyledi. Sizce yanlış mı yapmış olurum?

Son düzenleme:
inşallah konunun devamını da yazarsınız

geri gelirsen boşayacam diye neden dediniz?

6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorum
y.dışı işlerde öyle oluyor maaşlar geriden geliyor kaldı ki yeni gitmiş, normalde 2-3 ay geriden gelir. yeni diye heralde biraz daha fazla olmuş.

eşinizle böyle bir planınız yok muydu? onun y.dışında çalışması gibi? sürpriz bir iş teklifi mi oldu?

6 aydır eşim yurt dışında ve sadece 1 maaş aldı. Ben izin için geldiğinde yurt dışına tekrar gitmesini kabul etmediğim için boşanmayı düşünüyorum
Yani tabi haklısın hamilelik boyunca hiç yanında bulunmamış olacak ama zorunlu bi durum mu gitmesi, burada iş bulamıyo mu zaten 1 maaş almış - ya da sana mı öyle diyo- yani öncelikle bunu konuşun boşanma konusundan önce

Haklısınız. Böyle boşvermişlik olmaz bence ya, hayatı paylaşmak için evleniyoruz ne anlamı kaldı evliliğin.

Eşim daha önce de yurt dışında çalıştı ama hiç böyle olmamıştı. Planımızda ben de bir süre sonra yanına gidecektim ama hamile olduğumu öğrenince olmadı. Çok küçük bir ywrde hastahane falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…