Hamileyken Boşanmak

O açtı bu konuyu sen de gel diye ama ben gidersem orada doğum yapmak zorunda kalırım. Ailemi getirecek para da olmayacak ve sağlık ocağı gibi bir yerde doğurmam gerekecek. Gelmek istemeyeceğimi biliyo

Bugün gebelik şekerini ölçtürmeye gittim tek başıma bayıldım. O kadar üzüldüm ki halime
bence şimdilik kendinizi telkin edin. yani size karışmak istemem ama bebek her şeyden önemli. strese üzüntüye çok gelmemeniz lazım. eşinizle bi hislerinizi ona ihtiyacınız oldugunu bi konuşun. baktınız inatla gitmek istiyor. bırakın gitsin. kadınlar güçlü varlıklar her şeyin üstesinden gelirsiniz. doğuma az kalmış zaten. boşanma düşüncenizi da zamanı gelince değerlendirirsiniz. bebişe ve kendinize iyi bakın <3

İşte hakediş alamamış şirket kasada para yokmuş para olunca 2 aylık maaş alacakmış
Bana hikaye pek iç açıcı gelmedi.
İnşaat müh deyince diye Türkistan coğrafyasından bir yer olduğunu tahmin ettim ama hikayenin geri kalanı saçma sapan.
Siz hamilesiniz, eşiniz maaş alamıyor, patronu arayıp gelme diyor, sizin zaten gidebilecek durumunuz yok.
Burada dursa 6 ayda daha fazla para kazanırdı ya da mantıklı bir insan zaten gidip başka şirketle anlaşırdı. Toplanın siz de tamam geliyorum diyin gidin.
Birkaç ay sonra dönersiniz geri yapamıyorum diye.

Özbekistan'a 30 günü aşmamak koşuluyla vizesiz seyahat edebiliyor Türk pasaportu taşıyan kişiler. eşiniz daha uzun süredir ikamet ettiği ve çalıştığı için çalışma iznine başvurmak zorunda kalmıştır. yüksek ihtimalle bu başvuru esnasında işvereninin sponsor olmuş olması ve yüksek ihtimalle de bununla beraber maaş bordrosunu ibraz etmiş olması gerekir. ödenmeyen maaşlardan ötürü de birçok ülkede çalışanlar maalesef çalışma izinlerini kaybedebiliyor.
bu durumda ya siz bizi kandırıyorsunuz ya da eşiniz sizi maaş ödenmediği konusunda kandırıyor.

küçük bir araştırma ile şunu buldum:

kadının 15 gün sonra uçağa binme yasağı başlayacak, 15 günde bayram zaten adam burada olacak kadın orada dağbsaında şantiyeye mi gitsin kendi başına?
bebeği orada doğurması ayrı.

ha doğumdan sonra bebek de biraz büyüyünce gitsin diyorsanız daha 6 ay var ona

Ayda bir tacikistan sınırından gir çık yapıyo. Turist vizesiyle çalışıyo çalışma vizesi yok

Kaç aylık hamile olduğuna siz yazınca baktım, yeni sandım ben. Gidemez o zaman hiçbir şekilde, adam da bunu biliyor zaten.

Bir de kan uyuşmazlığımız var gebelik şekerim çıktı doktorun uçuş onayı vereceğini de sanmıyorum

Ayda bir tacikistan sınırından gir çık yapıyo. Turist vizesiyle çalışıyo çalışma vizesi yok

bu dediğinizin hukuki bir düzlemi yok. bu şekilde de yıl içerisinde o bölgede bulunabileceğiniz gün sayısı kanunen sınırlandırılmıştır. ayrıca turist vizesi ile çalışmaya izin verilmez. eşinizin dönmesini mi istiyorsunuz? gerekli makamlara inşaatta kaçak işçi çalıştırıldığına dair ihbarlarda bulunun. eşiniz sınır dışı edilir.
dediğim gibi, ya siz bizi yanıltıyorsunuz ya da siz, eşiniz tarafından ne olduğu tam tarif edilmeyen bir saçmalık içindesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…