- 25 Ocak 2024
- 810
- 706
- 23
- 29
- Konu Sahibi kucuksusam
-
O açtı bu konuyu sen de gel diye ama ben gidersem orada doğum yapmak zorunda kalırım. Ailemi getirecek para da olmayacak ve sağlık ocağı gibi bir yerde doğurmam gerekecek. Gelmek istemeyeceğimi biliyoPatron kimsenin karısının gelmesine bir şey demiyorken niye sadece sizi istemesin? Sırf gelmeyin diye yanındaki bir arkadaşını konuşturmuştur inanmayın bu yalanlara. Tamam ben seninle gelicem diyin. Gerçekten gitmek istemeseniz bile gidecek gibi yapın valiz hazırlayın. Bakalım ne diyecek
E peki 6 ay çalışıp 1 ay maaş alıp yine de devam etmek istemesini neye bağlıyor bunu sordunuz mu? Kim para ALMADIĞI yerde çalışırBiliyorum. Eşim kendi söyledi bana yerliler açmış ona bu konuyu sana kadın bulalım demişler
Boşan dedi ben senin için çabalıyorum çile çekiyorum dediboşanıcam dediğinde ne diyor peki?
O parasının içerinde kalmayacağına inanıyor. Her şey düzelecek diyoE peki 6 ay çalışıp 1 ay maaş alıp yine de devam etmek istemesini neye bağlıyor bunu sordunuz mu? Kim para ALMADIĞI yerde çalışır
eşine dürüst olmayabilir , belki de maaş alıyordur. dediğiniz gibi kim para almadıgı yere gider kiE peki 6 ay çalışıp 1 ay maaş alıp yine de devam etmek istemesini neye bağlıyor bunu sordunuz mu? Kim para ALMADIĞI yerde çalışır
Bugün gebelik şekerini ölçtürmeye gittim tek başıma bayıldım. O kadar üzüldüm ki halimebence hamile iken sizi tek bırakmaması lazım. hamilelikte ona ihtiyacınız olacak.
Ben de o şekilde düşünüyorum, acaba bunu sorgulayınca bahane ne oldu onu merak ettimeşine dürüst olmayabilir , belki de maaş alıyordur. dediğiniz gibi kim para almadıgı yere gider ki
Özbekistançok özel olmazsa hangi ülkeye gitti?
İşte hakediş alamamış şirket kasada para yokmuş para olunca 2 aylık maaş alacakmışBen de o şekilde düşünüyorum, acaba bunu sorgulayınca bahane ne oldu onu merak ettim
çok üzüldüm çok zor süreçler zaten birde tek geçirmek aşırı zor. bunun birde doğumu var doğum sonrası varBugün gebelik şekerini ölçtürmeye gittim tek başıma bayıldım. O kadar üzüldüm ki halime
bence şimdilik kendinizi telkin edin. yani size karışmak istemem ama bebek her şeyden önemli. strese üzüntüye çok gelmemeniz lazım. eşinizle bi hislerinizi ona ihtiyacınız oldugunu bi konuşun. baktınız inatla gitmek istiyor. bırakın gitsin. kadınlar güçlü varlıklar her şeyin üstesinden gelirsiniz. doğuma az kalmış zaten. boşanma düşüncenizi da zamanı gelince değerlendirirsiniz. bebişe ve kendinize iyi bakın <3Bugün gebelik şekerini ölçtürmeye gittim tek başıma bayıldım. O kadar üzüldüm ki halime
Bana hikaye pek iç açıcı gelmedi.İşte hakediş alamamış şirket kasada para yokmuş para olunca 2 aylık maaş alacakmış
Özbekistan
Özbekistan'da çalışma izni başvurusu yaparken maaş bordrosu genellikle gerekli bir belge olabilir. Maaş bordrosu, işverenin yabancı çalışanı resmi olarak istihdam ettiğini ve belirli bir ücret ödediğini gösterir. Bu belge, çalışanın ekonomik olarak kendini destekleyebileceğini ve ülkedeki yasal çalışma şartlarına uygun olduğunu kanıtlamada önemli bir rol oynar.
Özellikle, yabancı çalışanın ücretinin Özbekistan'daki minimum ücret standartlarına uygun olduğunu doğrulamak için maaş bordrosu talep edilebilir. İşveren tarafından sağlanan bu belge, çalışma izni sürecinin bir parçası olarak ilgili göçmenlik veya çalışma bakanlığına sunulur.
Çalışma izni ile ilgili daha spesifik bilgiler ve güncel prosedürler için, işverenin insan kaynakları departmanı veya Özbekistan'daki ilgili resmi kurumlarla iletişime geçmek en doğrudur.
kadının 15 gün sonra uçağa binme yasağı başlayacak, 15 günde bayram zaten adam burada olacak kadın orada dağbsaında şantiyeye mi gitsin kendi başına?Bana hikaye pek iç açıcı gelmedi.
İnşaat müh deyince diye Türkistan coğrafyasından bir yer olduğunu tahmin ettim ama hikayenin geri kalanı saçma sapan.
Siz hamilesiniz, eşiniz maaş alamıyor, patronu arayıp gelme diyor, sizin zaten gidebilecek durumunuz yok.
Burada dursa 6 ayda daha fazla para kazanırdı ya da mantıklı bir insan zaten gidip başka şirketle anlaşırdı. Toplanın siz de tamam geliyorum diyin gidin.
Birkaç ay sonra dönersiniz geri yapamıyorum diye.
Ayda bir tacikistan sınırından gir çık yapıyo. Turist vizesiyle çalışıyo çalışma vizesi yokÖzbekistan'a 30 günü aşmamak koşuluyla vizesiz seyahat edebiliyor Türk pasaportu taşıyan kişiler. eşiniz daha uzun süredir ikamet ettiği ve çalıştığı için çalışma iznine başvurmak zorunda kalmıştır. yüksek ihtimalle bu başvuru esnasında işvereninin sponsor olmuş olması ve yüksek ihtimalle de bununla beraber maaş bordrosunu ibraz etmiş olması gerekir. ödenmeyen maaşlardan ötürü de birçok ülkede çalışanlar maalesef çalışma izinlerini kaybedebiliyor.
bu durumda ya siz bizi kandırıyorsunuz ya da eşiniz sizi maaş ödenmediği konusunda kandırıyor.
küçük bir araştırma ile şunu buldum:
Kaç aylık hamile olduğuna siz yazınca baktım, yeni sandım ben. Gidemez o zaman hiçbir şekilde, adam da bunu biliyor zaten.kadının 15 gün sonra uçağa binme yasağı başlayacak, 15 günde bayram zaten adam burada olacak kadın orada dağbsaında şantiyeye mi gitsin kendi başına?
bebeği orada doğurması ayrı.
ha doğumdan sonra bebek de biraz büyüyünce gitsin diyorsanız daha 6 ay var ona
Bir de kan uyuşmazlığımız var gebelik şekerim çıktı doktorun uçuş onayı vereceğini de sanmıyorumkadının 15 gün sonra uçağa binme yasağı başlayacak, 15 günde bayram zaten adam burada olacak kadın orada dağbsaında şantiyeye mi gitsin kendi başına?
bebeği orada doğurması ayrı.
ha doğumdan sonra bebek de biraz büyüyünce gitsin diyorsanız daha 6 ay var ona
Ayda bir tacikistan sınırından gir çık yapıyo. Turist vizesiyle çalışıyo çalışma vizesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?