- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi kucuksusam
-
kaçırmışım orayı öyle miymiş 6 ay içinde 1 kez maaş alması bana pek mantıklı gelmedi yayahu yazmış ya inşaat mühendisi diye
Evimiz arabamız var. Ben de çalışıyordum düne kadar. Düğün takılarına falan dokunmadık. Asgari ğcretle bile çalışsa geçinirizYani tabi haklısın hamilelik boyunca hiç yanında bulunmamış olacak ama zorunlu bi durum mu gitmesi, burada iş bulamıyo mu zaten 1 maaş almış - ya da sana mı öyle diyo- yani öncelikle bunu konuşun boşanma konusundan önce
maaş konusu hiç böyle olmamıştı demek istediniz sanırım.Eşim daha önce de yurt dışında çalıştı ama hiç böyle olmamıştı. Planımızda ben de bir süre sonra yanına gidecektim ama hamile olduğumu öğrenince olmadı. Çok küçük bir ywrde hastahane falan yok
Üzgünüm hamileyim ve çok ağlıyorum kendimi çok ifade edemedimEşinize de böyle anlaşılmaz konuştuğunuz için sorunu anlamamış olabilir mi?
Sadece soruyorum
Benim adam da mühendis ve yurtdışına çalıştı farklı farklı firmalarda hiç öyle bir durum olmadı. Her zaman vaktinde yattı. En fazla birkaç hafta gecikme oldu. Kaldı ki 2-3 ay geriden gelme durumu değil, 6 ay diyor.türkiyeden işçi götüren şantiye işi muhtelemen
bu işlerin hepsinde maaşlar 2-3 ay geriden gelir
özellikle de daha önceden aynı firmayla çalışmadıysan
İnanın aklıma bu geliyo. Özbekistanda herkesin metresi falan var çok ğzülüyorumBenim adam da mühendis ve yurtdışına çalıştı farklı farklı firmalarda hiç öyle bir durum olmadı.
Konu sahibi bu adam sırf size para yollamamak için sadece bir maaş aldım diye yalan söylüyor bence.
maaşı tr'ye yatmıyor mu?İnanın aklıma bu geliyo. Özbekistanda herkesin metresi falan var çok ğzülüyorum
Şantiye dağ başında ama herkes eşini merkeze götürmüş kiralar zaten 100$ falan ben gelmek istediğimde eşimin partonu beni arayıp gelme burası çok pis enfeksiyon kaparsın dedimaaş konusu hiç böyle olmamıştı demek istediniz sanırım.
o zaman bu firma tırtmış biraz.
ama genelde dağbaşı, imkanı kıt, eş götürülemeyen yerler oluyor şantiyeler
benim kuzenim sadece 2 sene filan azarbaycana gitti eş yanına, 10 senedir evlilier o hep tr'de tek kalıyor
Ayy bir de özbekistan mı? Felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ama ordaki kadınlar türkiyeye kapağı atmak için bizim ülkeden erkek buldu mu yapışıyorlar (neden buraya gelmeyi bu kadar istiyolar bilmiyorum ama çok meraklılar). O bir maaş almamıştır emin olabilirsiniz. Orda yemiştir maaşı. Bu adam gerizekalı değil herhalde 6 ay çalışıp para alamadığı yere geri dönsünİnanın aklıma bu geliyo. Özbekistanda herkesin metresi falan var çok ğzülüyorum
Normalde öyle olmalı yatak tek maaş benim banka hesabıma yattımaaşı tr'ye yatmıyor mu?
keşke gitmeden maaşın buraya yatmasını konuşsaydınız.
metres konusunda haklısınız, maalesef.
Yani şimdi bir şey dersem linç edilebilirim ama diyeceğim.İnanın aklıma bu geliyo. Özbekistanda herkesin metresi falan var çok ğzülüyorum
Babamla konuştum o öyle biri değil kaptırdığı parayı almaya çalışıyodur diyoAyy bir de özbekistan mı? Felaket tellalı gibi olmak istemiyorum ama ordaki kadınlar türkiyeye kapağı atmak için bizim ülkeden erkek buldu mu yapışıyorlar (neden buraya gelmeyi bu kadar istiyolar bilmiyorum ama çok meraklılar). O bir maaş almamıştır emin olabilirsiniz. Orda yemiştir maaşı. Bu adam gerizekalı değil herhalde 6 ay çalışıp para alamadığı yere geri dönsün
Çok ilginç ya, eşinizin ağzı dili yok mu? Patron niye arayıp söylüyorŞantiye dağ başında ama herkes eşini merkeze götürmüş kiralar zaten 100$ falan ben gelmek istediğimde eşimin partonu beni arayıp gelme burası çok pis enfeksiyon kaparsın dedi
Biliyorum. Eşim kendi söyledi bana yerliler açmış ona bu konuyu sana kadın bulalım demişlerYani şimdi bir şey dersem linç edilebilirim ama diyeceğim.
Kimi tanısam o bölgelere giden metres buluyorlar, buradan hangi özbekistanlıyı tanısam çok içten pazarlıklı oluyorlar. Paraya meraklılar, işlerini çok iyi yapıp sonra maaşım az çekip çok para istiyorlar.
Yani insanları heralde inanılmaz yoksul diye bakmak istiyorum olaya, giden erkekler anında metres bulabiliyor.
Çok kötü yerde çalışıyor eşiniz. Sakince konuşun, tehdit etmeyin ama bu şekilde tek başınıza hamililekli başa çıkamayacağınızı falan söyleyin.
Eşim de istemiş gelmemi ama partonu istememiş ben de inanmadım partonuyla beni konuşturduÇok ilginç ya, eşinizin ağzı dili yok mu? Patron niye arayıp söylüyor
o olay öyle olmamıştır da, patronundan kendi rica etmiştir böyle söyle diye. madem gelmeni istiyor o zaman o dönsün senden uzak kalmak istemyorsa. hem 1 maaş alacak hem orda kalmak isteyecek. hiç zannetmiyorum bence daha farklı olaylar var.Eşim de istemiş gelmemi ama partonu istememiş ben de inanmadım partonuyla beni konuşturdu
Bir iş karıştırıyorsa patronu da haberdar kesin.Eşim de istemiş gelmemi ama partonu istememiş ben de inanmadım partonuyla beni konuşturdu
Ben de böyle düşünüyorum ama elimde kanıtım yok hiçbir şey yoko olay öyle olmamıştır da, patronundan kendi rica etmiştir böyle söyle diye. madem gelmeni istiyor o zaman o dönsün senden uzak kalmak istemyorsa. hem 1 maaş alacak hem orda kalmak isteyecek. hiç zannetmiyorum bence daha farklı olaylar var.
boşanıcam dediğinde ne diyor peki?Ben de böyle düşünüyorum ama elimde kanıtım yok hiçbir şey yok
Patron kimsenin karısının gelmesine bir şey demiyorken niye sadece sizi istemesin? Sırf gelmeyin diye yanındaki bir arkadaşını konuşturmuştur inanmayın bu yalanlara. Tamam ben seninle gelicem diyin. Gerçekten gitmek istemeseniz bile gidecek gibi yapın valiz hazırlayın. Bakalım ne diyecekŞantiye dağ başında ama herkes eşini merkeze götürmüş kiralar zaten 100$ falan ben gelmek istediğimde eşimin partonu beni arayıp gelme burası çok pis enfeksiyon kaparsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?