Bende siz mağdursunuz sandım.
Hamileyken veya değilken boşanma kararı alan kadınların bu kararı çok zor aldıkları kesin.
Önyargıya HAYIR diyorum konunuzla alakalı!
Erkeklerin en çok istediği şey seks olunca normal olarak hamile eşlerinin hormonları, karınlarındaki melekler filan pek umurlarında olmuyo. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii.Öncelikle söylemeliyim ki evli yada hamile değilim bu konuyu açma sebebim gerçekten kafamı meşgul eden bir soru olması...
forumda ve çevremde gördüğüm kadarıyla bayanlar ya hamileyken yada doğumdan hemen sonra boşanıyorlar. bunun sebebi nedir neden hep aynı dönemlerde boşanma vakaları artış gösteriyor ? hormonlar mı yoksa erkekler mi bu dönemde değişiyor anlayamıyorum. evlisin mutlusun ki o adamdan yada kadından çocuk yapmıssın dünyalar güzeli bir meleğin olmuş. ama boşanmak neden ? bu dönemde düşünceler mi değişiyor yoksa erkekler mi rahat durmuyor anlamış değilim. evlenmektende çocuk yapmaktanda korkar olduk... Allah herkese evliliğinde daimi mutlulut ve huzur versin...
Ben de hamileyken bosanma surecine girmistim cunku aldatilmistim. Hic kimse kurdugu ailesini oyle kolay bozmaz. Artık son noktaya gelinmistir ki bu karar alinir. Bunu yasamayan bilmez Allahim kimseye yasatmasin atesten gömlekti o gunler
Kadin olmak her konuda zor oldugu gibi anne olmak cok daha zor. Keske annelik duygusu gibi erkeklerdede babalik duygusu olabilseydi binbir zorluga katlanan kadin birde erkegin kahrini cekmek zorunda kaliyor ya cok uzuluyorum nereye baksam hamile ve bosanmak uzere olan bir anneCok buyuk problemler oldugu icin bosanmak istiyorlar. Hamilelik oncesi problem olmuyor cunku buyuk endiseler yok. Hamileyken veya cocuk yeni dogmusken en onemli sey bebek oluyor, e haliyle diger taraf bu bebege eziyet edecekse, adam gibi bakamiyacaksa, devamli kadin bebegiyle surunecek gibiyse her anne cocugunu dusunup cikmak ister o iliskiden. Zaten bu kadar sorunu olan kadinlar buraya gelip dert ortagi ararken, bir kac destek sozu duymaya bu kadar muhtacken sacma sapan agresif yorum yaparak begeni toplamaya calisan duygusuz, sacma kadinlarin ego triplerini izlemek cok uzucu. Daha gecen gun bir tanesini gordum, bi kibirli kibirli yazmis altinda da uc bes begeni, ne buyuk is basarmislar. Ahmak insanlar.
Onyargili degilim sadece anlamaya calisiyorum cevremde hamileyken bosanan sayisi oldukca fazla ben erkek yada kadin suclu demedim elbetteki sorun yoksa ayrilikta olmazBende siz mağdursunuz sandım.
Hamileyken veya değilken boşanma kararı alan kadınların bu kararı çok zor aldıkları kesin.
Önyargıya HAYIR diyorum konunuzla alakalı!
Ben de hamileyken bosanma surecine girmistim cunku aldatilmistim. Hic kimse kurdugu ailesini oyle kolay bozmaz. Artık son noktaya gelinmistir ki bu karar alinir. Bunu yasamayan bilmez Allahim kimseye yasatmasin atesten gömlekti o gunler
Bi saattir konu acmaya calisiyodum buda yakin sayilir..ben 4 yillik evliyim ve hersene bi aorun yasadim kayinvalideden kaynimdan cevreden..gecen sene cocuk istiyoduk butun testlerimizi yaptik kaynimla birbirimize girdim ve evi terk ettim..neyse yeniden baristik ettik 1 sene gecti ve suan kayinvalideyle sorunlar yasiyorum bu ay asilama yaptirdim ve 29 da belli olucak,bugun artik son noktadaydim kv. Karsi bu cocuk olmazsa bosanirim diye mirildandim kendimle..ben cocugu evliligim daha iyi olsun diye degil artik bi evlat istiyorum..esim dunya tatlisi biri ama cok anneci simdi simdi anliyo degerimi..ama laf sokma sanati var kv. Bem yetisemiyorum hep sonradan geliyo aklimaaÖncelikle söylemeliyim ki evli yada hamile değilim bu konuyu açma sebebim gerçekten kafamı meşgul eden bir soru olması...
forumda ve çevremde gördüğüm kadarıyla bayanlar ya hamileyken yada doğumdan hemen sonra boşanıyorlar. bunun sebebi nedir neden hep aynı dönemlerde boşanma vakaları artış gösteriyor ? hormonlar mı yoksa erkekler mi bu dönemde değişiyor anlayamıyorum. evlisin mutlusun ki o adamdan yada kadından çocuk yapmıssın dünyalar güzeli bir meleğin olmuş. ama boşanmak neden ? bu dönemde düşünceler mi değişiyor yoksa erkekler mi rahat durmuyor anlamış değilim. evlenmektende çocuk yapmaktanda korkar olduk... Allah herkese evliliğinde daimi mutlulut ve huzur versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?