Hamileyken Dayak Siz Olsanız

empati yapın demişsin canım ben olsam bebeğimden vazgeçmezdim ama o kişiden işte bunu bilmiyorum belki formalite icabı evlenirdim şuan nasıllar bilemiycem eğer bu saygısızlık devam ediyorsa ayrılırdım herhalde

annesi babası ayrı annesinden ayrı şehirde yaşadığı için annesininde haberi yok doğal olarak bebek içinde erken doğum demişler ve sanırım konuyu anlamamıssınız siz bu durumda olsanız ne yapardınız diye sormustum arkadasım ne yapsın ayrılsın mı diye değil
raporu neden göstermediğini sormadım ama adamın bekarete önem vermediği kesin sadece yalan söyledigini düşündüğü için öyle konusmus yani bakire olmasın ama yalanda sölemesin mantıgında
şimdi nasılmış araları?
ona göre yorum yapmak istiyorum.
şimdi iyi diyor eve bağlı beni seviyor ama içimde bir yara o olay unutamıyorum diyor
psikolojısı bozuk
ben o ne yapsın diye sormamıstım siz bu durumda olsanız ne yaparsınız demiştim
Ya şimdi bu kız evlenmiş mi evlenecek mi? anlamadım ben.
Madem evli, cidden 1 yıl sonramı aklı bşına geldi ?
1 yıldır evli zaten ama o olayı unutamıyorum dyor
bebek vardı aldıramazdım diyor ondan evlenmiş
devam etmiyor diyor 1 defa olmus bitmiş ama içinde yara

ben olsam ne yapardim .ben olsam bende evlenirdim cunku bebegi aldiramazdim ayrica ailem boyle birseyi duyarsa sonum hic iyi olmazdi o yuzden mecburiyetten evlenirdim ama kisa zaman sonrada bosanirdim. cunku evlenip bosanmakla hamile olup nikahsiz yasamak arasinda benim aileme gore buyuk fark var bu durumda goz onunde sadece ailemin dusuncelerini dusunerek hareket etmis olurdum.

bende bunu yapardım canım
ama öncesinde şunu belirtiyim başıma böyle birşey gelmezdi zaten
çünkü ne ben ne de ailem evlilik dışı beraberliği kabul etmeyiz:1no2:

ben olsammm
ayrılır ve bebegi aldırırdımm
allah kimseye yaşatmasınn çok zor bişeyy peki şuan hala evlilermi????????

bir hafta değil nikah günüde olsa ayrılırdım.önce erkek kendine baksın bütün kıslara sarkıntılık yap önce erkek kendi gidip rapor alsın.böyle dengesi insanlara nıyeyse tahammül edemiyorum.allahım kımseye yaşatmasın

bende bunu yapardım canım
ama öncesinde şunu belirtiyim başıma böyle birşey gelmezdi zaten
çünkü ne ben ne de ailem evlilik dışı beraberliği kabul etmeyiz:1no2:

ee etabiki bende aynen evlilik disi birliktelik olmaz bizde olmus farzettik bu seferlik:jeyyar:

hayal kurmayı kahvaltı etmekle es değer bulan ben...
hayal kurardım düzelecek diye vazgeçmezdım sanırım

Allah kimseye göstermesin çok zor bir durum ama ne yapar eder o adamla evlenmez çocuğuda aldırırdım öyle bi adamı baba olmaya laik göremem ben,belkide senin bilmediğin daha neler vardır çok zor bir durum Allah arkadaşına güç versin

ben de bilmedigim seyler olduguna inanıyorum birgün bir araya gelsek anlatacak çok şey var diyor ama şehirlerimiz çooook uzak sanmıyorum görüşebileceğimizi ama üzülüyorum ona

sen böyle diyince daha da üzüldüm arkadaşının haline.Allah oğlunun yüzüne baksında adam yola gelsin yoksa daha çok çeker kim bilir ne halde

Sizin arkadaşınızın ilişkisi hakkında yaptığınız gözlemlere dayanarak, arkadaşınız ilişkisi boyunca hiç düşünmemiş diyebilirim ne yazık ki... Nitekim düğün zamanı geldiğinde de düşünmemeye devam etmiş. Bu şartlara rağmen kendimi arkadaşınızın yerine koyacak olursam, kesinlikle o kişiyle evlenmezdim ve gerekeni de yapardım.

(Biliyorum çok sevdiğiniz bi arkadaşınız ama yerinizde olsam o kişi için kendimi üzmezdim. Arkadaşınızın bu kadar uzun süre düşünmeme başarısına çok ama çok şaşırdım. Büyük sorumsuzluk. Yani sadece bi gecelik bi olay olsa, alkolün etkisi derdim ama... kocasının potansiyeli ürkütücü boyutta!)

Ben düğünden vazgeçerdim,bebeği de aldırırdım.

Ben hamileyken bana el kaldıran bir adamla işim olmaz benim.Böyle birinden de çocuk dünyaya getirmezdim asla..

Ve bu kişi ünlü bir şarkıcının kardeşi yani oda tanınan biri bunu söylemek istememiştim ama söyleyeyim işi dolayısıylada basınla içiçe olan biri bunlar sevgiliyken her gece dışarda ve o şehrin yerel dergisinde devamlı fotoğrafları var her sayıda yani anlatabildimmi bilmiyorum bunlar gözünü çok boyamış ne oldum delisi olmuş para ün bi arada olunca ama sonucta en büyük hata kendisinde en başından beri ne oldugunu biliyordu eşinin kendimi çok üzmüyorum bebişin fotoğraflarını görüp ona üzülüyorm sonucta er geç ya annesiz ya babasız büyümeye mahkum olacak bir kız çocugu

kendi düşen ağlamazmış ne diyeyim ........akıl var mantık var genede evlenmiş ya çekecek ya ayrılacak ...

olmaz olmaz demem hata bizler için
herne kadar şimdi olmaz diyorum ama
şimdi ben bu kişiyim o dayağı yedim ve o zaman bişey yapamadım ve evlendim
bu olaydan sonraki gelişmeler benim tavrımı belirler
bu olaydan başka dayak olayı gerçekleşmemişse
ve adam doğru anlamda gelişme sağlamışsa iyi yönde
pişmanlığı varsa seviyorsa beni unutmasamda hatırlamamak için çaba sarf ederek devam ederim
ama bu dayağın benzeri bir daha yaşanırsa bir saniye bile düşünmeden eyvallah görüşmeyelim mümkünse derim
çocuğu bahane etmem o ortamda çocuk akıl sağlığı düzgün büyümez zaten
dayak eşşeğe bile yakışmaz bana göre hayvana yapılan eziyet bile bir sene gözümün önünden gitmedi benim
insana eziyet kimin haddine

Anlıyorum.. yaşı da çok küçükmüş bi de. Yazdıklarından anladığım ilişki ile şu yukarıda yazılanlar cidden örtüşüyor. Onun için belki de her şey oyundu, ta ki çocuk olana kadar. Bebek için üzülmekte de haklısın. Umarım o ebeveynlerinden daha olgun bi yapıya sahip olur ve minimum zarar alır bu ilişkiden. Aslında şu an her şey yolundaymış. Neticede herkes hata yapar, bu %100 değişmeyecekleri anlamına gelmez :))

Benim kafama bişi takıldı ama, şu an 22 yaşında demiştin ya, yüksek okul mezunu mu yoksa öğrenciyken mi başladı ilişki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…