Anlıyorum.. yaşı da çok küçükmüş bi de. Yazdıklarından anladığım ilişki ile şu yukarıda yazılanlar cidden örtüşüyor. Onun için belki de her şey oyundu, ta ki çocuk olana kadar. Bebek için üzülmekte de haklısın. Umarım o ebeveynlerinden daha olgun bi yapıya sahip olur ve minimum zarar alır bu ilişkiden. Aslında şu an her şey yolundaymış. Neticede herkes hata yapar, bu %100 değişmeyecekleri anlamına gelmez :))
Benim kafama bişi takıldı ama, şu an 22 yaşında demiştin ya, yüksek okul mezunu mu yoksa öğrenciyken mi başladı ilişki?
arkadaşım beni tanımadığın için böyle bir yorum yapmıssın neden yalan söyleyeyim ya bana olayı anlattıgında ben ne yapardım diye düşündüm ve herkes benim gibi mi tepki verirdi öğrenmek istedim e konu hosuna gitmediyse yazmazsın bulandırmaya gerek yok sonucta hayat bu kimin basına ne gelecek belli değil burada ayrılırım diyenlerde var ayrılmam diyenlerde var paylaşım sadece anladın mıarkadaşım kusura bakma ama siz olsanız ne yapardınız diye sormuşsun.. sen burdaki bütün cevapları okuyup arkadaşına mı ileticektin bak böyle bi fikir var diye:) bu kişi gerçekten arkadaşın mı???
ben olayı örnek olması açısından anlattım canım öğrendikten sonra bende düşündüm yerinde olsam ne yapardım diye buradakilerinde kararını merak ettimCanım ben de konuyu açış nedenini anlayamadım, arkadaş için bir çözüm mü aranıyor, yoksa sen sadece merak mı ettin.
Çünkü kız zaten zamanında yapacağını yapmış evlenmiş, şimdi 1 sene öncesini düşünmenin anlamı yok ki , zaten ne kadar hata yapıp yapmadığını kendisi iyice görmüştür. Şuan yaşadıkları onun açısından en büyük cevap. Bundan sonra ne yapacağı önemli değil mi?
hamile olduğunu duymadılar baska sehirde yasadıgı için erken doğum yaptım demişArkadaşınız baştan yapmış hatayı,
evli olmadığı bir insanla aynı evde kalmak da ne demek!
Bu kızın ailesi falan yok mu ki, hiç duymamışlarmı erkek arkadaşıyla aynı evde kaldığını
Keşke kızlarına biraz sahip çıksalarmış...
Ama ben onun yerinde olsam (kızın hamile olduğunu ailelerin akrabaları duydular mı bilmiyorum ama)
o an bittiğini söyler ayrılır, çocuğu da aldırırdım.
Adam arkadaşınızı o akşam dövmekle zaten belli etmiş artık onudan vazgeçtiğini...
Neyse madem çocukları varmış, inşallah bundan sonra mutlu olurlar...
Bir an bile düsünmeden bosanirdim. Hatta "Benden önce baskasinin olmadigini nerden bileyim?" diye sordugunda bile ayrilmayi düsünürdüm kötükedihüso
Erkek milleti kendini ne saniyorda böyle davranma hakkini buluyorlar? kötükedihüso
Ben kendimi kimseye ezdirmem Çok üzgünüm çoook
Bebegimle beraber yeni bir hayata baslardim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?