Hamileyken Dayak Siz Olsanız

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Hamileyken dayak yeseniz ne yapardınız ?
Ayrılırmıydınız ?
Kocamdır döverse severde deyip unutmayamı çalışırdınız ?

Son düzenleme:
ben olsam o dayaktan sonra hemen ayrılıp çocuğuda aldırırdım ama söylemesi kolay tabii kimbilir neler yaşamıştır arkadaşında yazık bu kadar basit olmamalı herşey...

çok duygusal bir kız yaşadıklarını öğreneli 1 ay oldu ama inan aklımdan çıkmıyor çok üzüldüm ama bi yandanda o adamla geçim olmayacağını biliodu kendi düşen ağlamaz diyorum ama yazık

Hemen ayrılırdım. Ayrılmakla kalmaz darp raporu alıp savcılığa da giderdim. Çocuğu da aldırırdım. O mutsuzluğun ortasına gemiş bebek yazık.
Ama hala geç değil. Ayrılsın, yürüsün yoluna gitsin. Ailesi destek olur mu bilemiyorum ama çok da önemli değil. Mesleği var, eğitimi var. Kendisiyle bebeğine bir hayat kursun. Bebeğinden dolayı görüşmek zorunda kalabilir o pislikle ama mümkün olduğunca hayatından def etsin.
Arkadaşınızda da hata var tabi. Evlilik üzerinde düşünmeden evlenmeye kalkışmış. Ama bu noktada artık ileriye bakmak lazım.

insanların koşa koşa, mantıksız çocuk yapmalarına sinir oluyorum, böyle insanlar yüzünden psikolojisi bozuk çocuklar tabiki güvensiz sokaklar dolu

bende çok dedim neden evlendin neden diye diyorki ilk başlarda çok guzeldi eğlenceliydi hersey hep öyle olur sandım zaten bu evliliğin sonunu oda görmüyor evlilik ne bana söyle diyorum bebeğimle mutluyum ben sorma diyor

allahım sen koru.... büyük konuşmamak gerek, insan o an ne hisseder de ne yapar bilinmez. ama dışarıdan bakınca, o pislik herifle hayatta evlenmez, çocuğu da gider aldırırdım. parası var diye bir ruh hastasıyla ömrümü ziyan etmezdim...

madem evlendi, bence şimdi boşansın kocasından, çatır çatır nafaka da alsın. o manyakla hem aynı evde olup sinirini bozmaz, hem de çocuğuyla daha huzurlu bir ortamda yaşar.

bu kızın ailesi nerede bu arada.. neden birlikte yaşamalara bu tür insanlarla birlikte olunmalara müsade ediliyor.. herkesin asla bu iş olmaz dediği bir birlikteliğe el atacak hiçmi kimse yoktu etrafta... bütün suç kızda bence.. beni bununla aynı odada yalnız bırakmayın dediği bir adamla nasıl bir ilişki içine girebiliyor... olan o masum bebeğe olur kimseye bişey olmaz... ünv. okuyan bir insan nasıl bu kadar kör olabiliyor yazık yani... tabiki hemen ayrılsın isterse on tane çocuğu olsun bu adam çekilirmi... hamile bir kadına bir kiloluk bişey taşırken bile biz uyarıp dikkat ederken bu hayvan ötesi nasıl böyle bir işkence yapıyor.. kusura bakmayın ağır konuşuyorum ama sinirleri bozacak bi durum bu.. nikahsız bir ilişki ve bu ilişkiden olan bi bebek ve dayak ...çok çarpık çok...

valla bn olsaydım 1 dk bile katlanmam o adama amaaa eğer karınımda bir bebek varsa benim bir parçam varsa asla vazgeçmem ne olursa olsun.bu kadar cani olmayalım lütfen aldırırım demek bu kadar kolaymı yaaa bi cana kıyıyosun.kusura bakmayın ama o haltı yemeden önce düşünüceksin karınındaki bebeğin hiçbi suçu yok....

Benimde arkadaşım 1 hafta kala düğünden vazgeçti ayrıldı.Okuyodu okulu bıraktı.Adam ona layık değildi.ıyide oldu.
Ben olsam vazgeçerdim sanırım.Ama arkadaşınızda da suç var.Raporunu neden göstermiyor ki?
Madem adam bekarete önem veriyordu da, neden yattı o kızla.Ya da bu kız bu kadar safmıydı ki adamın değer verdiklerini anlayamamış.
Hoş adamın çokta önem verdiğini sanmıyorum , kızdan sıkılmışta sebep bulmuş gibi geldi bana.
Hayırlısı olsun inş ama göre göre ateşe atmasın kendini.
Evlenmeden dayağa işkenceye başlandıysa, evlenince neler olur kmbilir.
Ben kabullenmezdim bu durumu.(Tabi büyük konuşmamakta gerek)

Son düzenleme:
Benim anlayamadığım şu..
Bu kızcağız adamın çapkınlığına aldırmamış, yediği dayağa aldırmamış evlenmiş..Tamam neyse..
E peki 1 sene önceki olaya neden hala ağlıyor, sineye çekmiş, geçmiş bitmiş.
Ya psikolojisi çok bozuk..
Ya da darp olayı devam ediyor..
Hangisi??

bu kız o adamla beraber yaşarken ailesi nerdeymiş ve bu kız madem olanları kabul edip evlenmiş şimdi neyin pişmanlığını yaşıyor
demekki evliliğinde mutlu değil boşansın bu işkenceden kurtulsun o zaman

bu yazdıklarınızı ben de düşündüm
1 sene geçmiş şimdimi başladı kafasını vurmaya
o zaman alsın nafakasını adam zengin bakacak elbet cocuğuna paşalar gibi
en azından bu kız kurtarsın kendini ve psikolojisini

Ya şimdi bu kız evlenmiş mi evlenecek mi? anlamadım ben.
Madem evli, cidden 1 yıl sonramı aklı bşına geldi ?

ya ne kıza ne adama asıl o çocuğa yazık...
kimbilir nasıl bir aile ortamında yetişecek :1no2:

ne olrsa olsun vazgeçerdim adını ağzıma bile almazdım kabullenilmesi imkansız bi olay...
bu hakareti bu aşağılanmayı kaldıramzdım...
sonuç neolursa olsun yaptıklarını bi şekilde ona çektirirdim.

Nikaha isterse, yarım saat kalsın, bu iş yine biter. O yüzden 1 hafta kala filan pek bir alaka yok. Arkadaş bütün olayları kabullenmiş ve yazdığınız üzere, zenginlik gözümü boyadı demiş, gözünü kapamış herşeye evlenmiş. Böyle bir adamın çocuğunu bekliyor olmak bile, nikah masasında oturuyor olmak bile, benim evlenmememi engellemez. Arkama bile bakmam.

Arkadaşın gözünü zenginlik kapamış.

Hem ayrıca şimdi 1 senedir evliler, peki mutlumuymuş, 1 sene öncesiyle yaşıyor hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…