Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+100000neden boşanmıyorsunuz
Ve hala bu adamla birliktesinizSimdi kizim 9aylik ama hali beni dovdugu gozumun onunden gitmiyor zaten bir bucuk senedir cinselligimiz yok oda arkadasi gibiyiz surekli kilolarimla beni aşağılıyor bilmiyorum boyle nereye kadar
Kizim var caanim kizima cok duskun evin her ibtiyacinj karsiliyor arkadas gibiyiz ayni evde bilmiyorum boyle nekadar devam ederneden boşanmıyorsunuz
Bazen bebek olmuyorsa zorlamamak lazım. Bir insan hamile karısını dövüyor, cinsellik yok, böyle birinin birden değiştiğine inanmıyorum. Neden o yavruya yazık ettiniz?
Neyse olan olmuş madem neden hala kendinize evladınıza bu aşağılanmayı yaşatıyorsunuz?
Dayak atacak kadar önemli mıydı gideceği yer ???!! dayaktan sonra ayrılmadınız niyetiniz de yok zaten, bari kilo verin de işe yarasın.. değsin dayak yediğinizde...Hamilelikden once cok iyiydi bes senedjr evliligimiz vardi gul gibi yasatti cok ugrasti bebek kcin ondan yaptim bir yere gidecekti bende usteledim gidemessin diye ve dayagi yedim simdi o hic birsey yok gibi davraniyor herdrdigimi yapiyor zayiflamam konusunda israr ediyo hayatinda baska biri olanilirmi
Ortalama 30-35 olduğunu düşünerek söylüyorum.Yenj villa aldi evi icin cabaliyor kizi icin aramizda 10 yas var