• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken dayak yedim ve unutamiyorum

Madem küçük bir sorun da ne diye konu açtın buraya? Unutamıyosun madem evlerinin tapusuna bakıp mutlu ol ne diyelim

Ne kimse dayak yiyip oturmuyo, ne de yediği dayağın bedeli villa oluyo. Ama sana yakışan bir eş ve evlilik olmuş. Ortada problem de yok ayyynen devam et hayatına.

Hey Allahım bir gün de normal bi insan görelim şurada. Ya aldatan kocasını savunan kadınlar olur ya da böyle.
Lafi ağzımdan aldin eline sağlık

Asil unutsaniz tuhaf olurdu.

Heehalde herjesin evliligi dortdortluk ben yedi sene icinde iki tokat yedim o gucume gitti cogunuzun agzini burnunu kiriyo yine susuyosunuz kakmis bana laf soyluyonuz hanginizin kocasi kilolusun diye elestirmiyo cokmu mutlusunuz su halimle bile sizden her konuda rahat yasiyorum sorunlar zamanla duzelir aptal aptal yorum yazmak icin toplanmissiniz biraz empati kurun karsinizda bi insan var illaki boyle lafmi istiyosunuz
25 senelik evliler bir tokat yemiyor sen apır sapır adamları bulup dayak yiyorsun kilonla eleştiriliyorsun dengen bozulmuş herkes öyle sanıyorsun çevren de kötü ellam

Bir yorumunda hanginiz dayak yemedi demişsin de hee evlilik de şiddet, hakaret olmuyor. Eşimden allah razı olsun tek bir tokat atmamıstir. Kizimdan sonra 16 kilo aldım. Bana bir gün kilo aldın dememistir. Eşinizin yaptığı hata büyük. Bu konuda sizi cok iyi anliyorum. Üzgünsunuz. Allah size yardım etsin de yuvaniz daha huzurlu olsun inşallah. İnşallah unutun diyeceğim ama unutulmaz ki. Keşke unutulsa. Yorumlarda daire , villa geciyor. Eğer boşanmayı sırf para yüzünden düşünmuyorsaniz hata yapiyorsunuz. Çünkü önemli olan huzurdur. Ben aç kalayim ama huzurlu olayım diyenlerdenim çünkü. Herkesin doğrusu kendine. Bana doğru gelen sana yanlis gelebilir tabii. Rabbim yardimci olsun diyorum size.

Yavvvv kocan kilolarini niye sorun ediyorki dört daire birde Villan var spor yapmana gerek yok git o yaglari aldir sonucta parayla degilmi oda sende var yavvvv he heee yemezlerrrr baci inandirici bir konu acsaydin ya sinirlendim neyse Ben kalkip özel ucagimla parise gidip sahurumu elfelkulesinde yapip geleyim:63::p

Back
X