Fake olsa kapatilmaz miydi?
Fake olmasini dileri.
Tüp bebek transferimden sonra İstanbul a bir toplantıya gitmesi gerekti. Hiç gitmek istemiyorum ama gitmem lazım dedi sonra iki gün erken geldi midemi bozdum iyi değilim gece dürüm yedim zehirledi sanırım dedi. Ben de böyle olmaz hastaneye götüreyim dedim sana zahmet vermem abim götürür beni dedi abiside çok biliyorya aile hekimi olan arkadaşına götürmüş.Eşim geldi ya doktor çok iyi ben ona behçet hastalığımdan bahsettim oda bana bir kaç birşey sordu onlar yok bende eğer olsaymış damarlarla ilgili olabilirmiş dedi gıda zehirlenmesiymiş şükür dedi. Eşime antibiyotik falan vermiş Bir hafta kendini iyi hissetti sonra gece yarısı düştü aniden.Tekrardan başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
İnşaallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi elinize.
Daha önceden eşiniz hiç belirti verdi mi ?
Sana özelden açık adresimi atayım gel gözünle gör.Konu fake,konu eski kim niye hortlattı bilmiyorum
Profiline baktım hemşiremişsin kimbilir hergün ne vakalar görüyorsun. Ben bu platformda yeni yeni toparlıyorum kendimi eşimin bıraktığı şirkette iş dünyasına ve çevreme karşı güçlü görünmek zorundayım. Burada duygularımı açıyorum Sana özelden adresimi attım gelip sor soruştur.Sana özelden açık adresimi atayım gel gözünle gör.
Allaha çok şükür iyiki ondan hatıra var elimde inşallah herşeyiyle ona benzer.Allah sabır versin, çok zor bir durum, eşinizden size hatıra bir yavrunun kalması tek teselli herhalde.
Keşke bundan tam bir yıl önceye dönme imkanımız olsa. Sanki tüp bebeğe başladık bizim için de geri sayım başlamış meğerse Allahın verdiğine karşı çıkamayız.Keşke kekleseydin be arkadaşım keklenseydikte bu acılar, bu yerine konulmaz kayıp yalan olsaydı
Derin bir şükür çekseydik fake miş diye
Allah sana sabır, güç, kuvvet versin.
Evladını sıhhatle al kucağına inşallah
Rahmetlinin mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın
Doğru söylüyorsun birden sinirle yazdım işte. Görmezlikten gelmem lazım teşekkür ederim.Basin saolsun burda niye biseyleri ispatlamaya calisiyosun ki inanmayan inanmasin acik adresimi veriyim gor demeye ne gerek var gorunce ne olcak aa dogruymus dese ne olcak inanmasa ne olacak buraya bir dert yazinca yalancilikla veya kurgulayip uydurup kendini hakli cikarmakla suclanmak en yaygin kural bir derdim var deyip paylasmak istiyosan illa bir kac kisi cikip derdini paylastigina pisman edip canini sıkmak zorunda bu gercekten boyle...sen haklida olsan haksiz olup icinide doksen ya ahlak bekcilerinin ahlak dersine ya cok bilmislerin hadsizligine yada egosunu tatmin etmek icin satasanlara maruz kalicaksin bu bir bdv gelenegi..
Kocasini kaybetmis icini buraya acmis birine bile soylicek sozleri var buda yazdigim bu yorumun hakliliginin en buyuk ispati...
Allah razı olsun Rabbim seni de iyi insanlarla karşılaştırsın.webercan Eşinin mekanı cennet olsun inşallah rabbim ömrünü yavruna eklesin..Çok üzüldüm senin için dua edeceğim..
Acının üstüne saçma sapan yorumlar olmuş..Burada klavyeden yazmak çok kolay..İki düşünüp bir yazın bi zahmet..
Hayatın boyunca rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sabrını artırsın inşallah
Amin sağolasın canım.Bebegin hayirli ve ugurlu olur insallah. Acini tabiki hafifletmez ama yar olur, yaren olur, yoldas olur..... Allah baska kayiplar gostermesin sana.
Amin canım inşallah o günleri görürüz.allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşinizin.sizede sabırların en büyüğünü versin. şimdi ondan size belkide en güzel hatıra bebişiniz gelicek ona her baktığınızda eşinizle güzel günleriniz eşiniz gelicek aklınıza onu yaşatacak.. sizde ona ne kadar mükemmel bi babası olduğunu anlatıp büyüteceksiniz, ona duyduğunuz aşkı sevgiyi anlatıcaksınız. başınız sağolsun tekrar..
Sağolasın Allah razı olsun.hem annesi hem babası olarak bir çocuk büyütmek çok zordur Allah yardımcınız olsun ... Rabbim öyle takdir etmiş boyun eğmek zorundayız... güçlü duruşunuzu takdir ettim umarım hep boyle durursunuz hayata karşı ... size şunu soylemek isterim bu dunyadaki tüm sıkıntılar gelip geçici çünkü sınırlı ömrümüz var umarım hayat size başka üzüntü göstermez Allah yar ve yardımcınız olsun... eşinizin emaneti sizin teselliniz bebeğiniz sağlıkla büyür hayırlı bir evlat olur inşallah...
Amin canım.Allah sabir versin.
Profiline baktım hemşiremişsin kimbilir hergün ne vakalar görüyorsun. Ben bu platformda yeni yeni toparlıyorum kendimi eşimin bıraktığı şirkette iş dünyasına ve çevreme karşı güçlü görünmek zorundayım. Burada duygularımı açıyorum Sana özelden adresimi attım gelip sor soruştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?