hamileyken eşimi kaybettim

Basınız sağolsun konunuzu okudum. . Çok zor bir süreç sizi bekliyor ama sabırlı olun. Rabbim evladını bagislasin eşinin hatırası kaldı seninle. Allah yâr ve yardımcınız olsun. .
Teşekkür ederim Allah hepimizin Yardımcısı olsun.

Allah sabır versin, çok zor bir durum, eşinizden size hatıra bir yavrunun kalması tek teselli herhalde.

webercan Eşinin mekanı cennet olsun inşallah rabbim ömrünü yavruna eklesin..Çok üzüldüm senin için dua edeceğim..
Acının üstüne saçma sapan yorumlar olmuş..Burada klavyeden yazmak çok kolay..İki düşünüp bir yazın bi zahmet..
Hayatın boyunca rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sabrını artırsın inşallah

Keşke tek derdim seni keklemek olsaydı.

Keşke kekleseydin be arkadaşım keklenseydikte bu acılar, bu yerine konulmaz kayıp yalan olsaydı
Derin bir şükür çekseydik fake miş diye
Allah sana sabır, güç, kuvvet versin.
Evladını sıhhatle al kucağına inşallah
Rahmetlinin mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsın

eşin sana bir emanet bırakıp gitmiş bundan sonra sana düşen o emanete gözün gibi sahip çıkmak Rabbim o yattıça sana bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Sağolasın Evladım için güçlü olmak zorundayım. Onun ezik depresif sinirli bir annesi olmamalı.
Başınız saolsun Allah sabır ihsan etsin size.
Çok tebrik ederim sizi siz zaten asıl yastaki şuursuz dönemin çoğunu geçmişsiniz Maaşallah. Allah sizide çocuğunuzuda hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Ah ah hayat işte tüm acılarda mutluluklarda biz insanoğlu için.Çok çok zor bir imtihan sizinkisi.Rabbim bir daha sevdiklerinizin acısını yaşatmasın.Size bol sabır ve evladınızla musmutlu bir hayat diliyorum

kıyamam ben sana ya canım benim. Bebeğin için ayakta durmak zorundasın Allah yardımcın olsun

Allah sabır versin
Okurken çok kötü oldum ben

Basiniz sagolsun, size bir hediye birakip gitmiş eşiniz... Ne mutlu size.. Hepimizin gideceği yer belli...sabir.. Iman..

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşinizin.sizede sabırların en büyüğünü versin. şimdi ondan size belkide en güzel hatıra bebişiniz gelicek ona her baktığınızda eşinizle güzel günleriniz eşiniz gelicek aklınıza onu yaşatacak.. sizde ona ne kadar mükemmel bi babası olduğunu anlatıp büyüteceksiniz, ona duyduğunuz aşkı sevgiyi anlatıcaksınız. başınız sağolsun tekrar..

Bebegin hayirli ve ugurlu olur insallah. Acini tabiki hafifletmez ama yar olur, yaren olur, yoldas olur..... Allah baska kayiplar gostermesin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…