hamileyken eşimi kaybettim

Tarihleri karıştırıyor olmalısınız. Öyle bişey olsa profilinde olurdu kaldıramaz. Ben baktım tüp bebek merkezine en son martta girmiş, yazmış. Hatta uzun zamandır bebek istediklerini de yazmış bu konuya. 8 mayısta düşmüş eşi. 15 haziranda vefat etmiş. Acıısını paylaşmak için buraya yazmış. Nasıl emin olmadan bunları yazabildiniz hayret doğrusu.

Arkadaslar telden giriyorum ... Ben yanliş görmüşte olabilirim günde 10 tüp bebek topiklerine bakıyorum..araştırma yapıyorum.
Mune ablayla Kazen bakarlar inşallah.. Yanlışsada Hakkı'nı helal etsin..
Dediklerim dogruysada Allah islah etsin..
İnşallah dediklerim dogrudur.. Kimse ölmemiştir inşallah..

Eklentiler

• image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 229
Neysen benim dertim başımdan aşkın..
İnşallah yanılmışımdır.yanlış görmüşümdür.hadi eyvallah..

Başınız sağ olsun. Rabbim size ve bebeğinize hayırlı uzun ömür versin.

Allah sabrini versin canim. Bebegin sana esinin emaneti ruhu hep sizinle olacaktir. Bebegin saglikla dogacak insallah onun guzel gunlerini goreceksin sabr canim sabr

Fake miymis

sana gıderken çok güzel bir emanet bırakmış sevgili eşin.
kolay degil ama bebegın için yaşıyıcaksın rabbım dayanma gücü versin çok zor.Allah rahmet eylesin.

Çok zor zamanlar atlatıyorsun canım benim öncelikle başın sağolsun.. Ama unutma hayat bi sınav rabbim senide sanırım böyle sınıyor bende 2 aylık hamileyken ablamı kaybettim tabikide aynı durum değil ama ne hissettiğini az çok anlıyorum rabbim sana sabırlar versin tutun evladına sıkı sıkı o senin artık herşeyin en önemlisi eşinden sana emanet yadigar sakın ama sakın umutsuzluğa kapılma minik bebeğin için yaşaman gerek eşin nur içinde uyusun ona dua et bol bol itikadını asla yitrme

konu uzerinden baya gecmis ama, basin sagolsun canim cok zor gercekten Allah sana sabir versin hamileligin nasi gidio merak ettim.

Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
İşte esim bagırdı falan demiş..
Sayfasına gectim aynı gün hamileyim eşimi kaybettim yazmış..
Şaşırdım..
Keşke senin kadar soğuk kanlı olsaydım. Üzüntümü paylaştığımda sadece tüp bebek meselesine taktın. Tarihlere baksaydın keşke ilk tüp bebek denemem Cengiz Alataşın önerisiyle Şubat ayında Kıbrısta oldu buna tüp bebek de diyemeyiz benden yumurta eşimden sperm alıp daha o an sizin çocuğunuz olmaz dediler. Yok efendim kısa kuyruklular fazlaymış işiniz ne sağlıklı olanı ayıklayacaksınız. Gerçi Bursa Rentıpta eşimin Üroloji doktoru Güven Bey sakın Kıbrısa gitmeyin o yollara bulsşmayın diye uyardıydı. Yıkıldık haliyle. Ara vermeden Bursada Pembe Mavi de Nevin Özsaraç hanımla tekrar başladım tekrar fostimon menapur cenrocite iğneleri kullandım. 12 Nisanda yumurta ve sperm toplandı 17 Nisanda transferim oldu. Allaha çok şükür 7 Mayısta eşimle bebişin kesesini gördük. 9 Mayıs ta eşim beyin kanaması geçirdi. Sonrasını burada olup bana sabır duaları eden herkes biliyor Allah onlardan razı olsun. Ama böyle olaylar ne çeşit türlü insanımız olduğunu gösteriyor siz inanmamışsınız, biri daha eşimin kırkı çıkmadan eşinin 75 milyar borcu vardı bana onu tahsil edersiniz sanırım diyor, benim bir meslektaşım ben daha hastanede tedavi görürken üniversite de akademisyen ya duyduk çok üzüldük senin tezin lazım ulaşamıyorum yökün sitesinden onu nasıl alabilirim diye mesaj atmış.

Sağolasın Evladım için güçlü olmak zorundayım. Onun ezik depresif sinirli bir annesi olmamalı.

En son 19 martta yazmış. Sonra 25 haziranda bu konuyu açmış. Hani nerde gosterirmisın mesajıni.
İnsanların da acisina acı katmaya bırakın.
Ben uzun zamandır giremedim nete yeni yeni toparlıyorum. Benim hakkımda yalancı diyenler olmuş sizden Allah razı olsun susturmuşsunuz. Bebeğim erkek inşallah babasıyla aynı tarihlerde doğacak gerçi sağlık durumumdan ve plesentanın aşağıda olmasından dolayı iki hafta önce alacaklarmış. Adı da eşimin adı olacak inşallah.

Basınız sağolsun konunuzu okudum. . Çok zor bir süreç sizi bekliyor ama sabırlı olun. Rabbim evladını bagislasin eşinin hatırası kaldı seninle. Allah yâr ve yardımcınız olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…