hamileyken eşimi kaybettim

Allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde inşallah...

Rabbim evladının ömrünü uzun ve güzel eylesin inşallah, sabırlar dilerim.

Başınız sağolsun. Allah nurlar içinde yatırsın eşinizi.
bu saatten sonra yapılacak ne var?
emanetinize sarılacaksınız, hem babası diye hem de babasının yerine seveceksiniz.
rabbim sabırlar versin.

mekanı cennet olsun inşallah allah bebeğine uzun ömürler versin

allah rahmet eylesin ve size sabır bebeğinize mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür versin inşallah. keşke sizi teselli edebilecek bir söz olsaydı. mekanı cennet olsun...

Çok zor çok üzücü hayat bu ya hiç ummadığın anda insanın başına neler geliyor
Acınızı anlamak yaşadıklarınızı anlamak mümkün değil

Allah evladınıza sağlık versin hayırlı bir evlat olsun ona tutunun o sizin yaşama umudunuz yaşam sevinciniz olsun
Allah yardımcınız olsun...
Başınız sağolsun eşinizin mekanı cennet olsun...

offfff hayat neden bu kadar zzor kı neden canımızz acır bu kadar Allah sabrını versın emınımkı cok guzel ve guclu anne olacaksın Allah mekanını cennet etsın

Başın sağolsun. Allah bebeğinle gülmeyi nasib eylesin. Hayırlı evlat olsun, teselli olsun sana inşallah.

Allah sabır versin, eşinizin de kabri nur, mekanı cennet olsun.
çok üzüldüm, canınız ne kadar acıyordur ama küçük bir melek size tutunmuş siz de hayata onun için daha da sıkı tutunursunuz inşAllah.
ne denir ki sözlerin kifayetsiz kaldığı anlar, Rabbim bebeğinizle sizi ayırmasın, sağlıklı doğsun inşAllah.

Eşinizin mekanı cennet olsun. Allah size çok büyük sabır versin inşallah evladinizi sağ saglim kucaginiza alirsiniz Allah yardımciniz olsun

Benim en korktuğum şey. Allah'tan sabır ve rahmet dilemekten başka ne gelir elden. Biz ne dersek diyelim geceleyin yatarken gündüz evdeyken nasıl üzülüyorsundur. Bir süre evden uzaklaş. Başka yerlere git. Değişiklik yap. Hatta yapabiliyorsan annenle kardeşinle uyu. Yalnız uyuma.. Çok zor çok.

ooyyy oyyy... rabbim sabır versin.
sen çok güçlü bir kadın ve anne olacaksın.
sakın kendini salma.
kim bilir bizleri ne imtihanlar bekliyor

oofff canıımm yaa bu ne kadar acı
Allah rahmet eylesin canım

Allahim sabir versin.
Sizi o kadar iyi anlıyorumki..
Bende esimi kalp krizi gecirirken buldum. Kizimiza sarilmisti. 8 yilin ustune tup bebek ile oldu. Kaybedeli daha iki buçuk ay oldu.
Benzer şeyler yasamisiz.
Rabbim yerlerinde rahatlansirsin.
Sabır sabır sabir..

Cok uzuldum rabbim dayanma gucu versin..evladindan yana yuzun gulsun insallah...cennette kavusacaginiz gunu bekliyordur insallah cnm

Ya çok üzüldüm Allah'ım mekanını cennet eylesin nur içinde yatsın sana ve sevdiklerine sabır versin bebeğini sağlıkla kucağına aldığında daha iyi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…