Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
oofff canıımm yaa bu ne kadar acıDaha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?